Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци

16-годишният младеж се казва Димитър Чантов и е в 10-и клас
Обновена: 11 яну 2016 09:34 | 11 яну 2016 09:22, Екип на Dnes.bg
344
Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци
Биячът с гаджето си. Снимка: Facebook

Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи, обяви възрастният мъж, който бе пребит от 16-годишен младеж в градския транспорт в Бургас.

64-годишният Чанко Стайков както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, но девойката качила обутите си в кални ботуши крака на отсрещната седалка. При слизането Стайков й направил забележка, че това не е възпитано, съобщи Нова тв.

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който в замяна на репликата си получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не реагирали нито шофьорът, нито кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал "Сарафово", където вероятно нападателят е слязъл.

Още по темата

Източници на Dnes.bg потвърдиха, че младежът се казва Димитър Чантов и е ученик в 10-и клас в Електротехникума в града. По думите им младежът е изключително агресивен и има лабилна психика.

През последната година поведението му рязко се променило, станал нагъл и често налитал на бой. По думите им това най-вероятно се дължи на факта, че започнал да употребява наркотични вещества. Младежът е от кв. "Сарафово". Приятелката му, която се казва Христина, също е от квартала.

Христина от своя страна разказала, че възрастният мъж буквално паднал в краката й от ударите на Митко, сподели още източникът на Dnes.bg.

Момичето било изплашено и не одобрявало постъпката на гаджето си. Казала му, че не мисли преди да действа.

Снощи побойникът е бил задържан от полицията. Димитър направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката на приятелката му.

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост.

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
7
 
4
 
! Отговори
Я преди 8 години
Между другото думата "ликвидира" те издаде! Ще ти препоръчам все пак да внимаваш със злобата, защото от нея зъбите и без бой падат! А колкото до другото, за вас има специално запазено място в най-горещата точка на АДА!! и малко ви остава да го посетите! Желая ви Приятно Забавление!!!
162
2
 
33
 
! Отговори
перо ключа преди 8 години
Предлагам да го пратят в некоя свинеферма. Тъкмо ще е при братята си
161
1
 
43
 
! Отговори
b преди 8 години
В Бургас е пълно с *** 15-16 годишни същества,помпащи мускули по цял ден във фитнеса.Писна ми от простотията и агресията ,да ги вкарват на топло всички "батки" и да приключва всичко.
160
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авиоинжинер е човека - има интелект преценил да не осакатява момчето. Повечето щяха да реагират първосигнално и да окичат ушите му с калните ботуши на несъобразителното гадже.
159
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
брейн демидж
158
3
 
10
 
! Отговори
бай Пандел преди 8 години
До ЯБатееее...Че те клатим та после да го изтришаш като самосвал!
157
2
 
15
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 8 години
До ЯНе искам уважение,искам такива като тоя и тебе да ги няма на Земята,да се ликвидират още с раждането...
156
2
 
12
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
Блокиран в дневник,Този "Я" е същия неадекват, не му обръщай внимание. Бас хващам, че се е назобало гомното.
155
2
 
6
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
да пукнат дано всички лигльовци!
154
3
 
40
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
Сега тези двамата: Христинка и Димитърчо да чистят автобусите на градския транспорт шест месеца след училище и ще се научат да не си качват краката по седалките и никой няма да им прави забележки.
153
2
 
10
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 8 години
До ЯДа ти дам адреса ??? Ама си шубелия и няма да дойдеш! Хем ще те бия ,хем ще те ,,шперплатя,, хомосексълче дребно...
152
1
 
16
 
! Отговори
Баба Василка преди 8 години
Интелигентността, ума, културата, паднали в краката на тъпотата и наркотиците. Не е ли символ това на днешното вълче време, хора????Народе, събуди се! Не спи!
151
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ,на ушатия *** пожелавам раково заболяване, а на к**вата работа на околовръстното! !!
150
3
 
7
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 8 години
До ЯНе национални предатели вземат голяма пенсия ,а миньори Лефчо...Ама се иска кураож да слезеш под земята и да къртиш ***...А на мен не може да ми се случи-ножа ми е в джоба. Такива ги колям...
149
2
 
16
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
До Я"Вместо да си мразите децата опитайте се да ги обичате, за да ви върнат любов а не "стиснати юмруци"----Мисля, че като отиде в затвора този нежен младеж ще получи достатъчно любов.С дядковците е лесно, ама в затвора има здрави батки и този ще ги зарадва.
148
3
 
0
 
! Отговори
да преди 8 години
В Кръга на Шегата и Извън! ДА ТИ ПИКАМ НА СЕКСИСТКИТЕ КОМЕНТАРИ!!!
147
1
 
19
 
! Отговори
гара демо преди 8 години
Малко лике с големи комплекси и с мозък на риба... демек почти липсва
146
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Все някога някой трябва да ги научи да не си качват мръсните крака, където не им е мястото.Може да стане когато не го очакват и където ще им се стори странно и на тях. Но животът си знае работата, след като родители, учители, общество не са ги научили.
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До И още нещоВ кръга на шегата, и дано не засегна никоя жена, ще коментирам и мацката от снимката с два цитата, които зная от един леко алкохолизиран комшия :D"Топъл сняг и умна жена няма""Господ е събирач"- - - - - - Олекна ли ти и на тебе ?
144
5
 
2
 
! Отговори
И още нещо преди 8 години
В кръга на шегата, и дано не засегна никоя жена, ще коментирам и мацката от снимката с два цитата, които зная от един леко алкохолизиран комшия :D "Топъл сняг и умна жена няма""Господ е събирач"