Нищо не се е променило в БСП с Нинова, отсече Борисов

Премиерът се ядосва: "Същите лъжи говорят"
Обновена: 27 май 2016 14:07 | 27 май 2016 13:52, Камелия Цветанова
139
Нищо не се е променило в БСП с Нинова, отсече Борисов
Снимка: БТА

Нищо не се е променило в БСП след като Корнелия Нинова оглави партията, смята премиерът Бойко Борисов.

"Същите глупости, същите лъжи говорят, за общини говорят, а нямат един кмет, говорят за магистрали, които бяха абсолютно провалени, провалена "Люлин", "Марица", Дунав мост II, Северната тангента, с години ги бяха забалтали, не ги строяха, изпускахме парите и кое е по- правилното - когато са в гаранция фирмата да си дооправи нещата, една фуга правят, или да изчакам няколко години и тогава държавата да поправя“, отговори с обвинения на упреците на социалистите за провал в усвояването на еврофондовете Борисов.

"До вчера заради БСП и БКП хората караха по пътеки. Забравихте ли как ходихте до Харманли, до Бургас, Благоевград", риторично попита той и добави: "Не ми отива да им отговарям".

Според него обвинението на соцлидера Корнелия Нинова, че нарочно бави внасянето в парламента на доклада за националната сигурност, както и за всичко останало, са дребни заяждания.

"Не виждам никакъв смисъл, но това е БСП", обобщи министър – председателят.

На въпрос дали критиките на БСП вече не са част от играта за президент, той отговори: "Нека си играят игрите, ние имаме да довършим нещата, които трябва да се направят и които не са направени десетилетия".

"Разбирам да бяха построили нещо, магистрала или ж.п. линия или нещо друго и да кажат: "Вижте нашето какво е!", а те не са турили камък върху камък, дойдат ли те, винаги ни спират еврофондовете", възмути се Борисов.

"Нека БСП да си покажат мускулите мъжки", призова ги той. Според него в ГЕРБ има достатъчно хора, които могат да са обединяващи и да вършат работа.

"Ако съм бил за кариера щях да съм бил президент преди десет години, никога това не ме е влякло и мисля, че мога да съм полезен с друго", отсече той и така за пореден път потвърди намерението си да не се впуска в битка за "Дондуков" 2.

Премиерът смята, че септември не е късно ГЕРБ да обяви кандидати си за държавен глава. "Омръзна ми вече вместо да работи държавата, да сме в кампания", мотивира решението си той.

Борисов каза още, че газовият хъб, който ще бъде построен в България, ще стане факт много бързо, след като се намери политическото решение между Европа и Русия.

"За ужас на всички България е лидер в своята дейност и това е с много труд и го каза еврокомисарят по енергетиката Мигел Ариас Канете. За разлика от миналото правителство обаче аз искам проектът да бъде одобрен от Европа", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма смисъл да се напъваАмериканците категорично не го искат Руснаците пък направо му се подиграватТой падна от власт заедно с партията си , но още не го знаят.......
41
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кабинетът Борисов е организираната престъпна група.
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"риторично попита той и добави: "Не ми отива да им отговарям"."На НАС ни отговори, избирателите. Заявяват ни, че националната ни сигурност е в критично състояние, хем говориш по медиите както на Нинова, така и на нас, хем не отговаряш. В момента не ни интересува какво си асфалтирал.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре , че се появи Корнелия за да има Борисов да си говори с някой , като мъж с мъж..........
38
5
 
14
 
! Отговори
Чао, Боко ! преди 7 години
Миков му беше много удобен. Той си гледаше пиенето и толкова. А сега е кофти. Рейтинга пада, ЕС спира проекти, *** му вади кирливите ризки, Славчо се готви да го захапе. Свърши тиквеното царство. Ако не успее да стане Президент, повече власт няма да види. Последен шанс да измами *** гласуващи за него.
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Г-н Борисов, как ще коментирате твърдението на Нинова?ББ: - Тангентиии, магистралиии, ЖП линииии, камък върху камък, БКП.- Къде е докладът за националната сигурност?ББ: - Еврофондовеее, Люлииин, Дунав мооост, президентски изборииии, еврокомисаря по енергетиката.
36
6
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Миков,му беше...удобен на Боко,но няма вечно...щастие.Парадоксът е,че Винету винаги се е заобикалял с жени във власта,като по...хрисими и безобидни,но сега Нинова,ще му стопи...лагерите.
35
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа много добре вижда как се строи навсякъде в страната. Комунистическите напъни да говорят лъжи няма как да минат. Пак ще ядат дървото на изборите.
34
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е!
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кутевскитее помиярии газ пикаятт миличките :)))))
32
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко Борисов, знаем, виждаме ...БСП имат да учат мноого и пак не могат да ви стигнат и в лъжите и в лицемерието и в кражбите~ Пълни некадърници излязоха~
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересен отговор- ти го питаш къде е доклада за националната сигурност, той ти говори за магистрали, с което само затвърждава мнението, че наистина го крие.
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв гъзов хъб ще строите като трябва да плащаме 1,60 за да се возим в тия *** морги.
29
5
 
12
 
! Отговори
прокто лог преди 7 години
Това, че комунистът другаря Борисов (агент Буда) критикува комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!
28
5
 
14
 
! Отговори
дезертьор преди 7 години
Този на снимката е един най-обикновен страхлив дезертьор, капитулирал пред БСП!
27
7
 
6
 
! Отговори
Дрът Пергиш преди 7 години
Отсега нататък в БСП ще измерват времето с цикъла на Нинова ако има такъв!
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според вас нормално ли е след като депутат отправя директно обвинение към премиера, че крие доклад за националната сигурност, премиерът да говори за магистрали, тангенти и БКП?Борисов не само, че не коментира доклада, ами дори не отрече твърденията на Нинова, че криел доклада. Да ми говориш за магистрали вместо за националната сигурност си е чисто баламосване на обществото.След всичко това оставам с впечатлението, че Нинова не лъже за този доклад.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да го покаже като доклада се приготвя от КГБ, ЦРУ или в краен случай Ердоган
24
3
 
1
 
! Отговори
ЕЙ преди 7 години
Е НАЛИ УЖ НА ИЗБОРИ СЕ ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТ..АКО СЪМ ИСКАЛ И АЗ ЩЯХ ДА СЪМ БИЛ ПРЕЗИДЕНТ..
23
5
 
7
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Не се обяснявай като ощипана мома, ами казвай за доклада, Глава!