Кърджалийци като под строй – гласуват ли, гласуват

Над 40% е към 13.00 часа избирателната активност в областта
1 ное 2015 15:30,
61
Кърджалийци като под строй – гласуват ли, гласуват
Снимка: архив, Булфото

Над 40 на сто е избирателната активност в област Кърджали към 13.00 часа, обобщиха от петте Общински избирателни комисии.

В десетте кметства, в които избор се провежда на втори тур, най-висока е активността в кирковското село Самокитка. За кмет на кметство там са гласували 60,15 на сто от правоимащите.

Най-ниска избирателна активност е отчетена в крумовградското село Малък девисил, където за кмет на кметство са гласували 39,9 на сто от избирателите.

Към 13.00 часа гласувалите в региона са малко над 3 000 от близо 7 000 имащи това право. От петте ОИК в област Кърджали уточниха, че към обяд няма подадени жалби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
4
 
! Отговори
Ало, журналистите преди 8 години
Защо не споменавате нищо за бруталната и кървава гражданска война, която бушува в Турция, така ли ви наредиха от турското посолство, за Турция добро или нищо, пълно затъмнение!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре! Как попаднах на турски сайт?! То един прекрасен език, то една музика, то една хармония... Къде са му родовете, да не знаеш за какво или кого става дума! И граматически неразвит.
18
4
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
До до :)Пак коментираш неща, от които хал-хабер си нямаш! Партията на Ердоан не само си гарантира мнозинството, но вероятно ще си гарантира абсюлотно мнозинство в турския меджлис, който е 367. В момента спечелиха точно 367 кресла, но има още 10% от гласовете да се преброят!Турция е голяма страна, чиято съдба не може да се диктува от няколкото хиляди пъпчиви младежи с неясна сексуална ориентация като протестиращите на Гези парка! Густо майна, густо!!!
17
5
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Само наглеца бай Ганякис може да е против изучаването на майчиния език от страна на турците, и след това да ги критикува същите тези хора, че не можели да говорят правилно турския език!!
16
2
 
6
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
Така ще е ,след като ходжите и имамите са си свършили добре работата - нашите партийни секре тари освен да лапат и да интриганствта за нищо друго не стават! Впрочем,тичайте и се записвайте - ходжите организират курсове по турски език- юруууууш!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Otvratitelno!Naistena che karjdalii govoroq dosta otvratitelno turskiq ezik! Naprimer dumichkata gidiorum se proiznasq v Karjdali gidorum!
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За българите турският звучи ужасно по няколко причини:1.500 години турско робство.2.Масовото клане в градовете и селата при бунт.3.Масовото клане в южна България и създаване на нов етнос "помаци" -помъчени българи.4.Създаване на ДПС-организация ,нямаща място в нашата ,Българска политика с лидери-Доган и Местан.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, няма такава държава като нашата. Да говориш език на друга и дори да се гордееш с това. А езика звучи ужасно! Турция не се възприема като нормална държава в цял свят заради смазването на другите националности и избиването им.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да са посвежили Кърджали но като чуеш този отвратителен турски език наоколо ти идва да повърнеш.
11
2
 
6
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Талкова ли сме задръстена нация. Българите не можаха ли един независим общ кандидат да изберат в Кърджали! така България, а и всички балкански срани са паднали под турския ярем.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ako tova razklonenie na komunistite DPS go nqmashe sega turcite shtqha da sa svobodni,no elate sega i vijte turcite kak sa prinudeni da glasuvat za dps ,natisk,zaplahi,razdavane na darva produkti i pari ,tova e tazi partiya mafiotska
9
4
 
7
 
! Отговори
йойо преди 8 години
До Анонимена ГЕРБ не са комунистическа партия? ти като платен писач на ГЕРБ не си ли от БКП?
8
9
 
8
 
! Отговори
Arda преди 8 години
до 555много си прав. и не само кърджали но и малките общини в областта изглеждат много по добре от дугите из страната. това лято бях в Ардино това е малък град след кърджали и останах очарован от това което е направено там от ДПС и от начина по който изглеждаше градчето.
7
11
 
10
 
! Отговори
До 555 преди 8 години
Така е, турските градове са чисти и наредени.Българските са мизерни и обезлюдени.Прокажено племе сме и това е.
6
13
 
8
 
! Отговори
555 преди 8 години
За кой да гласуват. Ако сравните кърджали с други областни градове със същия размер Кърджали е на светлинни години пред тях. Нови и красиви паркове, водно огледало, воден цикъл, стадиони, училища, завод за авточасти построен от Турция, в който работи половината град, нов път за Гърция. Ако не беше ДПС Кърджали сега щеше да е едно обезлюдено градче, като видин и враца
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Т.н. Местна власт така се е нагъ;;;; зила на Ердоган, пари ли им дава, баклава или рахат лакум, че ако Ердоган пръ####дне, тия се одрис@@@@кват. Ряпона предоде България като се съюзи с дупесе и създаде бостан. 500 години сме били мачкани от турците и не са могли да ни пречупят, рапона за една година ни продаде. Кога ли ще му бием един шут?
4
16
 
9
 
! Отговори
В.Узунов преди 8 години
Помаците са хора със самосъзнание и културни цености. Буба ми на времето викаше -дръж се син та да не ни връхлети кавурскоро или нов възроителен процес.ДПС напред!
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
I BALGARI I TURZI MASOVO GLASUVAT ZA DPS.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'во ша правят, ако не гласуват нема работа, помощи, нема нищо. Иначе дУпЕсЕто ще им отнеме и минимума на живот поради което, под строй и контрол, да не кривне некой от "Правия път" към Майка Турция.
1
3
 
23
 
! Отговори
християнин преди 8 години
За Ердоган ли гласуват?