28-годишен е жертвата от пътния ад на "Тракия"

Движението по магистралата е възстановено
30 май 2016 22:05,
14
28-годишен е жертвата от пътния ад на "Тракия"
Снимка: Dnes.bg

28-годишно момче е жертвата на зверската катастрофа на 186 километър от магистрала "Тракия" край Чирпан, предаде репортер Dnes.bg от мястото на инцидента.

Още по темата
Катастрофата е станала около 18 часа, а по първоначалната информация автомобилът се е ударил в разделителната мантинела, обърнал се е и се е запалил. Шофьорът е изхвърчал от колата и е загинал на място. Няма данни за други пострадали.

"Карат много бързо, тук в продължение на 50 метра всичко е в ламарини и части от колата", разказа пред Dnes.bg служител на пътната агенция, който участваше в разчистването на щетите.

На мястото на инцидента имаше няколко патрулни коли и автомобил на пожарната. В продължение на няколко часа движението по автомагистралата в двете посоки ще се осъществяваше в аварийните ленти.

След 21,30 часа районът беше напълно разчистен, а колата вдигната с помощта на пътна помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Бианка преди 7 години
Как не ви е срам да злорадствате, що за *** има по този свят!? Ами ако това беше ВАШИЯТ син/внук/брат? Познавах лично момчето и само един Бог знае точната причина за катастрофата, но в крайна сметка единственото важно в случая е, че нелепо си отиде един от рядко срещаните истински добри хора от този свят. Да си позволявате да осквернявате паметта му и да съдите без дори да сте го познавали и да сте наясно с обстоятелствата, е меко казано чудовищно! Лека му пръст на Тяната...
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Pochivai v mir Tqnka, priqtelche ! :(
8
1
 
1
 
! Отговори
??? преди 7 години
Странно! Доколкото си спомням този участък е прав и безопасната скорост за шофиране е доста над разрешените 140 км/час. Как е успял да катастрофира? Заспал ли е?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е добре поне, че няма пострадали.
6
0
 
12
 
! Отговори
Grom преди 7 години
Да почива в мир!
5
5
 
25
 
! Отговори
Дядо Либен преди 7 години
Вдигането на максим.скорост на 140 км. беше твърде цинично за нашата култура на шофиране, пътища, автопарк,горива и пр.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе не са малко и тия, дето издържат семейства и имат деца, които се друсат и си избиват комплексите зад волана, като дигат шум с ремус ауспуси. Нищо чудно тоя да е бил такъв.
3
6
 
36
 
! Отговори
Киро кардана преди 7 години
Добре,че не е затрил някое невинно семейство!Ако това е истинска снимка на колата.....изисква се голям майсторлък на смачкаш така Мерцедес!Колите със задно не са за всеки..Падне ли малко дъжд и лесно се излиза от пътя..Щом се е запалила веднага след преобръщне 100% е бензинов меркела....Другия път да внимава като кара ..
2
7
 
31
 
! Отговори
Момо преди 7 години
28-годишното МОМЧЕ от училище ли се е връщало?
1
9
 
64
 
! Отговори
бързи и яростни преди 7 години
Разбрал е колко вдига колата 28 годишното момче!Когато бях 28 годишен издържах семейство и имах дете.Сега се друсат и избиват комплексите си зад волана,като вдигат шум с ремус ауспуси!