Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?

Зад профила на Joseph Louis Barrow стои Петър Низамов-Перата
Обновена: 12 апр 2016 13:47 | 12 апр 2016 10:37,
271
Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?
"На днешната хайка за мигранти в Странджа!", пише под снимката на Низамов във Facebook

Мигрантите изскочиха от храстите и ни нападнаха. Това твърди Петър Низамов, който стои зад профила Joseph Louis Barrow, заснел клипа със задържането на нелегални мигранти в Странджа, който доби популярност през последните дни в социалните мрежи.

В бургаските среди Петър Низамов е по-известен като Перата и е добре познат на полицията. Въпреки криминалното си минало, Низамов е член на "Цивилни отряди за защита на жените и вярата".

31-годишният мъж разказа, че е съден два пъти за лека телесна повреда, когато бил на 18 и 19 години. Твърди, че е оставил криминалните прояви зад гърба си и в момента се реабилитира.

Негови познати споделят, че е завършил с пълно отличие Търговската гимназия в Бургас, после завършва право в града, отново с отличие. Към момента, ако съдим от профила му във Facebook, Низамов е докторант в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Още по темата

По думите му заловените от групата бежанци били на по-малко от километър от граничната бразда.

"Те са навлезли незаконно в страната като са рязали от телената ограда. Ние се бяхме разделили на групи по 2-3 души, за да може да покрием по-голям периметър, да сме по-ефективни, защото гората е много обширна. Аз и още две момчета бяхме в едната група", разказа той пред Нова тв.

Низамов допълни, че изведнъж  мигрантите изскочили от храстите и ги нападнали.

"Не се получи бой, получи се сборване. Обездвижихме ги с хватки, без удари и изчакахме другата група да дойде, за да можем да им вържем ръцете, защото буйстваха през цялото време", обясни Перата.

Той допълни, че неслучайно са носили с тях свински опашки. "Ние отиваме, за да следим за нарушители на закона. Те са способни на всичко, трябва да се пазим", посочи Низамов.

"Веднага след задържането се опитахме да се свържем със 112. На това място обаче няма никакъв обхват, вървях повече от колиметър, за да открия, но пак не успях да звънна", допълни Петър.

Затова групата решава да ги изпрати обратно до Турция. "Придружихме ги до половината път, освободихме ръцете им и им показахме пътя обратно към Турция, казва Низамов.

По думите му към момента той и групата му се занимават с разходки по граничната бразда, "следим за нелегални емигранти и за корумпирани полицаи".

"Искаме да постигнем законова промяна като събудим духа на българина, искаме правомощия да задържаме бежанци, наркодилъри, сутеньори - такива с които очевидно полицията от много години не може да се справи", каза още Петър Низамов. 

Преди минути Низамов публикува обръщение в профила си в мрежата, призоваващо към бунт: "Братя и сестри, очевидно нашата власт и подкрепящите я продажни медии са забравили своя български произход и ако не си го припомнят, предлагам да ги научим сами.. и искат да обвинят патриотите, които задържаха нелегалните мигранти в престъпление по НК- незаконно лишаване от свобода. Подкрепете ни! Да живее България......

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
въпросът е принципен бе! ще си дрискам където искам в гората. Някаква *** няма право да ме закача, заговаря, па камо ли задържа!
144
0
 
5
 
! Отговори
йес преди 8 години
До SharkКой ще създаде движение за забрана на антибългарски "правозащитни" организации? И ще постигне целта?
143
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До 190. Ами ако го засечеш на местопрестъплението арестувай го. Но ако нямаш доказателства нямаш право да говориш че е криминал, защото може да те съди. По приказки от ТВ и други медии не можеш да даваш квалификации кой е криминал и кой не. Нали сте големи защитници на законите, или само избирателно, а???
142
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"баси, представете си, клечим си в храста в гората и си дрискам. и идват некви *** и ще ми искат лична карта?! бе б такава ситуация ни искам да ми говорят, ни да ме закачат...тия за кви се имат?!"Ставаш крайно жалък и смешен с фантасмагориите си.
141
0
 
3
 
! Отговори
Ьхъ преди 8 години
До АнонименИ че се облекчаваш точно и все на границата? И това ми било аргумент!
140
1
 
10
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До До 184. Дааа, посещава се от туристи, но те минават през ГКП или летище, не през храсталаците и не режат мрежите. *** ли сте или на такива се правите. Или сте от онази продажна организация БХК, които трябва незабавно да бъдат забранени.
139
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една закономерност гласи, че празното пространство се запълва. На Земята е така. Ако има дефицит на охрана на границата, ще иднат навлеци отвсякъде. От друга страна, щом народът усеща, че законните му защитнници никакви ги няма, ще се вдигне на самозащита. Но нямал законно право на това. Тъй казват властниците и прислугата им. Това твърдят и разни "правозащитници", които също отричат правото на нашия народ на законна самозащита. За управл. тук инициативата от страна на народа е ужас!Ами ако?
138
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баси, представете си, клечим си в храста в гората и си дрискам. и идват некви *** и ще ми искат лична карта?! бе б такава ситуация ни искам да ми говорят, ни да ме закачат...тия за кви се имат?!
137
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как може човек, който ужким е завършил право да говори такива глупости, ми тоя сам си подписва като минимум 4 години зад решетките
136
1
 
11
 
! Отговори
румен преди 8 години
Подкрепяме ви , а БХК е анти-българска организация , опасна за националната сигурност на България , подкрепяме и премиера и предложението му гражданските отряди да работят в координация с гранична полиция !
135
0
 
4
 
! Отговори
до 190 преди 8 години
Ами отиди и се пробвай да му извършиш граждански арест. :D Жалък ставаш вече.
134
0
 
3
 
! Отговори
Ангел до Днес преди 8 години
Днес много сте зле .За 6 години трафика ви е паднал 6 пъти от 24 000 посещения до 4000 хил.Вече предлагате на вашите рекламодатели супер натрапващи реклами защото като ви гледат трафика и се чудят дали да си губят времето в вас .Ако съм на *** ще ви изгоня целия екип бездарни толерасти!!!!Опропастихте сайта с най -хубавия форум от всичк!!!
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 112 ли е номер за връзка,от полицията не са ли им дали и други телефонни номера до главен секретар за връзка при навлизане на деверсанти които по закон щом са навлезли без съответните проверки са деверсанти пресекли граничната бразда дори и границата да е брез мрежа или друг тип ограда,навремето местното население поддържаше връзки със службите при такива случяи и без да изискваше добро или старо познанство като за вярване,приемаха сигнала и на патило и на старило за справка на место,а сега
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те тия се навъртат да рекетират каналджий и бежанци брее т..ъ.паци
131
0
 
4
 
! Отговори
Ангел до моде.ратора преди 8 години
Защо отново ме триете.Вместо това защо не ми докажеш че си прав .Ето имете ми фейса защото влизам със него.Пиши ми.Докажи че Толерантното ти отношение е правилно в случая и аз ще ги кажа моята гледна точка.После за публикувате чата тук и нека хората да вземат позиция.Ако ми догажете че сте прави спирам да пиша Анти Ислямски коментари.Много е ви е лесно да ме изтриете нали!!! Аз няма да спра да пиша!!!
130
1
 
8
 
! Отговори
до 182 преди 8 години
Стига си приказвал фантасмагории, че ставаш истерично смешен. Като те чуят да говориш перфектен български, никой няма да те докосне, никой няма да ти иска лична карта или да те преджобва. Отрядите търсят само елементи от Близкия Изток.
129
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 8 години
до 180. А какви да са, гъбари? Или билкари? Които кой знае поради какви причини не говорят български. Стига сте се правили на ударени, прекрасно знаете, че са били нелегални емигранти. Въпросите, които трябва да питате са защо граждани залавят нелегалните емигранти и къде е полицията, защо не си върши работата. Това е въпроса, а не дали са били нелегални и дали имат право да ги залавят. Ако полицията си беше на местото нямаше да е необходимо граждани да вършат тяхната работа!
128
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи според Вас този криминал има правото да ми поиска личната карта или паспорта, и ако аз му покажа среден пръст той може да ме върже и обере, това ли се опитвате да ми обясните? Язък че тоя е учил право, нищи не е научил
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Или миже бисппред теб, ако този те срещне и ти поиска личната карта, а ти го игнорираш, той има правото да ре тръшне на земята и да те върже, преджоби и окраде, така ли?"Много филми гледаш мойто момче и правиш много жалък опит да настроиш българите срещу отрядите с още по-жалък опит да сплашиш гражданите. Първо съм бял, второ достатъчно е да разменим само две приказки на български език. Никой няма да ми иска лична карта, тъй като не будя подозрения.
126
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Питам как установиха че са нелегални, за да установиш това нещо трябва да поискаш за проверка документите за самоличност, а това нещи може да се прави само от полицията