Директорката сигнализирала за изверга от Дулово

В дома на учителя бяха открити порно снимки с деца
21 юни 2016 09:00,
14
Директорката сигнализирала за изверга от Дулово
Снимка: flickr

Директорката на училището в Дулово е подала сигнала срещу частния учител по музика, блудствал с 6 момичета и момчета, които взимали частни уроци в дома му, съобщи пред bTV окръжният прокурор на Силистра Теодор Желев пред bTV.

54-годишният Илиян В. бе задържан преди ден. В дома му бяха открити порнографски снимки, на които били запечатани неговите гаври с децата. Според прокуратурата учителят блудствал с тях от ноември 2014 до април 2015 г.

Още по темата

Учениците били на възраст между 10 и 12 години. Директорката научила за действията на бившия учител по музика от свои служители. Едно от децата се оплакало и на родителите си.

Освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра му повдигна обвинение и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук не може да обиждаш боклиците, може само да ги хвалиш иначе те удря цензурата!
8
0
 
0
 
! Отговори
заседател преди 7 години
Шест склонявания без нито едно противопоставяне от страна на учениците (и момичета и момчета) в период от ноември 2014 до април 2015 прави шест пъти.Има ли други ученици ,които са били на уроци и са му отказали близост ?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Нема такава държава!снимал и качвал в нета порно с децата и изглежда много се е пазил защото вместо от полицията са го разкрили други служители в училищетона полицаите от лъскане на бастуните не им е останало време :)
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако назначат тази директорка за министър на вътрешните работи, ще свърши повече работа.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а сега да вземат пример от турското правосъдие и да го осъдят на 187 години затвор
4
3
 
25
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Ние от БХК влизаме напълно в положението на този добър учител. Без съмнение той ще е силна наша кандидатура за човек на годината, но все пак има сериозна конкуренция от убийци, изнасилвачи и други примерни люде. Радваме се, че м0дераторите нашия дъщерн сайт си вършат добре работата и трият коментарите, които изразяват исрено възмущение.
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо директорката трябва да разбере, за да се задействат така наречените компетентни органи, след като е пускал снимки в интернет?
2
2
 
25
 
! Отговори
Paff преди 7 години
до 1Какви почивки, ще го бият на смени!
1
3
 
36
 
! Отговори
Нема такава държава! преди 7 години
Сугестопедагогът/извратеняк сугестопедично е снимал и качвал в нета порно с децата и изглежда много се е пазил защото вместо от полицията са го разкрили други служители в училището...