"Nissan"-ът GT-R не бил на митрополията във Варна. Чий е?

Автомобилът не бил подходящ за нуждите на служителите Господни
Обновена: 26 апр 2016 09:19 | 26 апр 2016 09:14,
36
"Nissan"-ът GT-R не бил на митрополията във Варна. Чий е?
Снимка: Facebook

Луксозният спортен автомобил с табелката на Варненската митрополия няма нищо общо с нея, отсече Варненският и Великопреславски митрополит Йоан.

Той припомни, че втори път дава обяснение за подобен случай, като и първият път е било преди голям християнски празник - Рождество Христово. И тогава колата била същата, със същия номер.

"Такъв автомобил с такава марка не е притежание нито на митрополията, нито на който и да е свещеник от епархията", категоричен бе митрополитът пред Нова тв.

Божият служител заяви, че има известна тенденциозност в "интересен богослужебен период" и, че лесно може да се установи кой е собственикът на луксозното возило - NIssan GT-R.

По думите на митрополита спортната кола от снимката нито е подходяща за тях, нито той би позволил да бъде паркирана в неделя пред мола, когато има богослужение.

"Когато преди са ни идвали гости, ние сме си позволявали на други наемани автомобили да поставяме табелка на митрополията. Единствената разлика тук е, че на тази табела няма моя печат, който слагам на всички табели. Уведомил съм органите на най-високо ниво да помолят собственика да махне тази табела. Всеки може да направи такъв стикер", изтъкна Дядо Йоан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
70 хилядния преди 8 години
Вижда се, че повечето харесвате пейоративния коментар за служителите на МВР и изразеното желания все някой от тях да наруши закона за защита на личните данни във ваша угода, но в същото време държите да останете анонимни зад измислените си имена. Е, няма такава държава, защото няма такъв народ!
26
1
 
8
 
! Отговори
Jesus преди 8 години
С такава кола винаги си по-близо до Господ !
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11111Колега,пий си редовно страстните хапчета.
24
0
 
3
 
! Отговори
www преди 8 години
Щом не е техен, значи е мой. Дайте си ми го. Но първо ми изгответе документите за собственост, че да не кихам стотачки на всеки срещнат катаджия от Варна до София :)
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази скалъпена от евреите новина , доказва че целта им е да се унищожи християнството , факт ! Защо по медиите не можеш да чуеш лоша дума за исляма или евреите ? Много ясно , защото медиите са еврейски , включително и днес .изр...
22
0
 
5
 
! Отговори
е? преди 8 години
Аз още вчера написах , че такава кола поповете във Варна нямат ! Ама нали трябва да се плюе християнството ,то това е плана за нов световен ред-атеизъм и юдаизъм по целия свят ...!
21
5
 
7
 
! Отговори
11111 преди 8 години
Нафарфорий, в страстната седмица внимавай да не те сполети беда. Не богохулствай. Разбира се, че всичко това е постановка. Но всеки си получава заслуженото, рано или късно. Спрете да хулите църквата, бе хора. Все пак е празник. Наближава Велик ден! Бъде здрави и с положителен заряд. Не предизвиквайте Бога!
20
1
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Линкълна обаче е седан и върши работа на митрополията, а този Нисан е улична бегачка. Възможно е някой да използва фалшива карта на митрополията, не е толкова трудно да си я направиш, в нета ги има и логото и шрифта. Ако митрополит Йоан действително слага печати на табелките, значи тази със сигурност е фалшива.
19
1
 
6
 
! Отговори
Класик преди 8 години
"Каква беше тая халосия?Туй ще да е колата на св. Илия.Що ще чини светият му на земята?Ако е слезнал - тражи си белята."Откъс от Пижо и Пендо на Елин Пелин.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се окаже, че е на някой роднина и те са невинни.
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това герберастите са рядно нагли и противни същества.
16
5
 
12
 
! Отговори
дарител преди 8 години
Доброволно дарявате на църквата и сега ревете. Защо?Докато има балъци да даряват на "кръстоносците", ще има и тарикати, които да изразходват даренията по този начин.Няма лошо, продължавайте да дарявате и последните си пари на "бедната" църква.
15
0
 
15
 
! Отговори
vlady 17 преди 8 години
До АнонименЗа добрата си служба божиите служители получават божия благодат. Покойният митрополит Кирил получи Линкълн като награда от Бог за усърдна служба защо сегашния да не получи Нисан. Единствения проблем е, че Бог не плаща осигуровки на служителите си наистина е редно НАП да направи ревизия.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отчета бързи и яростни еп.8
13
1
 
25
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Номерът на колата се вижда. Толкова ли е трудно да се направи една справка на чие име е тази кола? Предполагам, че голяма част от журналистите имат достъп под някаква форма до подобни регистри.Толкова много приказки, при случай, че една проверка в МВР отнема по-малко от 15 секунди.
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargМе сме 70 хиляди, много повече сме- яд ли те е, безмислений!?
11
2
 
13
 
! Отговори
Размърдах си... преди 8 години
До vargАвтомобилът е на физическо лице родено през 1947г Табелата е на задкормилното устройство, а липсата на адекватна реакция от страна на контролиращите е гарантирана от ...вие си знаете!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно чичо му е владика.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МартинГАко е така му пожелавам близка среща с крайпътно дърво или челен в бетонна колона. Един *** по-малко на никой няма да му дреме.
8
1
 
54
 
! Отговори
МартинГ преди 8 години
Цяла Варна знае, че това е колата на малкия син на собственика на Хидрострой. Набор 94, ходи с охрана. Когато я блъсна, за наказание му дадоха да кара Кайен Турбо Ес...