Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна

Джип вися по обед над пропаст край Якоруда
Обновена: 3 яну 2016 16:48 | 3 яну 2016 16:15,
87
Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна
Снимка: Архив Bulphoto

Джип е самокатастрофирал на пътя между село Дагоново и Якоруда около 14.00 часа, съобщиха от Областно пътно управление-Благоевград пред "Фокус".

Причината за инцидента е хлъзгавата пътна настилка, заради която автомобилът е поднесъл, завъртял се е и е увиснал над пропаст.

Наложило се е на място да бъдат изпратени екипи на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", които да извадят заклещените вътре хора и да издърпат превозното средство.

Георги Пармаков, директор на Благоевградската Пожарна заяви, че в автомобила е имало трима пътници, които вече са извадени и са без наранявания. Въпреки това на място е имало и екипи на Бърза помощ. Нанесени са щети само на мантинелата.

Обърнат тежкотоварен камион затрудни преминаването на превозни средства в района преди Ботевград, съобщи "Фокус". Заради катастрофа временно е ограничено движението в една лента по пътя между Монтана и Ботевград, в района на с. Новачене. Трафикът се осъществява двупосочно в свободното платно и се регулира от "Пътна полиция". Временно е затруднено движението през Ришкия проход.

По-рано днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова коментира на брифинг, че "в момента движението по автомагистралите се осъществява без проблеми".

Джип и лек автомобил катастрофираха на 186-ти км. на магистрала "Тракия". При инцидента няма пострадали хора. Джипът е със сериозни материални щети.

Преди Чирпан пък има аварирал ТИР в посока София, а на 190-ти км. има обърната кола.

Двама души са пострадали при катастрофа между лек и лекотоварен автомобил в района на старозагорското село Бял Извор. Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил. Няма опасност за живота й.

Другият пострадал е мъж, откаран в болница в Стара Загора, също без опасност за живота. Служители на МВР са на мястото на инцидента. Движението е леко затруднено, но пътят е отворен за преминаване на автомобилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
11
 
! Отговори
ostavime преди 8 години
Снегът не ни е изненадал. Все пак вали, мокро и хлъзгаво е, НЕ може да е сухо. Просто шофьорите, които катастрофират са ***!!!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли зимата никога не изненадва японците?
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Буна.ци найлонови торбички от Кауфланд нямате ли???
6
2
 
32
 
! Отговори
винету 97 преди 8 години
е нали спряхте камионите и тироветакак така има катастрофи с обърнати тирове?
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България не трябва да има сняг или дъжд . Всички са толкова големи шофьори , че все нещо им пречи .
4
6
 
13
 
! Отговори
е та преди 8 години
Защо ли не съм учуден новина щеше да бъде ,ако поне рисковите участъци по пътищата са обработени . Богоизбраните ще си измият ръцете с изпълнителите,а те по веригата на долу и както винаги виновни няма.
3
6
 
23
 
! Отговори
1 преди 8 години
Този път не съм съгласен, в София видях доста снегорини, които чистят, карайки едновременно във всички ленти на Околовръстното, чак да не повярва човек.
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СНЕГЪТ НЕ ИЗНЕНАДВА,НАШИЧКИТЕ КАМИКАДЗЕТА СА В ПОВЕЧЕ И ТРЯБВА ЧИСТКА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.
1
5
 
38
 
! Отговори
факт преди 8 години
АМА НЕ САМО ПАВЛОВА Е ВИНОВНА . !! ТЕЗИ *** КОИТО КАРАТ 200 КОНЯ , НЕ МОГАТ ДА ГИ ОДЪРЖАТ , ЗАЩОТО В ТИКВИТЕ ИМ НЯМА НИКОЙ !!