Ромите от Гърмен с ултиматум за преговори

Искат да седнат на една маса с българите до понеделник
19 юни 2015 09:49, Александър Попов
128
Ромите от Гърмен с ултиматум за преговори
Ву. Снимка: bTV

Ромите от Гърмен поставиха ултиматум към българите от населеното място да седнат на масата за преговори. Те излъчиха четирима души инициативен комитет от кв. "Кремиковци", който отправи своето искане.

"Покана им даваме до понеделник, до 12:00 часа. Да се съберем на преговори и да се разберем веднъж завинаги. Защото напрежението все ще отмине, а ние ще трябва да живеем в омраза", заяви Юлиян Герасимов от комитета пред bTV.

По думите му, ако няма преговори до понеделник, то ще смятат, че зад протестите стои политика и партии.

"Ако не искат да са с нас, значи има някакъв проблем", подчерта Герасимов.

Междувременно тече опис на незаконните къщи в гърменския кв. "Кремиковци", лепят се по къщите, но ромите ги отлепят и продължават да живеят там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: ултиматумромиГърмен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме ми за тази нещастна държава.
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ултиматум ???? Това кой ви го каза? Писна ми
12
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ СТИГА ЧЕ ГИ ХРАНИМ АМИ И УЛТИМАТОМИ ПОСТАВЯТ!ЕА СИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВИЧКА!А АЗ ДА ИМ БАЧКАМ ПО 12 ЧАСА НА ДЕН КАТО РОБ ЗА 350 ЛЕВА!ЕХ ЗАЩО СИ НЯМАМЕ ЕДИН ДЪРЖАВНИК КАТО МИЛОШЕВИЧ!
11
0
 
36
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
НА редакацията ,а и на всички медии, където успявам се опитвам да им разясна нещо, за кой ли път:Думата "рома" на означава човек.Тоест ,те се имат за хора спрямо останалите етноси.Иначе казано те надменно дискриминират народностите, с тази дума.Вие им помагате и им правите мечешка услуга, по този начин.Помагате за пропастта и разделението!!Отдавна си има германец и англичанин.Никъде няма прусак или саксонец.Въпреки ,че е красиво!!Престанете с тази дума.Това са фактите!!
10
0
 
39
 
! Отговори
ДЕПЕСЕ преди 8 години
Никой да не баръ ликторатъ! Веднага да се увеличат детските на 13 годишните ромлянки със 150 лв.! /пенсиите на българите-с 10 лв.,ама от догодина/. 400 % от данъците на българите автоматично да отиват в бараките на ***! Да им се даде право да крадат до 10 каруци та ден,след 11-та чак да следва санкция! Да имат право да крадат ток и да го продават на българите! Да имат право да строят бараките където ,когато и по колкото си искат! Ей това са истинските права и свободи, а не разни-тинтири-ми
9
0
 
50
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Законът не се дискутира! Незаконните къщи се събарят. Толкова...
8
0
 
9
 
! Отговори
jj преди 8 години
Голямо викане ще падне.....
7
1
 
47
 
! Отговори
сашето 2 етаж преди 8 години
та значи Марчето може да спи с оня пекенез от 5 етаж, а с мен не може. Поставям и ултиматум и до довечера до 6 ч. не получа положителен отговор ще смятам че причините са политически или партийни
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ултиматум ?!? това техни думи ли са /
5
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разделяй и владей Управниците имат за цел да сме разделени, като народ.
4
2
 
63
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Колко хиляди данъци платихте,че да предявявате искания?Какво спомогнахте за просперитета на България?Кои бяхте вие,че въобще да ви се дава гласност?
3
0
 
32
 
! Отговори
знайко преди 8 години
и кво ша прават на масата,ша ядат и ша пият ли?!?!
2
0
 
39
 
! Отговори
Бела преди 8 години
Ще преговарят да не крадат и притесняват хората от квартала в замяна нещо сигурно!!! Не защото не е законно!Ще припадна преговори!!!!!
1
1
 
34
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ултиматум написан и даден на верните гласоподаватели от ДПС=БСП!!! История съшита с бели конци, но на БЪЛГАРИТЕ им писна от тези две гнусни крадливи антибългарски партийки!!!