Взрив избухна пред аптека в Бургас*

Собственикът Марешки: Не съм бил заплашван
Обновена: 29 яну 2016 08:15 | 29 яну 2016 07:38, Веселина Йорданова
31
Взрив избухна пред аптека в Бургас*
Снимка: архив, БулФото

Аптека е взривена в бургаския комплекс "Славейков", няма пострадали хора, съобщи ст. комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР-Бургас, пред "Фокус".

Съобщението за избухналото взривно устройство е получено около 03.30 часа в полицията. Аптеката е разположена в партерното помещение в бл. 55, вх. Т и е собственост на бизнесмена Веселин Марешки.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като е установено, че от инцидента няма пострадали.

Нанесени са материални щети по охранителната щора и остъклението на аптеката, апартамента над търговския обект (счупени са стъклата на остъкления балкон) и по предното стъкло на един лек автомобил, паркиран в близост.

Извършен е първоначален оглед на местопроизшествието, като предстои извършването на повторен оглед от служители на Специализирания отряд за борба с тероризма, които да установят вида и големината на взрива.

Веселин Марешки заяви пред Нова телевизия, че никой не му е отправял предупреждения и заплахи. "Аптеката ми в Бургас функционира поне от 10 години", каза Марешки.

Той бе категоричен, че ако някой "има някакви бизнес проблеми, трябва да си ги решава по конкурентен път, спазвайки закона и морала".

Информацията е обновена към 08.14 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: БургасВзрив в аптека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 8 години
Je suis Марешки !
20
0
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Всички крадци са се качили на гърба на българина и дерат ли дерат. Виновни за това сме само ние като общество, което няма нетърпимост. Вчера Валя Яхниева направи поръчково "проучване" какви танкери разтоварват горива във Варна, колко било незаконно и прочие... Да, сигурно е незаконно, а законно ли е да ни крадат всеки ден с тези надценки от по 50-70 ст? Те да отиваха в държавата, ами той Златния налива и точи без "водомер". Е кое е по-незаконно? Циг***нска работа!
19
0
 
5
 
! Отговори
112 преди 8 години
МаГАрешки, опитва да промени правилата на играта и донякъде съм съгласен с това, но корупцията в България и мълчанието на агнетата няма да го подкрепят, а жалко...
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
интересно защо бензинаджиите не са направили коктейл ***,а са използвали взрив....откъде ги взимат тези взривове,че и на мен ми трябват да си взривя нещо,което не ми харесва....
17
1
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 8 години
И аз да рекъ: Мнооого проста нация. Язък ни за природата.
16
0
 
13
 
! Отговори
За веригите преди 8 години
Николай Костов има 14 аптеки Ремедиум огромни на най-апетитните места,за русначетата от Медея да не говорим.Те купуват всяка седмица помещения и правят аптека.Вече са около 40 на брой.Феникс,Фармстор,Профарма,Сейба,Субра,вериги,вериги вериги.Марешки поне си е сложил името.Иначе зад този взрив стоят интереси свързани с новият му бензинаджийски бизнес.Монополистите няма да му простят ниските цени.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До гербист-столичанако това,което казвате е ирония съм съгласна
14
1
 
30
 
! Отговори
варненец преди 8 години
Хах , *** , информирайте се малко преди да плюете .Марешки няма верига аптеки ! Той е собственик на 4 броя , жена му на 4 , тъщи , роднини всеки и собственик на 4 и така закона не е нарушен ! Има нюх за бизнес човека , не е като вас платен плювач по форуми ааахаххахаха М/у др угото бензина му е 1.69 , честито ви 2 лв на вас столичани аааахахахахаха
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес, аптека, а утре собственикът на аптеката. Да не се окаже после, че и той имал стадо благородни елени и никой нищо не знаел в продължение на 20 години?
12
39
 
2
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
До Жан ГабенЗа какво ни е да зареждаме по бензиностанциите на Марешки? Далеч от нас. Не ни трябва да подронваме държавния бюджет като купуваме от подобни търгаши. Както обичаме да казваме в нашенско: За бога братя не купувайте.
11
3
 
36
 
! Отговори
ивчо преди 8 години
като гледам повечето от коментиращите завиждат на варна и околността за ефтинийката с горивата и плямпат срещу ВМ. Типично по Бг. И чужбина сме същата пасмина, дето се казва, турчин по би ти помогнал от колкото сънародник.
10
3
 
50
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Абе всичките плюета Марешки, ама семолите да ви отвори бензиностанция в града и да зареждате евтино, нали? И тези които вече зареждат - плюете ама се редите на опашка че по тънко... т'ва българина няма угодия. Евтини горива им дава човека и българина пак е недоволен и плюе. У, сeляни такива
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tova e posledno preduprejdenie za nego..benzin...razbiti karteli...lukoil,gazprom...verigata e yasna.100% sum siguren che,ako ne vdigne cenite she mu vidyat smetkata mafiotite.
8
30
 
5
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Ами с такова отношение на Марешки какво друго да последва?Не може само той да се дели от колектива и да подбива пазарите. Останалите да не пасем трева? Както се казва: Каквото повикало - такова се обадило.
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да има нещо общо с таксиметровите протести срещу марешки.
6
2
 
53
 
! Отговори
Бл.Благов преди 8 години
Марешки взривява картели , те му взривяват аптеки ! Извод: Няма държава!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно е "инат магаре", но нито мутрите, нито такива като него решават въпросът с блатото. Напротив, те са му създателите. Не ги различавам особено.
4
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждам, че и тая мутра имала бая фенове. Робски народ сме си.
3
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължавам да се чудя, как съществува веригата "Марешки", при изричната забрана за вериги аптеки.
2
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
марешки може дае всякакъв но има смелоста и взриви картела на горивата като ги намали драстично затова мутрите му взривиха аптеката като предупреждение но тои е инат магаре няма да се даде лесно