Дете падна в движение от кабинковия лифт на Витоша

Момчето по чудо е невредимо
Обновена: 24 яну 2016 19:24 | 24 яну 2016 19:23, Петя Славова
74
Дете падна в движение от кабинковия лифт на Витоша
Снимка: архив, Булфото

5-годишно момче падна в движение от кабинковия лифт на Симеоново. Като по чудо то е невредимо, съобщава bTV.

Според бащата, синът му Влади бил застанал прав в кабинката, докато той да му оправял екипировката. Тогава вратата внезапно се отворила и детето полетяло с лице надолу. Момчето паднало от около 8-метра височина и единствено снегът е спасил живота му.
 
Паникьосаният родител мислил да скочи след него, но се уплашил за намиращата се в кабинката негова 6-годишна дъщеря, а нагоре височината стигала до 14 метра. След като стигнал на следващата станция бащата слязъл пеша за да вземе сина си.
 
Момчето е прегледано в Пирогов и е невредимо, без наранявания и сериозни травми.
 
Собствениците на съоръженията смятат, че вратата насилствено се е отворила и обвиняват за инцидента намиращите се в кабинката. Според тях, във въздуха вратата може да се отваря, но само аварийно отвън.
 
Лифтът е спрян, докато тече проверката по случая, която ще е готова до 7 дни. Столичната дирекция на МВР също проверява инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Некой си...2KOLKO TI PLASHTAT SOBSTVENIZITE NA LIFTA--VEDNAGA DA SE ZAPOZNAE PROKUROR S TEBE--AKONE RABOTISH TAM,OTKADE ZNAESH VSICKI TEZI PODROBNOSTI--BALGARINA SE PRODAVA ZA 20 LV. NA CORBADGIATA SI.
4
2
 
70
 
! Отговори
ползвал много лифта преди 8 години
Преди полските мишки да напълнят с *** коментари, ще ви кажа че без много силен натиск от вътре тази врата не може да се отвори. Дори някой да я отвори, ако си седиш на седалката както е указано няма да паднеш. Бащата е виновен за лош контрол и неспазване на инструкциите за ползване, които са разлепени във всяка кабинка.
3
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SPORED SOBSTVENIZITE--BASHTATA E ISKAL DA UBIE DETETO SI--NIKOI NIAMA DA RAZSLEDVA CORBADGIITE NA TURIZMA VAV VITOSHA--VSCKI TE SA BIVSHI I NASTOIASHTI MAFIOTE.HA SEGA KAKVO SHTE KAGE G-GA FANDAKOVA?
2
17
 
47
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Абсурд е кабинката да е дефектирала и вратата да и се е отворила. Значи, първо вратата ей така се отваря, и второ, детето е загубило равновесие и политнало. Гледах обяснението на бащата, както и на служител на лифта. Склонен съм да вярвам повече на служителя. Просто детето е изпробвало колко здраво е затворена вратата и нещастието се е случило. Обаче за да се измъкне бащата и децата скалъпиха тази история и търсят оправдание за собствената си глупост.
1
9
 
50
 
! Отговори
*** преди 8 години
Да се прекрати концесионния договор с наглия Цеко Минев. Лифтовете да стната веднага общински! Този наглец само използва построеното и не прави нищо ново, не поддържа и подареното му. Кога Картоффената принцеса ще възстанови Княжевския лифт?