Протести в Раднево след боя за отнето предимство

Недоволните стигнаха до ромската махала, готови за саморазправа
4 май 2016 07:16,
77
Протести в Раднево след боя за отнето предимство
Снимка: Нова тв

В Раднево излязоха на протест, след като трима млади мъже бяха пребити заради отнето предимство на пътя. Стотици излязоха по улиците на града, за да протестират срещу беззаконието.

Още по темата

Около 21.00 часа вчера протестиращите тръгнаха към ромската махала, пише "Нова телевизия".

Повечето бяха готови да се саморазправят с живеещите в махалата, а полицаите едва ги удържаха. На място пристигна и кметът на града Теньо Тенев.

Той съобщи, че предстои всички незаконни постройки и магазини да бъдат съборени. Жители на града обаче се заканват, че протестите им ще продължат.

Инцидентът, завършил с побой, се е случил в понеделник малко след 14:30 вчера. Пострадалите мъже отнемат предимството на кола. Впоследствие шофьорите от двата автомобила разменят остри реплики и удари.

Малко по-късно от ромската махала пристига подкрепление в защита на тези, чието предимство е било отнето.

Новодошлите нападат с тръби, брадви и ножове другия шофьор и още двама души, които са с него. 

Най-сериозно пострадал е 29-годишният Живко, който е наръган в гърба. Ножът е проникнал директно в белия дроб, обясни хирургът д-р Даниел Вълчев.

Другите двама - Георги и Цветомир, са в неврохирургията - единият със счупен череп, а другият - със счупена челюст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега протестират, ама когато са биели момчетата, свидетелите са били повече от нападателите. Защо само са гледали? Когато бяхме деца пердашехме за "Добър ден". От деца си знаеха мястото, не смееха дума да кажат. Сегашните са вече изпуснати. Трябва да се вземат сериозни мерки. Тотални.
28
0
 
21
 
! Отговори
Късно е чадо преди 8 години
- мандалото хлопна. С България е свършено.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията е на тяхна страна не го ли разбррахте вече.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако анархията не бъде спряна и всички да спазваме законите не само белите ще стане РЕВОЛЮЦИЯ
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решението на проблема е само един !ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ
24
1
 
26
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Спрямо Този етнос трябва да бъде приложена максимална преса, спиране на всякакви помощи, спиране на ток, вода! Изселване от незаконните им къщи в градовете и заселване в изоставени села, всичко това по контрола на армията и полицията. Трябва те сами да поискат да се махнат от България, но засега държавата е в кома! Дано се събуди
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълен разпад! Всеки ден *** издевателстват и избиват българите, които все още не са избягали от тази така наречена държава
22
1
 
28
 
! Отговори
УМЧО преди 8 години
ОСВЕН СЪД И ПРИСЪДА НА РОМИТЕ, ОТНЕЛИ ПРЕДИМСТВОТО ДА ИМ СЕ ПРОВЕДЕ ИЗПИТ ЗА ШОФЬОРСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ, АКО ИМАТ ТАКАВА, ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ СА НАГРАМОТНИ ИЛИ ПОЛУГРАМОТНИ И ШОФЬОРСКИТЕ КНИЖКИ СА КУПЕНИ! ВЕРОЯТНО И ДИПЛОМИТЕ ИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ СА КУПЕНИ ИЛИ ПОДАРЕНИ ОТ УЧИЛИЩА В ДЪРЖАВАТА НИ, КОИТО ГИ ПРОБУТВАТ ВЪПРЕКИ ЖАЛКИТЕ ИМ ЗНАНИЯ И НЕГРАМОТНОСТ , ДА ЗАВЪРШАТ ПОНЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ!
21
1
 
42
 
! Отговори
SS преди 8 години
Ами изходът, драги сънародници, е само един: да се доведат до положение, в което изобщо да не смеят да посягат на българи! А как ще стане това ли? ...А в Раднево протестирали срещу беззаконието... За какво "беззаконие" става дума, като налице е счупен череп !! Това е престъпление - опит за убийство !
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъче Бъче *** на тиквата до къде ни докара тя си стои като клочка на стола и дреме и на *** кво стаа
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, споделяйте новината в профилите си в социалните мрежи, защото правят всичко възможно да я избутат на задни слайдове по новинарските сайтове и страниците за видеосподеляне.
18
2
 
23
 
! Отговори
Греб преди 8 години
Дадохме им по 50 лева на глас на първи тур и по 60 на втори! Какво искат още?!!!!!$$$$$$
17
2
 
29
 
! Отговори
ДД преди 8 години
До Анонимен 1В Гърмен ходи делегация от Американското посолство да изслушва швейцарците. Представи си великата влиятелна държава до какви кадри за прокарване на влияние е опряла.
16
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,........пише "Нова телевизия". ?!?!,,полицаите едва ги удържаха...''! Тоест - ,, Дръжте ме! Ще ги избия!''. Типичните български Господин Фратювски пух и перушина!
15
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родната палиция пази много добре, аме не коготе требе.
14
0
 
50
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Съвсем скоро във всеки град ще е така ! Държава няма !
13
0
 
63
 
! Отговори
??? преди 8 години
Откъде се намери толкова полиция??? И така бързо?? Иначе като ти затрябват и в Районното ги няма
12
2
 
58
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Българския Хелзинкски комитет няма ли да сезира прокуратурата за отнето предимство на роми?Не знам как ще си върнем държавата, но според мен първа точка е всички американски НПО да бъдат закрити.
11
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е тези да бият и да се опитват да убият. Все пак те са сигурни, че полицията ще ги защити, както и стана, а те са най-сигурните гласоподаватели на ГЕРБ. По друг начин казано, нормално е в държавата на мутрите, властта да защитава биячите, а не битите.
10
0
 
43
 
! Отговори
??? преди 8 години
Най-вероятно тези дето са направили опит за убийство (засега), са отнели предимството на битите от тях младежи, а не както пише в статията на базата на показанията на свидетелите, които кротко са си пиели ракията по това време в къщите си в маалата. Защо днес бг ни внушава неща, които най-вероятно не са истина?