Биячите от Раднево – натопени от наркобосове

Четиримата остават в ареста, решиха пловдивските магистрати
12 май 2016 12:37,
13
Биячите от Раднево – натопени от наркобосове
Снимка: 24 часа

Невинни сме, натопени сме от наркобосове. Това заявиха пред журналисти четирамата биячи от Раднево - Калчо Иванов - Сурай, синът му Стефан и братовчедите му Динко Асенов и Антон Иванов.

Още по темата

В залата адвокатът на четиримата, Валентин Иванов, поиска да бъде назначена нова съдебна експертиза на един от тримата пострадали българи - Георги Николов.

По думите му вещото лице, изготвило заключението, е посочило невярна информация, че челюстта на Николов е счупена. Стоматологът заяви в интервю пред медиите, че няма подобна фрактура, припомня "24 часа".

Адвокатът Димитров поиска да бъдат приети като веществени доказателства флашка и диск с интервю на тримата пострадали българи - Георги Николов, Цветелин Кюстендилски, Живко Жечев както и техни приятели.

Съдът отказа да назначи нова съдебна експертиза на Николов и не прие като доказателства флашката и диска с аргумента, че това не са доказателства по реда на НПК.

По обед съдиите оставиха в ареста четиримата биячи. Според магистратите има реална опасност те да се укрият или да извършат ново престъпление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Радневец преди 6 години
Тоя Нивелин е най големият разпространител на наркотици,лихвар,"полицай" и какъв ли още не,за какъвто той се има.....собственият му син продава наркотици.....
9
0
 
2
 
! Отговори
Радневец преди 7 години
Всички участници в боя са наркоразпространители,*** и българите,за това е и боя,разпределение на пазара. Динко "звездътъ" ако ги беше "арестувал" ,нямаше да се стигне до протести със специалното участие на "патриоти" от агитката на "Берое",които си бяха сложели маски на лицата зада неги познаят майките им,че цял месец ще мият чинии в къщи.....
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е динку батмана? А, да-той шамаросва недоносени наркоманчета само.
7
0
 
9
 
! Отговори
ОО преди 7 години
Антибългарския Хелзински Комитет как се изходи по въпроса?
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министърката, Бъчи, моля, прати още жандари в Раднево да пазят тези с *** Венци, не може да ги пратиш по селата, че да попречат на онеправданите опушени хора да си берат от домовете и нивите ни и да осакатяват и тормозят родителите ни. Бдете над *** - те са евроатлантическото бъдеще на Родината!
5
6
 
35
 
! Отговори
ром с манго преди 7 години
Пуснете тези мили хора на свобода,те са невинни.Българите сте расисти,ние искаме само да можем свободно да си берем желязо.Бат*Бойко е голем,родната полиция ни пази за това пак ще гласуваме за ГЕРБ.Само ГЕРБ !
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а не те нямат нищо общо изванземните са ги натопили
3
3
 
41
 
! Отговори
от съда.... преди 7 години
Момчето само се наВръга в белия дроП.....госпожа.... а тоС другия падна на глава 5 пъти.....Невинни сме,ние берем джилязу.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
със същият успех можеха да заявят: "невинни сме! натопени сме от илюминатите!"Ко? ко, каза?!много е трудно да се изкажеш когато мисълта ти работи на пресекулки, а думите се подбират по звучение и интонация, не по смисъл.
1
0
 
57
 
! Отговори
Даа, преди 7 години
погледнете им муцуните!Животните в зоопарка имат по-одухотворен вид!