Протести тук, протести там. Полицаите пак на Орлов мост

Движението на кръстовището засега не е блокирано
4 ное 2015 13:00,
32
Протести тук, протести там. Полицаите пак на Орлов мост
Кадър: Web Camera

Между 200 и 300 полицаи се събраха около 12.30 часа на Орлов мост в столицата на поредния спонтатен протест, съобщи БНР.

Още по темата

На кадри от уеб камери около Орлов мост се вижда, че има събрало се множество на езерото "Ариана". Движението на кръстовището обаче не е блокирано. 

Въпреки заявеното от премиера Бойко Борисов днес, че социалните придобивки ще бъдат орязани само за новопостъпващите, полицаите са недоволни и смятат, че мерките, обявени днес, са половинчати.

Служителите протестират и заради мизерните условия на работа, които имат.

Не е ясно как ще продължи протестът и дали ще се стигне до блокиране на улици в София.

Полицаи и служители на МВР в цялата страна заявиха готовност да протестират и днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Hristof преди 8 години
Плъховете с рапортите напускат първи кораба още преди да е потънал. Тия са търсили през цялото време само привилегии и парички, работили за себе си, а не за реда и обществото . Ако всички със семейства и заеми излязат на протест какво ще стане в държавата? Твърда ръка и реформи във всички сфери!
11
0
 
3
 
! Отговори
гласоподавател преди 8 години
За какво гласувах днес да протестират полицаи или за промяна и по добро упраление.И ако със протести полицаите мислят че решават социалният си проблем жестоко Синдиката ги лъже.Да си стегнат редиците и отработят заслужено за това за което протестират,
10
0
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Гледах протестите ви днес по телевизията---ама всички сте един калибър - ниско,дебело и в *** развито.Ами, стегнете се,потренирайте, влезте във форма и тогава хленчете !!!
9
0
 
6
 
! Отговори
Веселина преди 8 години
Момчета,вижте се какво представлявате-коремаджии,тюфлеци,с големи ***-на тях карти да играеш.Какви избори сте пазили-бляхте баирите и се мотаехте.Хайде стига с претенциите! Държавата,т.е. ние ви плащаме осигуровките,20 заплатки---охааа.За какво-за да се предлагате на мафия и наркобарони-НЕ,НЕ,НЕ !!!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се обединят полицаи и военни за да изритат дебелия чичка от Банкя и крадливата му прислуга. Чичака попиля държавата, поради простотия и лакомия прогони народа и смаза бизнеса. Мвр то го превърна в пазител на властниците и техните семейства, да събират глоби и народа да ги намрази. Късно е да ги плаши. В Румъния ги започнаха, Понта отпътува. Крайно време е Чичака да отлети. Всеки ден за нас е загуба и потъване в бедността. И щом цвили значи сме на прав път. Довиждане!! Язък за Великата победа!
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ако бяха обикновени граждани досега да са изпратили 1000 жандармеристи... Очевидно законите в България не са еднакви за всички :)
6
3
 
3
 
! Отговори
СЕПУКО преди 8 години
На Политик Капиталист на Държавна ХранилкаСоциалните Привилегии на Комунистите му били ВиновниВИЖ ТИ МИНИСТЕРСКИТЕ ЗАПЛАТИ ИСКАТ ДА СИ ВДИГАТ ЗА СМЕТКА НА КОЙ? ???? МИ НА ПОЛИЦАЙТЕ ЩОТО В ТАЗ България Нищо Държавно Май не Остана НОЖА ТОЗ ПЪТ УДАРИ В КОКАЛА
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не ги кефи, да си намерят друга работа. Ако не си вършиш работата с желание и не влагаш всичко от себе си, за да бъде добре свършена - напускай. Вярно, че който за нищо не става, става или полицай или таксиджия ама...
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали бащицата им се скара от парламента защо не слушат какво им говори !
3
1
 
19
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Абе как не видях един дебел полицай в Брюксел и в Люксембург!!! И много ми е интересно нашите мешки-полицаи как покриват нормативите по физическа подготовка!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
АСВАЛТА СЕ ЯДЕ преди 8 години
АЛОУ, ЯДЕ СЕ АСВАЛТА, И СЕ МЕЗИ. А, ТИ, ЗАЩО, НЕ, СИ, ЗАПОЗНАТ, С, ТОВА!?
1
9
 
11
 
! Отговори
:) преди 8 години
До Анонимен : "полицаите" са на по ниско интелектуално стъпало,даже и от бакшишите" - познай нивото на новопостъпващите какво ще е, след като им орежат социалните придобивки. В сравнение с тях настоящите ще са като професори по математика.