82-годишна перничанка брои 4 бона на ало измамник

На "сина" ѝ му трябвали спешно 8000 лева
9 сеп 2015 14:54,
2
82-годишна перничанка брои 4 бона на ало измамник
Снимка: Архив Reuters

Възрастна перничанка е поредната жертва на телефонните измамници, съобщиха от МВР. 82-годишна баба била измамена да даде 4000 лева, уж за да помогне на сина си.

На домашния телефон на жената се обадил непознат мъж. Представил се за сина й и поискал от бабата 8000 лева, които му трябвали спешно.

Без да се свърже с близките си, жената събрала наличните си спестявания в размер на 4000 лева и ги дала на  непознат. По-късно разбрала, че е измамена и подала оплакване в полицията.

Още няколко неуспешни опити за телефонни измами са направени в Перник и региона през последната седмица, съобщиха от полицията.

От там предупреждават, че жертвите на престъпниците са главно възрастни хора, като разчитат на тяхната наивност, доброта и отзивчивост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
поглед от далеч преди 8 години
поредната богата баба. ех, ако имахме държава проблемите можеха да се решават радикално.. за месец-двано за октопода, който замести държавата преди 25 години явно е по-изгодно тук да е раят на крадците и измамниците. същия октопод, който създаде БСП,ДПС,АТАКА,НДСВ,АБВ и ГЕРБ (за да настрои народът срещу Европа) .. сега народът е манипулиран и готов да гласува за следващия печеливш проект - вероятно Русофилска партия.. дали "умния" Българин няма да си избере скоро Бялата Златка за премиер?