Мъж и дете загинаха при зверска катастрофа на "Тракия"

Инцидентът е станал в района на разклона за Карлово
Обновена: 3 юли 2015 12:14 | 3 юли 2015 10:02, Красимир Ангелов
78

Снимка: Булфото

Мъж и дете на възраст 8-9 години загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" рано тази сутрин, съобщиха от полицията в Пловдив, цитирана от "Фокус".

Сигналът за пътния инцидент е подаден на телефон 112 в 6.47 часа. Установено е, че на 125-126-ти километър при надлеза за Карлово, лек автомобил „Форд” с австрийска регистрация, управляван от турски гражданин, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в "Рено" със старозагорска регистрация.

В резултат на удара е загинал шофьорът на "Рено"-то, както и дете от колата с чуждестранна регистрация.

От инцидента е пострадал тежко шофьорът на „Форд-а”, както и пътник в колата със старозагорска регистрация. Двамата са откарани в болница с опасност за живота.

В двата автомобила се е ударила и още една кола, като в нея има по-леко пострадали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
6
 
! Отговори
арбайтер преди 8 години
Днес коя дата сме? investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/remontite-po-magistralite-prikliuchvat-do-1-iuli-potvyrdi-liliana-pavlova-197526/
34
4
 
16
 
! Отговори
ББ ГЕРБ преди 8 години
Причината за катастрофата е ниската скорост. Логиката на нашата партия - колкото по-висока е скоростта толкова по-малко хората седят на пътя и толкова по-малко катастрофи. Ако вземем трети мандат ще вдигнем ограничението на 200 км/ч. Изключения ще има където Станишев е рязал лентата само.
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията трябва да започне целенасочени да спират чуждестраните коли от по-далечните държави и да контролират шофьорите дали са все още адекватни! Преди две години пътувах от Германия към България и на сръбско-хърватската граница се запознах с един турчин, който беше пътувал без прекъсване от Хеилброн. От Хеилброн до тази граница са 1200 км. В часове са 18ч поради трафика и границите. И този ми каза, че средата между Инсанбул и Анкара да спи. Смятайте колко часа ще е карал до България! ***!
32
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че турците карат 36 часа без прекъсване е факт, който ме отказа да се движа с кола от Германия до България. Сигурно този е заспал и е навлезнал в насрещното. НО по дяолите, този ремонт е толкова трагично организиран, колкото и инцидента. Не може да една магистрала, дори и в ремонт, да не опънете бетонни плочи или временна мантинела или нещо, което да разделя платната. Трафикът е прекалено голям, за да се игнорира. Това не е междуселски път.
31
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
tova ,deto pishete za remontite po magistralite,za lipsvashtite tabeli i dr. sa tema na drug razgovor. tezi neshta ne mogat da badat prichina da se navliza v nasreshtnoto platno s takava goliama skorost.
30
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден умират бъглари по нелеп начин. ГРОБ изпълняват стрикно планът РАН-ЪТ за изтребление на БГ-нацията.
29
3
 
27
 
! Отговори
Дотар Соджат преди 8 години
Жалко е когато хора загиват нелепо! Гастърбайтерите са опасни, тъй като при преминаването си през България вече са уморени от дългия път и концетрацията и реакциите им спадат. Миналата седмица там пак беше станала тежка катастрофа с навлизане в насрещното в ремонтирания участък, което значи че временната организация на движението е объркана. Пак нещата опират до Агенция пътна инфраструктура и изпълнителите на ремонта. Обещанията на Павлова не се сбъднаха и ремонта се забави.
28
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е в територията, управлявана от мутрия. Няма правила, няма закони, няма правосъдие, никой никога не носи отговорност.Какво стана с убиеца на Георги, какво стана с Ембака, дето размаза главата на човека - НИЩО.
27
2
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
може и да е заспал на волана, ако е бичил цяла нощ.
26
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** *** за 50 години един аутобан не можаха да направят! Само разруха след тях. Добре, че сега поне се строи и ремонтира!
25
3
 
11
 
! Отговори
гяур преди 8 години
До булгаристанецФесът е виновен за смъртта на детето си.
24
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Некадърниците, които ни управляват едни магистранли не можаха да направят за 6 години, народа се изтрепа! Така стоят ГЕРБ, с непрестанни ремонти след това! Това са техните некадърни фирми! Пак си ги изберете!
23
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И отново стари, евтини щайги. Защо лъскавите коли на мутрите и парвенютата почти никога не катастрофират, а те карат най-нагло?!
22
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преде два дена на подобна детелина еден пловдивчанин обърка пресечката и влезе в насрешното.. само чудо го спаси от челен удар.. за жалост маркировката и знацити или липсват или са объркани.
21
1
 
45
 
! Отговори
Acceleron преди 8 години
Малко по-широка да е лентата и започват да те изпреварват при положение че, от другата страна на платното също се движат коли и когато някой изпреварва, се разминават на сантиметри. Да не говорим че, една огромна част говорят по телефоните си докато шофират, друга буквално се състезават, караш със 130-140км/ч и те изпреварват все едно си спрял. За нахалните няма да споменавам.......
20
3
 
15
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Знаците вероятно са поставени според указанията на КАТ и не е учудващо, че заспалият турчин се е объркал при превишената скорост, с която е шофират всички турци преминаващи през България. В крайна сметка първопричината е КАТ - едно, че не санкционира ВСИЧКИ нарушители и второ, че заради КАТ пътните знаци и маркировки не са съобразени с пътните условия. Колко още по-вреден трябва да стане КАТ, за да го закрият?!
19
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ne triabvashe da palite ikonite,jalko za zaginalite
18
8
 
25
 
! Отговори
т. т. преди 8 години
Какво общо имат фаровете с несъобразената скорост и неправилното изпреварване, питам аз.
17
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма контрол по пътя .... а и да има са заети да говорят по телефона или да пушат и люпят семки....
16
2
 
25
 
! Отговори
Wako преди 8 години
Такива се викат ghost rider и на запад хората са взели мерки при навлизане в насрещното, ама тука - мат'реала е евтин. Човешкият живот не струва нищо