Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!

Мъжът събира съмишленици с видео, утре го викат в съда
24 мар 2016 17:30,
361
Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!
Снимка: Булфото, архив

Динко от Ямбол, който преди месец залови нелегални мигранти близо до границата ни с Турция, публикува видеообръщение във Facebook, в което призовава българите да го подкрепят.

В него той разказва, че е получил призовка по случая със сирийците и по жалбата на Българския хелзинкски комитет утре го викат в съда.

"Здравейте българи", започва Динко речта си, която е озаглавена: "Възмутен съм!".

Още по темата

"Днес получих призовка, че на 14 февруари съм заловил група сирийци на нашата граница. Затова, че аз съм ги задържал и накарал да легнат на земята, защото посегнаха да ме бият, да ме ръгат, аз излизам виновен и БХК подава жалба. Утре в 13.00 часа съм в Районното в Бургас", разказва Динко.

Мъжът с АТВ-то от Ямбол сравнява сирийците, които е заловил, с тези, които извършиха атентатите в Брюксел пред два дни. Динко се възмущава, че ще бъде разпитван и съден заради тях.

"Мисля, че това е недопустимо. Моля всички хора, които ме подкрепят да покажем, че сме единни, да бъдем заедно в трудни моменти за българското общество", апелира Динко.

Той споделя, че преди случая не бил чувал за БХК и сега те си вдигали рейтинга покрай него.

"Но тяхната работа няма да се получи. Това нещо, което направих с тези сирийци и днеска да ги видя на границата да скачат да ме бият пак ще го направя! Защото тези хора са потенциални убийци, терористи. Аз не смятам да пускам фъндък на никой", завършва обръщението си Динко. 

 

Vazmuten sam

Публикувахте от Dinko Valev в 24 март 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
4
 
1
 
! Отговори
soldier преди 8 години
Aman ot Dinkovci v tazi BG ! ne stava vapros kakvo e napravilo mom4eto a dokade my stiga mozaka za da iska da bade izvesten :) Az sam biv6 grani4ar i 6te vi kaja 4e mnogo xora zalaviat emnigranti no nikoi ne se pravi na kloyn pred kamerata ! Otdavna ne sam v BG napysnax na6ata rodina zaradi takiva koito vzimat zakona v svoi race ! Dinko e kapka v moreto ! sled niakolko godini v BG samo Dinkovci 6te se sre6tat ! yspex na vsi4ki !
219
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До номер2Абе ти що не ги вземеш у вас че ти да им взимаш парите .
218
2
 
8
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Забелязвате ли всички,че раздалечаването между хората и власта се задълбочава неимоверно.Между това какво искат хората и това което им дава държавата.Между това,което се прави и това което трябва да се направи.С отворени очи ще умра ,само да видя достоен държавник,който да започне да работи и да се чувства истинки българин.Това момче трябва да го наградят и да е за пример.Тези БХК трябва да бъдат изгонени он БГ за 24 часа и всичк идруги фондацийки,които разяждат БГ отвътре.Аман от *
217
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК - продажниците, според които един австралиец-убиец е достоен за Човек на годината, но не и отец Иван от Нови Хан... Анти-българите, според които когато един лилав извършва престъпление срещу българи, е защото ние сме виновни, че не са добре интегрирани, но когато българин направи нещо на лилав - това е най-лошата форма на расизъм...
216
1
 
11
 
! Отговори
От ПЛовдив преди 8 години
Динко Идваме от Пловдив да караме АТВ-та и да ловим Бежанци .Тва зад гърбът ти ли е телефонния номер ?
215
2
 
25
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Този Български Хелзински Комитет който искаше да издигне Осъден Убиец за Мъж на Годината има наглостта да повдига обвинения.ДИнкооо Брат Подкрепяме те .
214
20
 
9
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Смешки! Цяла група искала да го бие и ръга с ножове, а той горкичкия, сам ги натръшкал на земята! А паричките взе ли им бе, нехранимайко! Вкарвайте го в затвора тоя бандит!
213
4
 
15
 
! Отговори
12 преди 8 години
БРАВО ДИНКО. ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БХК ПОДРКЕПЯ НАРУШИТЕЛИТЕ
212
5
 
16
 
! Отговори
ildi преди 8 години
Браво Динко!Съжалявам, че не мога физически да те подкрепя днес в Бургас, защото заминавам извън града, но ти желая сили! Постъпката ти е правилна! Не се отчайвай от "българщината": че няма ненаказано добро! Резултата на това, което направи е добър за всички, които живеем в България! Трябва да сме по-отговорни и всички нарушители на границите ни или законите ни трябва да бъдат заловени, дори и обикновенни граждани, не може само на органите на реда да се разчита. Дано се пробуди обществто! Успех
211
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредно доказателство как БХК подкрепят нарушители и доказани нелегални престъпници. БХК работи против национална сигурност на България и накърнява достойнство на суверена.
210
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво му е българското на БХК????? Благодарение на тяхната политика България е с все по-големи г.ета ,които генерират престъпност и точат социалната ни система! Благодарение именно на тази политика Европа загива! Кога хората ще си отворят очите и ще престанат да служат на дявола?
209
4
 
27
 
! Отговори
дибелката преди 8 години
на всеки 14 мигранти,поне трима са потенциални терористи.жалко,че не можете да ги познаете.
208
3
 
22
 
! Отговори
вълк чакал преди 8 години
сега Динка,ще ловиш мигранти с мирни средства и като ги заловиш,аз лично бих ти помогнал в късна нощ,да ги оставим пред БХК-по долу в коментарите,някои му е написал адреса.
207
3
 
13
 
! Отговори
продължение от 288 преди 8 години
...да присъства като свидетел или да може да те разпознае.Това последното в никакъв случаи не го казваш на куките,за да не те нагласят с измислени свидетели. Съда не може да те осъди само на показанията ти,дори да си признаеш,че си ги бил.Но ти не си БИЛ,УДРЯЛ,РИТАЛ И Т.Н.Хаиде късмет...
206
4
 
13
 
! Отговори
продължение от 286 преди 8 години
...му хванал ръката,защото тои я е вдигнал за да те прободе,другите са се обезверили и са налягали по очи.Фактически ти не си удрял,бил и употребявал насилие.Обезоръжил си едно лице и другите са се уплашили и са налягали.На въпроса -защо си писал във феисбук,че си ги очукал,отговора е,че всеки може да говори каквото си иска и че никъде няма снимки от физическа саморазправа.ЗАПОМНИ Нито на разпита,нито по-нататък в разследването,нито,не даи си Боже,да стигнеш до съд,никои от тези хора няма ...
205
6
 
14
 
! Отговори
В подкрепа на Динко. преди 8 години
Значи,ще искат да пишеш,как е станало.При описанието,записваш фактите-как си се разхождал,как си карал атв-то,как са икочили,тия хора от храстите,описваш,как Ти сисе подплашил,как после другите са ти заградили пътя,как си захвърлил атв-то,скачаики от него,а те са реагирали агресивно на присъствието ти и ти,за да не те нападнат си изкрещял-горе ръцете и в този момент,един ти се нахвърля,ти го обезоражаваш от ножа ,които държи/без да споменаваш думата УДАРИХ,УДАРИ И БОИ/бил е слаб и като си ...
204
1
 
8
 
! Отговори
284 е прав. преди 8 години
Ама много прав.И намери си адвокат,твои човек,да те съветва предварително инъче ще ядеш хурката.Позната ми е тая работа.
203
2
 
14
 
! Отговори
и аз съм възмутен. преди 8 години
*** си там с адвокат-задължително.преди това се запознаи подробно,като какъв те викат/свидетел или обвиняем/. тия гъзомииници,ще те въртят и сучат,за да те изкарат обвиняем.и другия път,като очукаш някои и друг ...,гледаи да си с качулка и не се показваи по тая ***-феисбук
202
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително любопитен е факта че атентата в Брюксел съвпаднат с изтеглянето на Русия от Сирия и защо бомбите бяха след изтеглянето а не преди него. Комуникацията между СССР и идил е невероятна. А още по удивително е и съвпадението на тези в Париж и инвазията на Кремъл ФАКТ след ФАКТ. Явно картите ги раздава един и същи играч и това е което европейците трябва да разберат за да се справят с проблема. А иначе другаря това с индианците и престъпниците е такава глупост че дори си повече от смеше
201
1
 
15
 
! Отговори
РВ преди 8 години
София, Ул Върбица #7 е адреса на бхк..........