Мъж и дете загинаха при зверска катастрофа на "Тракия"

Инцидентът е станал в района на разклона за Карлово
Обновена: 3 юли 2015 12:14 | 3 юли 2015 10:02, Красимир Ангелов
78

Снимка: Булфото

Мъж и дете на възраст 8-9 години загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" рано тази сутрин, съобщиха от полицията в Пловдив, цитирана от "Фокус".

Сигналът за пътния инцидент е подаден на телефон 112 в 6.47 часа. Установено е, че на 125-126-ти километър при надлеза за Карлово, лек автомобил „Форд” с австрийска регистрация, управляван от турски гражданин, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в "Рено" със старозагорска регистрация.

В резултат на удара е загинал шофьорът на "Рено"-то, както и дете от колата с чуждестранна регистрация.

От инцидента е пострадал тежко шофьорът на „Форд-а”, както и пътник в колата със старозагорска регистрация. Двамата са откарани в болница с опасност за живота.

В двата автомобила се е ударила и още една кола, като в нея има по-леко пострадали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задрямал е и се е ударил в мантинелата. Българските магистрали нямат достатачно къмпинги и места за почивкаРешил е да вземе разтоянието Австрия-Турция на един дъх, но дъхът му взел че спрял. Жалко за детенцето и загиналия човек
14
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За две денонощия подред имаше по 3 жертви на пътя, сега само до 10 часа има още 2. Общо 8 загинали за 60 часа. В годината има 8766 часа, а това прави 1168 жерви годишно. А от статистиката на МВР гордо се биха в гърдите, че благодарение на ФАРОВЕТЕ, на ДНЕВНИТЕ, на ЛАМБИТЕ, жертвите са само 290 за година.
13
9
 
33
 
! Отговори
до 12 13 преди 8 години
Магистралата е в ремонт ве. Или искате да я затворят изцяло?В цяла Европа так се процедира - едното платно се ремонтира, а другото поема трафика в 2-те посоки. Друг е въпроса, че турчина се е юрнал на веднъж да взема цялото растояние - Виена - Анадола и станала белата.
12
8
 
20
 
! Отговори
Стига, бе преди 8 години
Предполагам, че знаците не са били еднозначни, както винаги. На запад - дори и да си много *** не можеш да се объркаш. Сигурно е писало "Izlizane" или "Obhod" . Сега фирмата строител трябва да се съди до дупка
11
6
 
27
 
! Отговори
магистрала ли? преди 8 години
Ако имаше джърсита по цялата дължина на ремонта нямаше да има загинали. Само че тук сме в *** и строителните фирми са на "наши хора", пари за временни джърсита няма, подбиват печалбата.
10
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На непознат път при лиипса на знаци и маркировка или се самоубиваш или убиваш. България на светофари дори няма регулиран ляв завой, колите завиващи на ляво изчакват тези от среща за да преминат. Точно както в Камбоджа и Авганистан. Парите отиват за луксозни коли и дворци на държавните управници и никак ама никак не стигат за тези неща. Народа да му мисли и да се брани сам
9
7
 
14
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
Навлизане в насрещното движение - нали има разделителна ивица, как така ще навлезе в насрещното?
8
10
 
7
 
! Отговори
MAHMUD ABAS преди 8 години
SIGURNO E ZASPAL NA VOLANA,GORKIQ
7
2
 
58
 
! Отговори
Беселина преди 8 години
Аз не съм някакъв еталон за шофиране, но все пак карам в България повече от 12 години. Често маркировката е сложена с *** си, объркваща е или стълбовете са поставени на рядко. Безхаберието и тоталната липса на всякакво уважение към държавността - най-общо казано, ще продължават да вземат жертви. Пак няма да има детайлна проверка по случая, пак няма да си направим никакви изводи, няма да има нито отговорен, нито виновен. Съболезнования на близките на загиналите и ранените дано се оправят!
6
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В фарове по принцип няма катастрофи, а при нас се увеличават? Защо така, господа лобисти? Нали всички карат с фарове, защо не намаляват катастрофите, а става точно обратното? Защото вместо да предприемете мерки наистина да ограничите инцидентите, вие приемате глупости, само и само да угодите на бизнеса на определени хора, близки до ГЕРБ!
5
15
 
19
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
Колеги,минавам само да ви поздравя.М-у другото щели за сезона май да вдигат бенизна?Явно само 'ФАРОВЕ" не стигат?
4
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съболезнования на близките на Българите ! Турците да минават през България с ограничители на скороста ! Турските книжки да не се признават в България !
3
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как в насрещното бе? Нали Боби и Лиленцето, великите управници, обявиха че на 1 юли спират ремонтите??? Защо още продължават? Ако не се спрат незабавно, *** вече почнаха да си се прибират към туркието и още такива истории ще има! Тези карат като луди!
2
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kakva e tazi magistrala, navlizash v nasreshtnoto?!?!
1
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все пак има оцелели, благодарение на фаровете.