Ремонтът на Аспарухов мост изнерви варненци

Трафикът се превърна в кошмар за жителите на квартала
18 апр 2016 13:44, Петя Славова
6

Снимка: Булфото

Ремонтът на Аспарухов мост превърна в кошмар за хората от квартала. По груби сметки от там до центъра се пътува за... 2:30 часа за едни 4 км. Разстоянието преди се взимаше с автомобил за 10-15 минути.

От дългото чакане в задръстването някои коли прегряват и това прави тапата още по жестока. Заради ремонта на моста задръстването е в целия квартал и стига до парка, задръстени са преките и малките улички.

Целият район е с наблъскани една в друга коли. Хората са изнервени до крайност и питат: "Така ли ще е следващите 2 месеца докато трае ремонта на моста? И защо не се вземат в ръце КАТ и Общината да реорганизират трафика, когато хората пътуват за работа? Защото е много лесно да кажеш: "Имайте търпение!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: трафикремонтВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Потърпевш преди 8 години
Аспарухов мост не е само за квартала,той е пътя за Бургас,също и за богатите предградия на Варна-Звездица,Приселци,Близнаци,а и всички населени места,чиито път е през моста,поредната пладнешка кражба на властта,един 40-50 местен автоферибот би облекчил трафика,или да бяха поканили японски проектанти за месец да опънат втори мост, къде по-евтино,изгодно и в кратък срок изпълнено
5
0
 
6
 
! Отговори
' преди 8 години
Чудя се, дали няма да е по-евтино да се събори този мост и да се построи нов?Все пак нов мост не би трябвало да струва цели 35 милиона!Или целта не е да бъде по-евтино?
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бас хващам че над 80% от колите са с по един човек. да вземат да ползват градския транспорт ли? най-вероятно им е под достойнството...
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ремонт за 35 милиона !
2
15
 
7
 
! Отговори
Аспарух, грух, грух преди 8 години
Ами кво да се праи, то ората от селото Аспарухово да свикват. Кой ги е бил да ходят да живеят на село. Сега да свикват.
1
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичките му ремонти на другаря Портних са такива. Ама нали трябва да се усвоят едни пари от еврофондовете и две трети от тях да потънат в джобовете на ГЕРБ. Нищо ново под слънцето, но нали си гласуват за тях - да не се оплакват.