Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци

16-годишният младеж се казва Димитър Чантов и е в 10-и клас
Обновена: 11 яну 2016 09:34 | 11 яну 2016 09:22, Екип на Dnes.bg
344
Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци
Биячът с гаджето си. Снимка: Facebook

Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи, обяви възрастният мъж, който бе пребит от 16-годишен младеж в градския транспорт в Бургас.

64-годишният Чанко Стайков както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, но девойката качила обутите си в кални ботуши крака на отсрещната седалка. При слизането Стайков й направил забележка, че това не е възпитано, съобщи Нова тв.

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който в замяна на репликата си получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не реагирали нито шофьорът, нито кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал "Сарафово", където вероятно нападателят е слязъл.

Още по темата

Източници на Dnes.bg потвърдиха, че младежът се казва Димитър Чантов и е ученик в 10-и клас в Електротехникума в града. По думите им младежът е изключително агресивен и има лабилна психика.

През последната година поведението му рязко се променило, станал нагъл и често налитал на бой. По думите им това най-вероятно се дължи на факта, че започнал да употребява наркотични вещества. Младежът е от кв. "Сарафово". Приятелката му, която се казва Христина, също е от квартала.

Христина от своя страна разказала, че възрастният мъж буквално паднал в краката й от ударите на Митко, сподели още източникът на Dnes.bg.

Момичето било изплашено и не одобрявало постъпката на гаджето си. Казала му, че не мисли преди да действа.

Снощи побойникът е бил задържан от полицията. Димитър направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката на приятелката му.

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост.

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВанкатаВ работата имах едно такова *** което постояно ми налиташе но спираше а аз много исках само да протегне ръка към мен за да му я счупя ! - - -Недей бе човек ! Ще си повредиш монитора !
142
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от наркоманчета с интелект на едноклетъчни организми
141
1
 
18
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Много сте бабаити всички, що не се намесили шофьора и пътниците. Знаете ли какви са последствията - един път се намесих /някакъв *** биеше жена си, после разбрах/ и знаете ли какво стана. Имаше именувам се - три седмици ходене по полиции по прокуратури. Ходих сто пъти на разпити. Щяха да ме уволнят от работа. А пияната *** да не мислите, че са го закачали. В тази държава ако се защитаваш ядеш хурката от всякъде. В дадения случай ако вкараш юмрук на пик ль ото, след това ще се озъбиш от съдил
140
1
 
5
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
В работата имах едно такова *** което постояно ми налиташе но спираше а аз много исках само да протегне ръка към мен за да му я счупя !
139
2
 
14
 
! Отговори
Бреййй преди 8 години
На тоя му личи, че е природно ***, очаква го светло бъдеще по софийските строежи. Е разбира се, в един момент ще започне да получава съобщения от извънземните и ще ходи да си вади полмбите, за да не го следи правителството, та така че животът е справедлив и тоя ще си сърба попарата
138
12
 
3
 
! Отговори
asd преди 8 години
Защото не е мишок, като някои други хора явно.
137
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да кажеме ,че те нападне някои такъв и ти си в състояние да се защитиш дори да го пребиеш дали някои ще свидетелства в твоя полза или ще трябва да му платиш на тоя за дето си му нанесъл телесна повреда.
136
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Батка Ех на мен колко такива са ми скачали с викове ,но щом стигнат на метър от мен спират!Защото явно се осещат ,че след първия удар ще ги смелям на кайма
135
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стареца надявам се си е взел поука и повече няма да се обажда !
134
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Димитър Чантов или как станах пропаднал наркоман
133
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1.9 м съм висок и тежа 103 кила скачали са ми не веднъж такива ,но ако ги пребия ще излеза Аз виновен и после ще ме е яд да им плащшам обезщетението наложено от съда!
132
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе мирно стоял не би чудо видял !За какво му е трябвало да се обаждаНе може да ги промени младите Първите седем години им липсват
131
3
 
32
 
! Отговори
Веро скобата преди 8 години
На снимката две същества на нивото на шимпанзетата.
130
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Постоянно като видя подобен случай казвам на майка ми да не се обажда като види младите да правят нещо а тя не можело да не им направи забележка !
129
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази на снимката знаели, че е гушнала психо
128
2
 
9
 
! Отговори
Шарли Ебльо преди 8 години
До опаНикой не го е снимал,Овньо...Тази снимка му е от Фейса...
127
1
 
22
 
! Отговори
Хикса преди 8 години
Ся, аз съм набор на бития, но поназнайвам туй-онуй и съм в добра физическа форма. Ако, да речем му счупя ченето на този / а това неминуемо ще се случи, ако трябва / кой ще опере пешкира ? Нахалното *** или мен ще ме влачат по съдилища. Това е проблема - на тая територия нямаш право на самозащита, трябва да бъдеш мачкан и унизен, за да не надигаш много-много глава и да те манипулират по-лесно.
126
1
 
17
 
! Отговори
Врачански затвор преди 8 години
Чакаме нови булки
125
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 8 години
За тебе бой ,смотано и гадно ***..
124
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко, че не съм му се паднал аз, после щеше да гледа през кръв и сополи, как *** приятелката му, за да се научи на уважение.