Тъпани, тумби... протестът срещу скъпия ток

Работодатели и синдикални членове огласиха столичните улици
Обновена: 29 юли 2015 15:12 | 29 юли 2015 15:11,
142

Работодатели и синдикати се събраха под знамената на общ протест срещу планираните по-високи цени на тока.

Работодателските организации: АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ организираха протести в цялата страна срещу увеличаване на цените на тока чрез увеличаване на добавките "Задължения към обществото". Към протестите се присъединиха и двата основни синдиката "Подкрепа" и КНСБ.

Още по темата

"Българският бизнес не може и не иска да поеме високия разход в цената на електроенергията, като резултат от решението на КЕВР за увеличаване на добавките "Задължения към обществото". Не искаме да спираме производства, да губим своята конкурентоспособност, която сме постигнали в резултат на огромни инвестиции и тежък труд. Затова сме готови на протести и защита на нашите интереси", това е изразената в обща декларация позиция на организациите.

В столицата протеста започна пред сградата на Министерския съвет, премина по бул. "Дондуков" до КЕВР и шествието се насочи към парламента, където организаторите прочетоха исканията си. После се разотидоха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по колко ли е платено на коренното население на Индия, за да участват? Залагам на 20 кинта! А иначе това че около 3% си плащали тока - ми хубу! Да започнем и ние така!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво са им ниски цени на тока на римляните, като те така или иначе ток не плащат?И 100 лв/кВтч да стане, все им е тая.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ми праскате минуси бе, колко ромей си плащат тока! Защо са на водещата снимка най-малкото??????????????????????????????????
10
0
 
3
 
! Отговори
до 14 анонимен преди 8 години
До АнонименТи виждал ли си ги?
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За протести е дори късно. Кой натресе на народа твърдите цени на фото и ветро парковете, на кого са те? Натресе ги Тикваров за да гуши парички изгората му, Цветелинка Милионерката. Също и Валката Златев които където можаха нацвъкаха такива волтаици. Крайният срок беше 2016 но те избързаха за да получават пари от НЕК. И още около 50 депутаНти омазани в този бизнес. Защо народа или бизнеса да им плаща кражбите и надутите цени? Тикваров какво се прави на шушумига, нали е в основата на далаверата?
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо има ромеля, те ток не плащат????????
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
za6to mi iztrihte komentara be stra6na i 4erna e pyrvata snimka.
6
5
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Бай *** протестира!Тъпан с тъпан на протест!
5
5
 
7
 
! Отговори
ист преди 8 години
Чудо не видяно. Профсъюзи протестират да не се намаляват огромните печалби на така наречените индустриалци. Егати профсъюзите, защото токът ще поскъпне само за тези които протестират. Другарят Велев прогнозира 100 хиляди нови безработни -голяма глупост. То бива лъжи бива, ама чак толкова не бива.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Акана българска тракийка на снимката.
3
2
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
Едни крадяха в името на Белене, Цанков камък, фотоволтаици, Седми реактор в Козлудуй. ЕРД и т.н. ...Дрри ще плащат- не потребителите или пряко със сметките на тока или с ДДС на другите стоки!
2
5
 
27
 
! Отговори
BG Пенсионер преди 8 години
Американски ток, на КОРЕКОМ-ски цени в долари.THANK YOU AMERICA.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъдещето на България протестира! Платено разбира се, то иначе няма да се напрегне!