Горещниците минаха, но четвъртъкът – горещ

Следобед можело и да превали, но не било сигурно
Обновена: 12 авг 2015 16:30 | 12 авг 2015 16:28,
7
Горещниците минаха, но четвъртъкът – горещ
Снимка: архив, Булфото

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре отново ще е слънчево, след обяд и горещо.

По-късно през деня ще се развива купеста, на места в западните райони от страната - купесто-дъждовна облачност и привечер на отделни места там ще превали и прегърми.

Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 32 и 37 градуса.

По Черноморието ще е слънчево и топло. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Вълнение на морето ще бъде около 2 бала. Температура на морската вода - 25-27 градуса.

Над планините ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста, на места в масивите от Западна България и купесто-дъждовна облачност и краткотрайно ще превали.

Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 26 градуса, на 2000 м - около 18.

В петък и събота ще остане горещо и предимно слънчево. След обяд над планинските райони ще има временни увеличения на облачността и само на отделни места ще превали и ще прегърми. Максималните температури ще са предимно между 33 и 38 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
Две съседки си говорят:1. Ама съседке, ти като переш все слънце грее, а при мен все вали. Как познаваш времето?2. Сутрин като се събудя пипам на мъжа ми в гащите. Ако е наляво-ще е мъгляво, ако е надясно ще е ясно!На другата сутрин:2. Съседке, Съседке... ама на моя му е нагорееее...1. Остави прането и си сядай на късмета!!!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да вали, па може и да не вали. Професия синоптик.