Разкриха незаконна кланица в сливенско село

Заловено е 250 кг телешко месо, ще бъде унищожено в екарисаж
31 мар 2016 16:25, Красимир Ангелов
8
Разкриха незаконна кланица в сливенско село
Снимка: Булфото, архив

Служители на сектор "Икономическа полиция" в Сливен са разкрили незаконна кланица, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В градовете Сливен и Кермен вчера е била осъществена специализирана операция по противодействието на нарушения и престъпления, свързани с производството и търговията на храни. Акцията е била съвместно със служители на Областната дирекция по безопасност на храните.

В село Скобелево екипите са установили в хладилна камера, намираща се в имот, замразено транжирано месо от крава.

По случая в ОД на МВР е започната проверка. Служители на ОДБХ са съставили акт по Закона за храните на 32-годишен мъж от селото, в чийто имот е открита кланицата.

Установеното 250 кг месо е пренасочено за унищожаване в екарисаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Стар набор от Сливен преди 8 години
Мафията упражнява ГЕНОЦИД над честните и работливи все още останали Български селяни.
6
0
 
6
 
! Отговори
ввг преди 8 години
1. В "Икономическа полиция" явно ги е страх да хванат това, което всеки вижда - не се знае кой на кого е човек и с кой как е свързан,2. трябва обаче да има дейност,3. и е добре покрай друготои да се защитат моноиполите... а може би и заради точка 3 е и статията - да се спашат подобни случаи...
5
0
 
14
 
! Отговори
Мина преди 8 години
Тези хора вече се побъркаха, искат нацяло да ни унищожат. За каква кланица ми говорят, това си е практика още от социализма. Живеещите в селото решават да заколят *** и да си го разделят помежду си, това си е практика от край време, ама на някой това не му харесва, защото няма да печелят търговците. Идва Велик ден, всеки не може да си купи цяло агне, но по този начин всеки ще си купи по-малко, какво му е лошото. Дай Боже повече хора да има да отглеждат животни.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ли е сега проблема. Ами м***нг***лите дето носят месо дирекно в халите и го дават на продавачите за продаване никой не пише. Там няма кланица. Направо заклано някакво животно в домашни условия на м@@нгал@ и се продава от името на месарницата. Говоря това което съм видял!
3
0
 
15
 
! Отговори
родопа преди 8 години
*** хрантутници да проверят месото дали е годно ида го дадат на някоя социална кухня.Ама нали са голяма работа за по лесно ще го унищожат.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никога няма да разбера глупостта да се унищожава храна при толкова много социални слаби. Е пак по-добре от това да хрантутят кафевите и без това достатъчно пари им дават.Бъглария изчечва или пне българите в нея - това е новината
1
0
 
19
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Защо трябва да се унищожава при толкова гладни хора?