Ранените колеги от БГНЕС се борят за живот

Състоянието им е тежко, местят ги в болницата в Плевен
23 сеп 2015 09:30,
21
Ранените колеги от БГНЕС се борят за живот
Кадър: Нова тв

Журналистите от БГНЕС, пострадали при тежката катастрофа вчера, са в много тежко състояние, обяви д-р Донка Минкова от болницата в Ловеч.

Още по темата

Вчера те са били консултирани от неврохирург и е била отхвърлена възможността да се проведе някаква операция по отношение на черепно-мозъчната травма  на Светломир Генев.

И двамата пострадали са с гръдни травми, с множество счупвания, Любомир Янев е и със счупен десен  крак. Състоянието им е много тежко, каза Минкова пред bTV.

Решено е тази сутрин те да бъдат транспортирани за УМБАЛ-Плевен.

Раненото момчето от другата катастрофирала кола е в стабилно състояние. Той има счупен таз и счупен крак.

Припомняме ви, че при тежката катастрофа загина фотографът Петко Налбантов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналята, даскалята...толкова пренебрежение и неуважение към професии и хора, които в болшинството си са съвестни, почтени и добри професионалисти, на които обществото дължи немалко! Защо бе, братя българи? Докога ще се мразим и делим?
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде без злоба! Загина млад човек, други са в тежко състояние. Някой е направил фатална грешка, но това повод ли е за толкова лошотия в коментарите? Нима на вас, които сте шофьори, никога не ви се е случвало да не спазите правилата по пътя? Секунда отклоняване на вниманието или рискована маневра, бърза кола отсреща - и ето я трагедията.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-лошото на псевдо журналята у нас е двойния стандарт.Разбира се, че журналиста е виновен. И тонове мастило се изписа как да се спазват правилата но без конкретика по случая. И защо е било това бързане, кой се интересува за този празник. У нас не е традиция.Да рискуваш себе си, да, ако не застрашаваш другите. А сега, още двама са на ръба.Защо ще страдат близките,ще плащат на корумпирани лекари, без гаранция за каквото и да е? Всичко идва от самочувствие без покритие. Журналисти,кой ги харесва?
9
1
 
1
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ЗАЩО ЛИ БОГ ГИ НАКАЗА КАТО СА ЧЕСТНИ ,ОБЕКТИВНИ И НЕПОДКУПНИ В СВОЯТА РАБОТА КАМО ЛИ ПОДВЛАСТНИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?
8
0
 
21
 
! Отговори
Ви преди 8 години
Дано се възстановят хората, но все пак прави впечатление, че при останалите катастрофи веднага ни обясняват каква марка са автомобилите /явно е много важно да се знае, че има БМВ или Мерцедес та тълпата да пощурее/ и кой карал пиян или просто неадекватно, а тук от два дни само за здравословното им състояние пишат и нито ред за причината за тежката катастрофа.
7
0
 
18
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Всички в държавата се борят за живота си. Докъде ни докарахте и политици и медии, погледнете реално на нещата. Цял народ изнемогва и се бори за парче хляб и за живот... Пишете за това а не за двама ваши колеги които при грешка на трети колега сега са в болница. Ако беше карал внимателно и по правилата, сега нямаше да пускате тази статия. Щом са джигити на пътя и правят каквото си искат - НЕ ГИ ЖАЛЯ ИЗОБЩО. Защото утре и мен може да ме блъсне кола на БГНЕС, поради неграмотност на шофьора.
6
1
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Закъде са бързали тези момчета ?За да отразят поредната помпозна показност на властта !Кому беше нужно да се празнува така пищно "Деня на независимостта" в момент, когато България не е нито свободна, нито независима държава ?Нека тези жертви да тежат на съвестта на самозабравилите се управници на Велико Търново и България !
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпреварвал е автомобила на журналистите при знак забранено изпреварването и непрекъсната осова линия! Това е углавно престъпление, което е довело до смърт на млад човек независимо,че е журналист! Колегата му трябва да бъде осъден с цялата строгост на закона!Нали това апелираха медиите, за да си запълват новините
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано се оправят хората! Грешки стават, включително и на пътя, така че толкова ли е важно кой е изпреварвал? Много по-важно е пострадалите да се оправят, а починалият им колега да почива в мир!
3
3
 
11
 
! Отговори
alf преди 8 години
Ako shefa ti te kara da buzash se pouspokoi s karaneto zastoto v bolnicata posle ne burzat dokato ti sglabqt cherepa. Kum vsichki dostavchici i drugi beli busove
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой е навлязъл в насрещното?що мълчите бе журнализи?ако са КОЛЕГИТЕ ви, що ни занимавате?
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички медии, всеки ден си запълват новините с всяка катастрофа в България ! А самите те не спазват правилата за движение .