Данъчните в Пловдив продават естествени перли и круши

Бисерите са различни по форма и цвят, някои са нанизани
5
Данъчните в Пловдив продават естествени перли и круши
Снимка: Булфото, архив

Първи по рода си търг на 5,2 килограма естествени перли, подготвя този месец НАП Пловдив, съобщиха от пресцентъра на регионалната дирекция на приходната агенция.

Бисерите са предоставени за продажба след осуетен опит за контрабанден внос в страната, като средствата от изкупуването им ще бъдат допълнителен приход за бюджета.

В търга кандидат-купувачите ще имат избор между различни по форма и цвят перли, някои от тях в насипно състояние, други нанизани.

Освен тях през следващия месец данъчните в Пловдив  ще предложат за продан половин килограм злато във вид на бижута, 2 килограма сребро и 10 килограма смарагди.

Сред по-любопитните продажби е тази на 14 тона круши, изоставени в полза на държавата след проведени контролни действия от звеното за фискален контрол в Пловдив.

От началото на годината досега ТД на НАП Пловдив успя да продаде над 72 килограма изделия от благородни метали, 42 коли, 11 недвижими имота и идеални части от тях.

Осъществени бяха и две продажби на нетрайни стоки свинско месо и риба, а немалко количество храни бе предоставено безвъзмездно на Държавната агенция на бежанците и на социални домове в няколко общини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: НАПтъргперликруши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей голем смех бе.Аз ще чакам реколтата от *** и фасул.
2
2
 
3
 
! Отговори
Velkovazavera преди 8 години
:-):-):-)d. piratite otkradnali stokata na horata i prodavat da pecheliat :-):-):-):-):-) za nikulden:-):-):-):-)
1
0
 
10
 
! Отговори
Ъ преди 8 години
Крушите вече са поизгнили пък и много скъпо ги продават