Втора жертва на тежката катастрофа край Ловеч

Почина видеооператорът на БГНЕС Светломир Генев
23 сеп 2015 21:53, Александър Попов
103
Втора жертва на тежката катастрофа край Ловеч
Кадър: Нова тв

Видеооператорът на Агенция БГНЕС Светломир Генев почина в Ловешката болница след тежката катастрофа вчера сутринта на пътен възел Абланица, съобщиха неговите колеги.

Още по темата

Състоянието на 42-годишния Светломир Генев беше критично още при приемането му в здравното заведение. Той имаше многобройни счупвания и съмнение за мозъчно-черепна травма.

Консилиум от ВМА, дошъл в Ловеч от София, установи, че състоянието на пострадалите не позволява транспортирането им в столицата.

Светльо бе поставен на апаратно дишане днес, но не можа да се пребори за живота. В болницата в Ловеч в тежко състояние остава шофьорът Любомир Янев. Лекарите се борят за живота му. Малко след инцидента в болницата почина и 32-годишният фоторепортер Петко Налбантов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
.l. преди 8 години
Господ няма.. Ако вие сами не се пазите, няма кой да ви пази! Мислете трезво и не се осланяйте на нещо, което по никакъв начин не може да ви предпази от собствената ви глупост!!!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Това е единственото, което намерих за другия автомобил"Шофьорът на другата кола, 32-годишен мъж от Трявна, е с черепно-мозъчна травма."Предполагам е пътувал сам и е жив. Затова не пишат за него.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички говорят за пострадалите в новинарската кола. Срам за журналистите!!!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ДВАМАТА ШОФЬОРИ СА БИЛИ СЪС СИГУРНОСТ С КОЛАНИ...И СА ЖИВИ. А ДРУГИТЕ...??
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези които искат да живеят нормално сигурно се питат, какво става с българина и България, какво ни превръща в сива и безформено страхлива маса която се самоизбива по пътищата?За мен има една причина, простите,нагли и безкрайно крадливи т.н. управници обезвериха българина, ограбиха надеждите му за нормалност, лъгаха до забрава за да трупат в офшорки и се подсигуряват с векове. Образование, семейство, морал, честност изчезнаха!Но най-голяма вина има Банкянския ръб който разврати всичко с морала си
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Йдкд Къде точно в Библията било казано това, което твърдиш?Пишете глупости. Също като журналисти сте /освен ако не сте точно такива/.ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХБог да прости починалите!Дано виновният е жив и да си понесе последствията за престъплението, което е извършил. Защото е сериозно нещо да затриеш чужди животи поради това, че главата ти е празна и имаш реакции и задръжки на диво животно. Много зверове са по пътищата ни, контрол- нула.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко е така безмислено да загиват хора! Но се забелязва, че журналистическата общност прави всичко възможно да не пише за вината на журналистите и това дразни хората. От години се знае, че журналистиката у нас си е купена от богатите и властващите. Ето защо като прикрива вината гилдията настройва срещу себе си. Продажността на тази гилдия и слугинажа към властта поражда и невъзпитани коментари. И с основание! Не можеш на измъчения българин да пробутваш неистини и залъгваш с празни думи!
12
8
 
6
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Засрамете се,да използвате семейна трагедия да си чешите езиците и злосторничите.Ало днес.бг как не ви е срам и вас става дума за починали хора и ваши колеги как търпите такова държание от страна на потребители и такива коментари,що за извратени хора сте и ***?!?Що за медия дори и в такива ситуации не правите нужното за да се избегнат такива подобни изродски писания написано под влияние на дрога,алкохол и омраза само това ли е останало в душите ни???
11
6
 
18
 
! Отговори
Йдкд преди 8 години
Хора смирете се...за починал или добро , или нищо в библията е казано. Да почива в мир
10
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не ви пука за умрелите драскачи.Всеки драскач в Бг заскужава поне по 10 такива смърти.Това което причиниха тези *** на Бг през последните 25 години не могат да изкупят със смърт десет поколения след тях.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да ги прости! Съболезнования на близките им, семействата им, родителите им, колегите им и приятелите им! Тежка е загубата....Светлина на душите ви, момчета!
8
2
 
9
 
! Отговори
GTR преди 8 години
За части от секундата помислих, че няма да успее за тези метри да се прибере и ще ни натресе челно. Започнах да местя колата към тревата отстрани, а после видях, че зад мен всички са в тревата. Тоя *** в последната секунда успя да изпревари и да се прибере или по-скоро колоната намали.
7
2
 
11
 
! Отговори
GTR преди 8 години
Какво се дърлите толкова?! По пътищата е пълно с ***, които правят само мизерии. В същия ден, но по-късно, близо до същото място в посока София бях начело на колона от 10 автомобила. По едно време се наложи да спрем на място (0 км/ч), понеже на 150-200 метра срещу нас виждаме колона начело с автобус, а в нашето платно *** се опитва да я изпревари, но едвам му се получава. На непрекъсната линия изпреварва неуспешно цяла колона. Ами ако не го бяхме видели и спрели навреме.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ре бе,трагедията си е трагедия. Загинал е Ламби на фарове(каква ирония само). Обаче гледах снимки на катастрофиралите коли,кажете ми защо тези на задните седалки в новинарската баничарка са се возили без колани и са изкъртили всичко пред тях? Мълчите нещо ченгенца,или да го пишем несъобразена скорост, да не обърка ламбарската статистика.
5
1
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Токова се изписа за тази катастрофа, но никъде (поне аз) не прочетох кой точно е навлезнал в другата лента за да стане челен удар, нещо пак се опитвате да потулите ми се струва.
4
2
 
23
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
За хилядите умрели на пътя само с по едно изречение ( по някой път и толкова нямаше ) а за неграмотните *** се орева и орева..... колко голямо трябва да ви е падението за да се усетите не знам! Долна ***!!!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Б гнес да беше платила командировьчниДа не бьрзат такаСега ще помогне ли финансово?
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Катастрофи и загинали има всеки ден.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са карали като диви,защото знаят че имат карта,като едни други. Но са забравили да я презаредят на тръгване.