Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор

Протестиращ: Българите с морал да подкрепят близките на момчето!
16 яну 2016 20:53,
187
Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор
Снимка: Нова тв

Жителите на Враца и тази вечер излязоха на протест, за да поискат справедливост за смъртта на 18-годишния Тодор, който издъхна след спор на пътя.

Още по темата

Близки и приятели запалиха свещи и запазиха минута мълчание в памет на Тодор.

"Въпросите не спират. Излизат постоянно факти за връзки, корупция и познати. За всеки слух си има причина", заяви Ивайло, брат на починалия ученик, цитиран от Нова тв.

 "Дойдох на този протест, защото смятам, че всеки българин с морал трябва да дойде и да подкрепи семейството на момчето. Тези хора трябваше вече да си излежават доживотните присъди", коментира и Иван, участник в протестната акция.

Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на обвиняемите, които вчера бяха пуснати под домашен арест, е наложена забрана да напускат страната.

Това стана, след като Окръжният съд във Враца не уважи искането на прокуратурата за мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Дамянов и Десислав Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
9
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Казармата има и лоши и добри страни, както всичко в живота! Въпросът е - кое надделява ? Ал.Стамболийски въвежда "трудовата повинност" и въшлшвата демокрация премахна не само нея, но и БНА. Смешното е,че имаме Министерство на отбраната, а не можем да браним и домовете си- нито има с какво, нито има как!!! А властта/противно на Конституцията/брани тая НЕвъзможност ! По последни показания на убийците от Враца, Тодор е изскочил от колата с АК-47, но извънземни са му го отнели - да не ги утрепе !!
114
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей затова казармата е хубаво нещо - правят ти сериозни прегледи още от 16 годишен.Мен ми откриха киста на черния дроб.Едно турче му отриха порок на сърцето, а беше много як и корав.А сега младежите мислят 4е са корави, ама надали :x
113
11
 
34
 
! Отговори
LaSombra преди 8 години
Интересно, надеждният спортист ако беше убил някого с бокс, щяха ли да излизат на студа? Дайте направо да го канонизираме за светец, или поне за великомъченик!
112
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Президента загуби дете- спортист, ама като интелигентен човек заведе цялата рода на медицински прегледи
111
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тоя Кл уб правят ли се медицински прегледи, както това е зад ължително в София или всеки сърдечно болен може да отива там и да си рискува живота?
110
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таекуон-до клуб "КУМ РЬОНГ" Представлява се от изпълнителния директор Илия Цветков. Създаден е на 22 февруари 2002 година. Къде са записите от тренировките на момчето?Травми от преди няколко дни също може да са причина за летален изход
109
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах видеото как Тодор се строполява от право положение до майка си. Може и да е получил някой и друг тупаник преди това, но това е нормално за ситуацията, която сам е предизвикал. За да падне така обаче е нужно и друго. Сърдечен проблем обяснява нещата. Дали са стероиди, вродено заболяване или нещо друго, не знам, но Поничките не са за затвор. Това е нещастен случай.А, че гаджето се надява да изкара пари, е друг въпрос.
108
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кого е този боен клуб и кога едно момче на 18 години и братчето му успяха да си "спечелят" толкова врагове, че да се въоръжават с хладни, смъртоносни, осакатяващи оръжия.
107
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В блиц коментират с рдечнжхо заболяване на момчето- отдавна известноТрябвало да се пазиСега майката докато събира пари за погребение , задължително трябва да си прегледа и другото момчеМоже да е наследствено
106
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яки амфети пласират във врачанските училища.Тая "аритмия" трабва да се разнищи.Откъде накъде и другите младежи смятат, че е " нормално да имаш аритмия"Какво друго смятат " норвално'?-микроинфаркн на 18 години?Нормално е, ама ако си на анаболи и наркотици.Децата, които дишат лепило получават инфаркт на 14 години
105
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката е гузнаВ София лекарите са й казали, че трябва да спре да се бие, а тя го пуснала и с бокс по улиците.
104
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко излезе наяве.Тошко, Бог да го прости е имал аритмия. Чак до София са ходили да го лекуват.Не е спазвал режим.В голямата възбуда , особино ако е пушил и пил кафе, при инцидента получава пристъп.Майката е трабвало да му окаже първа помощ. В Америка близките на тия болни се обучават да прават сърдечен масаж, защото първите 3 минути са фаталниОще като чух" глътнал си езика" ,разбрах, че става дума за свидетели-илитерати.Езикът не се " гълта". Искат да кажат ,че е загубил съзнани
103
8
 
13
 
! Отговори
Морал без коментар преди 8 години
"Нормално е да слезе от колата с бокс. Аз също бих слязъл с бокс, ако срещу мен има двама мъже, които са по 100 килограма. Той не е тръгнал да убива, а е тръгнал да се защитава".Това заяви в предаването Факторът Кошлуков по Канал 3 братът на пребития до *** преди дни Тодор Ивайло
102
4
 
9
 
! Отговори
осъдени души: преди 8 години
" Фани разбра изведнъж, че Джек удряше с оловния бокс, който винаги носеше в джоба си. Съвършено озверен, американецът щеше да смаже напълно противника си, ако Фани и Мюрие не бяха увиснали върху ръката му. Ти си кръвопиец! изохка Карлито."
101
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Протести във Враца=преброяване на насилниците
100
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във Враца смятат за задължително шофьорите да бият пещеходци на пешеходна пътекаБахти утрепките подлиУдрят с бокс.така някой може да ослепее- има описан такъв слечай в "Осъдени души" на Димитър Димов( български писател)Журналистът на днес.бг трябва да го е чел . В романа се пише срещу насилието .Удрянето с бокс е наказуемо, а действието се развива по време на война.
99
5
 
22
 
! Отговори
Селянина преди 8 години
Ай стига вече с тия протести бе , егати и промитите мозъци, оставете компетентните органи да си свършат работата, не момже тълпата да диктува какво да прави съда. Иначе я отпишете тая държава !
98
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно таекундистите във Враца мародерстват на воля- с ритници,боксове и други хладни оръжияЕ, сега си намерили майстора
97
5
 
25
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Българите с морал не трябва да подкрепят близките на момчето. Вчера видяхме сeлянията на близките. Сега пък открили дарителска сметка защото нямали пари за погребение - върха на наглоста. За AUDI A3 има пари и цигари а за погребение няма. А и братята не са виновни, тоя му е дошло времето и е свършил. Нали гледахме клипа как падна докато говори с майка си? Без да е удрян и без нищо. Просто се свлече. Така че българите с морал трябва да кажат на близките на момчето да не се излагат повече.
96
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е вероятно Тодор пишман-каратиста да е умрял от срам! След като в неговата среда се цени до такива висоти "защитата на честта" т.е. да размажеш противника, не е трудно да си представим какъв ужас го е тресял от излагацията пред гаджето, пред авера който скри бокса, пред майка му.