Смок едва не уби семейство на пътя

Автомобил изскочи от пътя край Златарица
Обновена: 22 юни 2015 08:01 | 22 юни 2015 07:37, Александър Попов
15
Смок едва не уби семейство на пътя
Снимка: Dnes.bg

Семейство се размина с трагедия на пътя, след като смок изплашил шофьора и излязъл от пътя.

През уикенда, младото търновско семейство Маринови се връщали от град Елена, където прекарали уикенда в къща за гости, съобщава в. "Монитор".

Малко след катко излезли от града, те решили да спрат на отбивка и да се разходят за гъби из гората. По думите им отсъствали около 30-40 минути, като през това време колата била заключена.

После се качили в колата и на пътя след град Златарица, седящата на задната седалка 5-годишна дъщеря на семейството, изпищяла, че имало змия и се шмугнала под шофьорската седалка на баща й.

Бащата се изплашил и набил спирачките, а колата излязла в нива. Впоследствие главата на семейството открил влечугото, което наистина било под неговата седалка. Оказало се, че това е смок, дълъг над метър.

Освен влечуги, при пътуване из Еленския Балкан, водачите трябва да бъдат нащрек и за възможни срещи и с други диви животни. Преди време пътнически микробус за малко да се преобърне след като се блъсна с внезапно изскочила на пътя сърна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: змияСмок
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Върл Левскар преди 8 години
Под задната броня , всички автомобили имат клапи за излизане на въздуха от купето . Оттам влизат мишки и змии . Отпред през поленовия филтър няма как .
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха, 2, едва ли е 20-годишен дъртак, 20-годишните дъртаци нямат такива дупки, имат ги 7-8 годишните младежи... затова и аз карам 22-годишен дъртак, когото нямам намерение да продавам скоро.А смокът не е чак толкова страхлив, може да влезе през вратата докато някой излиза през нея или докато някой изтръсква килимчето, може и през люка, може и през незатворен прозорец, през багажника...
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, че не е бил смок-едноок...
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО ИМА ДУПКА В ПОДА ОТ ТАМ Е ВЛЯЗЪЛ СМОКА. ИНАЧЕ ПО ДРУГ НАЧИН НЯМА КАК ДА ВЛЕЗНЕ В КУПЕТО.
5
1
 
19
 
! Отговори
пак аз преди 8 години
През вентилацията има достатъчно място да се промуши змия. Виждал съм мишка в колата на един познат, който си я държи в гараж ... даже си имаше гнездо зад таблото във вентилацията. Разглобихме половината табло за да почистим. Ако е сходен случая, няма нищо чудно че змия се е натресла вътре ... усетила е миризмата на мишка и е влязла да се храни.
4
15
 
29
 
! Отговори
ама ценности преди 8 години
До СвиднаГадното влечуго било помрачило деня на хората ....Влечугото нито е гадно, нито е направило нещо лошо. Хората са тези, които вредят на другите живи същества.
3
2
 
33
 
! Отговори
коце преди 8 години
След като е била заключена колата, което е важно уточнение, как ли се е качил смока? Ако бяха оставили отключено, разбирам, отворил е и е влязал...
2
4
 
34
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Единственият начин да няма такива...влечуги в колата е да си опитомят таралеж и да го...возят винаги с тях.Може да вземат и тъщата;тя не се плаши от никакви...смокове.
1
10
 
13
 
! Отговори
Свидна преди 8 години
Била е в колата ,може би като са си товарили багажа за тръгване ако са оставили вратите отворени ,или ако колата е имала люк който е бил отворен.Гадното влечуго е помрачило уикенда на семейството.