Синът на Ценко Чоков пак преби човек, пак без причина

Полицаи пазят пострадалия мъж дори и в болницата
13 яну 2016 10:44,
87
Синът на Ценко Чоков пак преби човек, пак без причина
Снимка: BTV

Пореден случай на побой с участието на сина на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков, Мартин Чоков.

19-годишният студент Радослав Илиев се прибрал преди няколко дни в родното си село след поредния изпит. Твърди, че кметският син Мартин му се нахвърлил без видима причина на улицата.

"Спира срещу мен, на майка ме псува, мангал ми вика, слиза от колата, аз го питам защо го прави това, той въобще не ми отговори и ме удари. Качи се в колата и каза, че другият път ще бъде повече", обясни момчето пред bTV.

След удар с юмрук в лицето младежът, който се възстановява след две операции на главата, пада на земята. Приятел го транспортира до врачанската болница, където е настанен с мозъчно сътресение. Пред стаята го пази полиция.

Илиев казва, че ако беше постъпил в болницата в Бяла Слатина, кметският син Мартин Чоков е щял да отиде да го заплашва.

Късно снощи младежът подписва декларация, че отказва до остане в болницата. Заедно с него оттам си тръгват и полицаите, които го пазели. "Колкото и да ме пазят, не искам да оставам сам, защото ме е страх$, казва той.

Младежът заяви обаче, че ще настоява полиция да охранява дома му, "защото ме е страх за къщата ми и за живота на моите родители", каза Илиев.

В края на декември кметският син Мартин отново бе замесен в побой в заведение в Бяла Слатина, но пребитият се отрече от показанията си, а случайно или не видеокамерите от мястото на инцидента се оказаха извън строя във въпросната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
34
 
! Отговори
ппп преди 8 години
България 2016 - Див феодализъм !
35
2
 
6
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Da ide v drugo selo da razdava shamari i shte vidi kolko interesno moje da stane,no tuk vuprosa e politicheski.Boiko shte tryabva da vdigne rukata si ot Ceko i shte utihne,drugiyat variant Ceko e agent na kukite i te go pazyat.
34
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми не внимаваш момче! Другия път наистина че бъде повече, с право те е страх, все някога ще останеш пак сам!
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селски бег"и ,,дерибей",ето този е прототипа на тези лафове
32
4
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До TulskiТоест когато видиш скандинавски тип (рус, синеок, белокож) с чуждестранното име Радослав Илиев задължително трябва да му се потроши физиономията?. Кре.тен....
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хелзинският комитет го пази
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма справедливостДа мунаправим паметник на чоки. И да пише по по най
29
1
 
40
 
! Отговори
Нема преди 8 години
Такава държава!!!!!
28
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пичове, да го *** тоя вече, а?А може и направо целия му род.
27
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имало едно време в дивия северозапад един Ценко Чоков . Все още го няма стрелеца , който да отърве хората от него , но и това ще се случи .
26
7
 
24
 
! Отговори
20 преди 8 години
Браво на теб! Избягал си от Родината си и си горд :) С кое? Че събра 200 евро за самолетен билет ли? Или, че говориш немски (с лек турски акцент) и бачкаш по строежите? Че остави майка си и баща си да ги лекувам от добро сърце? Много сте жалки!
25
1
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 8 години
До Анонимен - е явно не е "Никой" няма да ги пипне - най-вероятно ще ги пипне "Някой", ако хареса жената или колата (или и двете!).
24
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами другарю червен *** като от години се пребиват стари хора , защо БСП не ги оправи тези работи като беше във властта . Нали , защото нищо не правиха хората ги изгониха от властта .
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на него същото трябва да му се случи ( на синчето) ама да слезе някой от колата да му пусне един куршум и да си замине все едно нищо не е станало.
22
5
 
21
 
! Отговори
тати преди 8 години
Чета и разбирам че има много недоволни от сегашното статукво ! Е Вече 2месеца и малко остава имате възможност поне малко да го промените чрез подписа си за Референдум на Слави Трифонов и компания ! Не че рекламирам или защитавам някого ! Всеки си има трески за дялане ! Но ето хората са се организирали и искат да направят някаква промяна ! Опит-грешка ............ ! Айде ако има наистина тук някой загрижен за себе си и другите около него да се замисли за тази възможност да променим нещо във Б-я !
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Balgarin i to ot velikite radvaitemuse
20
0
 
16
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Ако бития е ром, "без видима причина" е под съмнение!
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега го трийте веднага, случайно някой да не се изчерви!На Чонков и цялата му фамилия да му е.а .м.й.та!Бял ден да не видят!
18
12
 
13
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Глдам, че тези, дето останахте в БГ, за да се борите, направо сте се преборили... хахаха. :)))ПП Добре, че се разкарах от тая клоака!
17
2
 
31
 
! Отговори
ист преди 8 години
Сега някой дебел адвокат ще изкара момчето виновно, а Чоков невинен.