Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите

Германка пък иска да почива без руснаци – много ядяли!
20 юни 2016 08:37,
125
Валят искове от норвежци, в стрес са след стрелбата по Очите
Снимка: архив Bulphoto

Стрелбата в Слънчев бряг по Митьо Очите на 8 юни не остана незабелязана от никой. Може би най-вече от норвежци и шотландци, имали лошия късмет да бъдат в заведението по време на стрелбата.

Още по темата

И сега те заливат туроператори с искания за обезщетения заради преживения стрес, пише "Монитор".

Както стана ясно преди дни, именно група норвежки музиканти, които били на почивка заедно със семействата си и организирали прощална вечер в заведението "4 you", попаднали между куршумите.

Пред заведението се разрази кървавата разпра между хората на Димитър Желязков и Божидар Георгиев при която живота си загуби гардът на Очите, а самият Желязков вече втора седмица е в болница.

При разразяването на престрелката норвежците се скрили под масите и там треперели за живота си, разказаха самите те пред националните си телевизии след завръщането си по родните места и настоявали за обезщетение за преживения от тях стрес.

Напрежение на места в курорта се създало и между германци и руснаци, които в момента преобладават в Слънчев бряг.

Немска туристка, която почива в хотел „Астория”, дори отправила апел да се спре ол инклузива на братушките. Мотивът на дамата бил, че ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на храненията, която само чоплили и после всичко отивало в казана.

Според практичната германка заради това трупане по чиниите от страна на рускоговорещите нейният пакет за почивка в любимия Слънчев бряг ставал все по-скъп и по-скъп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
6
 
! Отговори
кутуролог преди 7 години
Ако искате братушките да се чувстват като у дома си ,това е правилния път-оръжия ,престрелки ,бронетранспортьори и в паузата алкохол до козирката ,какво ще слугуваме на някакви от Германия дето искат да плицикат и да трупат тен на изнежените си тела
53
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рускините са много хубави жени, също и украинките. Германките тук-там се среща приятна на вид, но англичанките са отврат като цяло. Когато съм в ресторант, не гледам кой какво яде, гледам какво имам в чинията. Признак на слаба култура и доста отблъскващо е журн.а.ля да вземат интервю от дърта лелка-клюкарка и да ги публикуват.
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да подадат жалба в районното рушветчийство. И току виж следователя на Митко дзъркела свърши нещо.
51
0
 
15
 
! Отговори
Таня преди 7 години
Те па тия!!!Заради един дребен спор за паркомясто....Критикари!!!!
50
16
 
12
 
! Отговори
културолог преди 7 години
С тази хуманитарна катастрофа в братска Русия вследствие на управлението на големия малък брат нищо чудно ,като им падне храна в европейска България да ядат като невиждали .
49
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 59 само не яж куришките- акоо е не е кокошка - тъпо гладно русначе
48
8
 
9
 
! Отговори
От Русия с любов преди 7 години
Като видя рускините как са се напоили и вечер се движат змиеобразно си падам от смях :D С облите им лица и блуждаещи пияни очи :) Хем смешно, хем тъжно. Понеже това точно е целия ни туризъм, прехвален и лъскъв през деня, но пиян и повръщащ по пейките нощем.
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А освен телевизорите, по принцип крадат възглавници, кърпи и приборите. Това вече в хотелите се знае че ще е консуматив и се зарежда с най-долнопробното китайско от Жанет.
46
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време германско семейство бе искало компенсация за това, че домикините и в Созопол гледали кокошки по покрива. В случая ставало въпрос за чайки и гларуси, които рано будели *** семейство.
45
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като гледам как се тъпчат с полу бракувана храна олинклузинг ми става ясно що за гладна *** е русия НЕЯ И кучетата не я ядът за разлика от руснаците
44
1
 
15
 
! Отговори
Култура няма! преди 7 години
"Не гледай чинията, която другият държи пред себе си, занимавай се със собствената си чиния" учели египтяните своите деца. Да гледаш в собствената си чиния, значи още да не гледаш другия в устата колко е изял, а също така да не зяпаш по съседните маси или да подслушваш какво се говори на тях.Изобщо не е лесно да гледаш в собствената си чиния!
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немците въпреки всичко са най-читави. Англичаните пикаят, руснаците крадат. На една позната и окрадоха всичките ЛСД-та миналата година Санкт Петербургци. Носили си ги били за сувенир. Едвам намери тая година да ги смени всичките с туби. А жалването за компенсации стана вече всеобща мода.
42
2
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Слънчев бряг явно е сборище на всякакъв калибър "стреснати".Чудна картинка!
41
5
 
11
 
! Отговори
от морето преди 7 години
вече се напълни с леки и евтини рускини
40
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в Бруклин куршумите и сега си летят но на никой не му праив впечатление.....
39
10
 
10
 
! Отговори
sir преди 7 години
Руските селяни са уникални книга мога да напиша за бедните им души :dd
38
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, руснаците ядат само хубавото месо, не кокалите и сланината, а германциет ядат всякакив ГМО-та.
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
яденето на руснаците няма нищо общо с цената на турооператорите. като не иска германката - да не идва в Слънчев бряг, те и без това германците не са се засилили да идват.
36
2
 
19
 
! Отговори
Германката преди 7 години
В заведение, в което е заета само една маса, задължително сядаш на съседната и вместо в менюто. гледаш в чинията на другия.
35
6
 
9
 
! Отговори
От русия с любов преди 7 години
От руското, най-обичам жените. Няма такава комедия просто