Студен, но пък слънчев ще е днешният ден

Максималните температури ще са между минус 3° и 2°
1 яну 2016 08:46,
2
Студен, но пък слънчев ще е днешният ден
Снимка: Архив Reuters

Времето ще е студено с максимални температури между минус 3° и 2°, в София минус 1°. Това съобщи дежурният синоптик от НИМХ към БАН за Агения "Фокус".

През първия ден от Новата година ще е предимно слънчево и почти тихо.

През нощта срещу събота, от запад облачността ще се увеличи. Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен северозападен вятър. Ще е студено, с максимални температури от минус 1° до 2°. Температурата на морската вода е 8°, вълнението на морето 2-3 бала.

В планините ще е предимно слънчево. По билата ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 5°, на 2000 метра – около минус 9°. Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане малко по-високо от средното за месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
е,няма преди 8 години
такива *** кати българските,то кучешки студ,те ми разправят,че ще е слънчево,абе ***,стига с логиката от искъро по-дълбоко нЕма,все нашето е най-хубаво,ако беше облачно температурите щяха да са поне с 5-6гр.по-високи,ако не и повече,но не българина за да не си признае колко е прецкан с климата ,просто казва гроздето е кисело,не сте смешни,жалки сте,нека им е зле на тия по-нашите ширини(Испания,Италия) дето са им градусите 10,ама нашите са под нулата и там ще отидат на плаж,пък ние ще мръз
1
2
 
5
 
! Отговори
Гого Лозанов преди 8 години
В сайта няма плурализъм и има безумна цензура, нещо недопустимо! Подавайте жалби до СЕМ и сайтът ще бъде спрян и виновните наказани!