Четвърти ден издирват Мехмед в Рила

Родителите на момчето искат хеликоптер да търси сина им
25 авг 2015 08:45,
50
Четвърти ден издирват Мехмед в Рила
Снимка: архив Булфото

Четвърти ден продължава издирването на 21-годишния Мехмед Али, който се изгуби в Рила.

Пред bTV бащата на момчето заяви, че синът му е познавал отлично местността, в която се е изгубил.

В събота Мехмед и родителите му тръгнали за боровинки в планината. Денят бил ясен.

Още по темата

Мехмед бил облечен в анцуг, с ботуши и леко яке. Момчето изчезнало около обяд. В продължение на два часа родителите му го търсили сами, но без резултат.

Бащата на Мехмед се опасява, че първата нощ от изчезването му е валял дъжд в продължение на 3 часа.

Родителите се надяват в търсенето на момчето да бъде включен и хеликоптер. Според тях той ще може да засече мобилния телефон на момчето, дори и ако е изключен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До С.ГДанъкоплатецо, ами ако ставаше дума за сина ти? Въпреки, че надали имаш такъв, ама чисто хипотетично! Един човешки живот струва повече от всички пари по издирването с хеликоптер! А те защо не протестираше, когато някъф го-олем началник се возеше заедно с дебелог си подчинена, за да й покаже вилаета си отгоре, с парите от данъците ти?
20
13
 
7
 
! Отговори
С.Г преди 8 години
Да бе, хеликоптер! Кой ще го плаща тоя хеликоптер, пак ние - данъкоплатците, нали?
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Момчето" ??? WTF ??На 21 се бях уволнил от казармата и бях записал първи курс в университета ... момченца.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да има късмет и днес да го намерят! На всички е ясно, че времето не работи в негова полза. А дали е инцидент, злополука или лош късмет, нека се изяснява по-късно. Версии бол и съдейки по това, което ни се казва от новините, всичките са с почти еднаква тежест.Относно дърлянето помежду ни, нека четящо-пишещите да не се притесняват! Вярно, че е август, но докрая на деня все ще излезе и нещо друго.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди време един друг подобен "бабаит" изчезна. Намериха го на в. Персенк с отрязана глава.
16
2
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
Ей, злобен терорист, а дано ама на дали. Върху злобната ти куха тиква мечките хоро ще играят пък дано нещо вземе да погълне от нея. То естественият подбор си казва думата.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бобо, какъв цирк, бе човек? Ами цирка "Петко Сретов" кой го плати - търсиха го с всички възможни средства и то без да имаше нужда и пак ние платихме. То още колко сме платили без да знаем. Така че тука става въпрос за един млад живот, който трябва да спаси. И се чудя защо четвърти ден не пращат хеликоптер? Е, ако беше за някой друг, сигурно да са го пратили на втория час. Дано го намерят момчето и да е живо!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реалистЖалко смърдяло парче органика! Става дума за човешки живот и то на млад човек! Тръгнал в планината да изкара някой лев в тези трудни за мнозина времена! Какъв данъкоплатец си ти, бе, заседнал в работно време пред компа? Или си неработещ търтей или крадеш от работодателя си. А на свинете и домусите тук от разна вяра (те толкова и вярват!) казвам: смирете се, укротете звяра в себе си! Утре и на вас ще се случи случка! Дано това момче има късмет!
13
3
 
6
 
! Отговори
Коко преди 8 години
Ми хеликоптер щом трябва веднага да се прати. След като разбира се платят авАнсово разходите. Хеликоптерът с перките си ще засече всеки мобилен телефон стига да е айфон. Другите няма да ги засече.
12
13
 
8
 
! Отговори
bobo преди 8 години
А кой ще плати пак този цирк? Пак ние нали?
11
3
 
7
 
! Отговори
бай преди 8 години
До Анонименне е така .....просто се даде голям медиен отзвук....пък и с хеликоптер...не ми се говори ....има термокамери да търсят ...дано е жив
10
4
 
7
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До реалистти наистина ли си данъкоплатец? данъкоплатците в работно време работят, а не киснат в интернет
9
18
 
8
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Интересно е кой ще плати разходите по издирването на това диване без всякакви познания тръгнал в планината май пак ние данъкоплатците едва ли родителите му ще се бръкнат
8
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Хорa", четa ви коментaрите и зa пореден път се убеждaвaм- зaслужaвaте си мизериятa, която сaми сте си създaли. Не лъжете, не обвинявaйте никой друг, в Бългaрия никогa не сте и нямa дa живеете добре. Душите ви сa изгнили, пречите един нa друг, омърсявaте родинaтa с мерзосттa си. Горко и нa Бългaрия.
7
3
 
17
 
! Отговори
Момо преди 8 години
"Според тях той ще може да засече мобилния телефон на момчето, дори и ако е изключен."Много филми гледат и нямат никакви технически познания.
6
15
 
14
 
! Отговори
Иригатора преди 8 години
Да направят по една клизма на мечките и по миризмата ще се види коя е замезила с него-миризма на ромейски турчак никога не може да се сбърка
5
5
 
21
 
! Отговори
?! преди 8 години
Нещо му се е случило на момчето, не е нормално ей тъй да изчезне и да не дава никакви признаци на живот. Дано го намерят
4
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако името му не беше "Мехмед" веднага да са дигнали хеликоптерите. Само като си спомня за тримата *** "загубили се" на Джендема, а дигнаха хеликоптерите...
3
13
 
29
 
! Отговори
Майтап а може би не преди 8 години
Мехмет е в Сирия...
2
6
 
10
 
! Отговори
nqkoi si преди 8 години
A vsi4ki deca otvle4eni za 2014 i 2015 godina ? pove4e ot 1000 koi gi tursi nikoi ... v Izrael za organi !