Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик

Състоянието на Евстатиев е тежко, но е в съзнание
Обновена: 30 яну 2016 17:07 | 30 яну 2016 14:22, Анисия Иванова
128
Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Обвиненият в изнасилването бивш кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е в реанимацията на отделението по неврология на областната болница в Пазарджик, съобщи за "24часа" директорът на здравното заведение д-р Васил Вълчев.

В четвъртък, когато се гледа мярката срещу него за изнасилването на 16-годишна ученичка, е получил инсулт и затова е бил неадекватен пред съда. Едва снощи са взети мерки за състоянието му и е бил приет в болница.

На заседанието съдът остави Евстатиев в ареста за постоянно заради опасения да се укрие. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче. След като бе задържан, призна пред разследващите, че е имал сексуален контакт с момичето, но той бил доброволен.

В петък вечерта от районната прокуратура в Пазарджик спешно са извикали медицински специалисти в ареста, заради влошеното състояние на бившия кмет. При Евстатиев са били изпратени трима лекари - двама невролози и неврохирург, които са констатирали тежък инсулт. Диагнозата е била окончателно потвърдена и при изследване със скенер.

Състоянието на бившия кмет е тежко, но той е в съзнание, съобщиха от болницата. Въпреки тежкото състояние на Евстатиев, двама полицаи охраняват отделението по реанимация.

След сигнал на адвокатите на задържания, че в продължение на дни Евстатиев не се храни и не разговаря с никого, в сряда през деня той е бил подложен на медицински изследвания в областната болница, но тогава не са били открити данни за тежко заболяване. Поради това след медицинските прегледи бившия кмет е бил върнат отново в ареста. По повод инсулта на Евстатиев негови близки се канят да съдят прокуратурата за неглижирано отношение към арестанта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Кога пи ракията и нае.. момичето не получи инсулт,ами чак сега.Бавно ти реагира организма.Сега остава и да избягаш от болницата и осъдиш полицията.А ние да ти платим еването.
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха дано пукне изверга комунистически, Господ си знае работата
13
4
 
15
 
! Отговори
Отец Пантелеймон преди 8 години
Този грешник Господ бързо го наказа, Амин!
12
2
 
28
 
! Отговори
Петър Свети Петър преди 8 години
Господ се е самосезирал.
11
3
 
18
 
! Отговори
Нана преди 8 години
А той как се е държал с момичетата Има господ и той знае всичко А наследниците му да върнат ограбеното от държавата Престъпници бандити
10
23
 
18
 
! Отговори
Жалко за него ! преди 8 години
Момичето е било девствено само в едното ухо, никъде другаде. То само е отишло при Евстатиев, пило е 300 грама ракия, след което го заплашило. Девойката му заявила, че ако не направи това което го е виждала да прави с майка и ще разкаже всичко на баща си. Той е бил на чакмак-сокак. Зарадвал момичето в някаква степен, но тя останала недоволна. Решила да го окепази. И го направи. Даже го уби.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял град да те кълне, все има защо. Местните знаят много, но казват малко. На това му казвам съд божии.
8
33
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много бързо решихте, че е виновен. Има голяма вероятност момичето да е било съгласно и какво става, когато невинен човек го обвинят по този начин? Амо получава инсулт или инфаркт. Не схващате ли, че всеки мъж може да бъде обеинен по същият начин?!
7
15
 
11
 
! Отговори
хах преди 8 години
Дано оживее и се парализира до живот. Пожелавам му дълголетие, направо столетник да стане.
6
4
 
16
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 8 години
Ами, ако умре, няма да седна да плача. Това ще е сравнително лесен начин да се измъкне от цялата работа.
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато е трудно за корумпираните прокурори да оправят нещата, се намесват лекарите, сигурен съм, че се нуждае от лачение в чужбина.
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
живей гадино, да се мъчеш в панделата, когато изнасили момичето беше здрав като бивол! Кому_нето е най-здравият престъпник и артист, като го хванат!
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Усети се че ревизират имотите му - и инсулта дойде.
2
2
 
37
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Е, ако беше получил инсулт докато си с момичето сега щеше да си известен като Иван Вазов, поне в това отношение, ама като си кекав къде си тръгнал да се занимаваш с глупости, то нашите престъпници все се разболяват като ги хванат.
1
7
 
20
 
! Отговори
Aнонимин преди 8 години
*** ДАНО..