"Видеорегистратори" дебнат отвсякъде!

Всеки ще може да си вземе безплатна камера и да снима нарушителите
Обновена: 9 юни 2015 14:04 | 9 юни 2015 11:15,
89
"Видеорегистратори" дебнат отвсякъде!
Снимка: Facebook

От днес всеки ще може да лови нарушители на пътя. Гражданските "полицаи" ще се наричат видеорегистратори, а всеки, който иска, може да получи своята камера безплатно от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Кандидат-катаджията само трябва да се регистрира и след това да публикува между 3 и 5 видеоклипа във Facebook страницата "Шофирай с камера".

Затова от днес шансът да бъдем заснети, ако отнемам чуждото предимство или изпреварим неправилно, става все по-голям.

След като клипът бъде качен в социалната мрежа, от Асоциацията на пострадалите при катастрофи ще се погрижат той да стигне и до Пътна полиция, пише Нова телевизия.

Идеята на организаторите на акцията е да разберем, че трябва да спазваме правилата, защото вече можем да бъдем заснети навсякъде и по всяко време. Как обаче ще ни глобят с качен клип във Facebook, все още не е ясно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
24
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 38Къв си ти бе та да кажеш кой с колко да кара??Катаджия ли си или Господ?!Такива като теб се свалят от колата и му избиваш зъбите без обяснение.
37
3
 
39
 
! Отговори
Истината, мили деца преди 8 години
Предупреждавате се за полиция, нарушавате нагло и после давате подкупи, карате като ***, ревете, когато някой иска да помогне, за да се спре касапницата по пътищата. Съжалявам, ама не сте в ред !
36
4
 
61
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
"Дааа, много ме кефи как на път с ограничение 50км, аз карам със 60км, а отзад разни отворковци ми светкат да им направя път да ме изпреварят."Няма да ти казвам точно такива бързаци как изнервят обстановката. На такива *** никога не им правя път. Има си правила и те трябва да се спазват. А не да застрашаваш живота на другите, защото видиш ли, "аз много бързам и не мога да се влача с 50 км/ч". При случай, че ограничението е такова.
35
12
 
38
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Тези на вид безобидни простотии внасят допълнително разделение и противопоставяне в нацията!Който иска да лови нарушители да си постъпи във фирма КАТ , защото този *** простотия противоречи на конституцията и законите и освен да отвори допълнителни доходи за адвокатите нищо друго няма да се постигне!
34
2
 
35
 
! Отговори
okat asker преди 8 години
bg zakon moje da ne gi lovi, ama ot silata na obstestvenoto mnenie nema kade da izbegat, stom kato ima realni aktivni hora svideteli s dobra humanna grija.
33
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** са прости а премиера им е за пример в простотията.Изпитвам повече уважение към *** отколкото към ***.
32
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дааа, много ме кефи как на път с ограничение 50км, аз карам със 60км, а отзад разни отворковци ми светкат да им направя път да ме изпреварят. В този случай аз ли съм предпоставката за ПТП? Аз ли трябва да се чувствам виновен, че се "влача", вместо да карам с 50км над ограничението?
31
2
 
51
 
! Отговори
БРАВО !!!!!!! преди 8 години
Едно голямо БРАВО !!! За съжаление читавите хора в България стават все по-малко, а *** все повече. Част от коментарите под тази статия го доказват... за съжаление.
30
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОдобни снимки нямат НИКАКВА ДОКАЗАТЕЛСТВЕНА стойност.КАТ не може да санкционира НИКОЙ по подобни снимки.Най-много някой клоун с камера да си изяде боя.
29
2
 
34
 
! Отговори
До хаха преди 8 години
Ти си абсолютна предпоставка за ПТП в такъв случай.
28
2
 
57
 
! Отговори
До БМВ Фен преди 8 години
"Гадни мръсни доносници! Срам нямате, долни комунисти."Дааа, грешно разбраната демокрация. Медиите успяха тотално да ни промият мозъци. Успяха да ни накарат да вярваме, че ако сме социално активни граждани, значи ние сме "доносници".Само да ти кажа, че ако видиш престъпление и си мълчиш, ти си съучастник в злодеянието, най-обикновен страхлив мишок. Но ако сигнализираш съответните органи, ти не си доносник, а си един съвестен и социално-ангажиран човек.
27
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България единственият ни шанс е всички да станем "батки" и да раздаваме правосъдие сами по светофарите.Само тогава някои хора ще се научат на толерантност
26
0
 
33
 
! Отговори
продан преди 8 години
всеки може да се "оборудва" с безплатен видеорегистратор.колко от вас са със Андроид смартфони?В плейсторе има няколко много добри програми - с ГПС данни, скорост, възможност за преглед на маршрут впоследствие и т.н.
25
12
 
40
 
! Отговори
сс преди 8 години
НЕКА БИГ БРАДЪР ЗАПОЧНЕ СЕГА, скоро ще ви сложат чиповете с видеонаблюдение през очите, а по натам и мислите ще ви четат и ще си стойте винаги роби а богоизбраните ще си правят каквото искат защото са недосегаеми. Ве сами си слгайте хомота с камери с фейсове давайте си цялата информация да ви знаят и майчиното мляко. РОБИИИИИ ТАКИВА.........
24
2
 
38
 
! Отговори
18 преди 8 години
Сигурно това имат предвид коментари 3 и 8. На първокласен път когато някой "лази" с 50- 60 изнервя другите след него и....стават бели.
23
9
 
39
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
Идеята е безмислена. По снимки и клипове не може да се наказва. Само ще си губим времето. Този Тодоров да се гръмне.
22
0
 
36
 
! Отговори
да бе да преди 8 години
До дуриИма си обозначени места за изпреварване.
21
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Незнам, но аз съм категорично против да си превръщаме държавата в един голям Биг Брадър, само защото милиционерите ни не си вършат работата, по правилно според мен е да искаме тотална рефома и подмяна на личния състав в полицията
20
2
 
43
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
До edikoisiОгранияението е МАКСИМАЛНА скорост пич, а не МИНИМАЛНА. Няма сила, която да ме накара да карам с 90, ако искам да се "влача" с 50/60. "Линейките" да дават ляв мигач и да изпреварват. Интересно ми е как ще ме глобят за това :D
19
2
 
32
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Отговор до номер 15 : 90км/ч :) :)