Ритници и палки заради "Вълците на Путин"

Няма пострадали от сблъсъка, като изключим една скъсана тениска
30 юни 2016 15:14,
583

Снимка: Булфото

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха протестиращите срещу рокерското шествие "Нощните вълци" на бензиностанция до Бургас, съобщава БТА.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

Още по темата

Конфликтът, довел дори до физическа саморазправа, е станал между представители на Български воински съюз "Васил Левски" и протестиращи срещу "Нощните вълци".

Общо 16 човека са прибрани в момента в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания във връзка с възникналия конфликт рано тази сутрин на изхода на Бургас, съобщава Булфото.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите, прочути като рокерите на Путин.

Няма пострадали от сблъсъка, като изключим една скъсана тениска, съобщиха източници от полицията.

Според противници на рокерите на Путин приятелите им са удряни с електрошокови палки от българи, подкрепящи "Нощните вълци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
2
 
2
 
! Отговори
БОКО преди 7 години
До по-далече от Русия до404 ако имаш поне малко акъл,ще разбереш колко си ***
281
5
 
3
 
! Отговори
бойкУ борисоФ преди 7 години
*** това не е народ в конвенционалния смисъл на думата, а ***, гмеш в която се откриват ярко изразени животински черти на азиопитеките. *** , това не е народност а тежка , летална клинична диагноза .Това с пълно основание се отнася, както за населението и мотористите така и за местните им ибрици-комуноиди бойкУ борисоФ и ГЕРБ .
280
0
 
4
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Че защо ще ти давам -нима ще разбереш?На Простака му обяснявай, и нищо няма да вникне!И в крайна сметка не разбрах как изведнъж станах и комунистка?Брей,хубаво,че е Простакела да ми обясни,че нямаше и това да узная за себе си!
279
0
 
4
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 7 години
Убийствена ариФФФФФметика...Общо 16 са задържани в Бургаското МВР...9 от тях привърженици...6-*** - противници...9+6=16 ????!!!Статийка да ти падне шапката, даже аритметиката им е да си е*е майката...
278
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия и България винаги са били братски държави ....
277
2
 
1
 
! Отговори
ДО 398 Куртизанка преди 7 години
Нищо не доказа за някакъв , евентуален , ужславянски произход на дивите азиатски разбойници варяги , *** . Не виждам никакви аргументи , факти и познания в подкрепа на твоята теория и приемам , че нямаш такива !" прочети книги " за мен не са нито факти и познания , нито аргументи, типично безродно по комуноидному !
276
2
 
4
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Колкото по- далече от 404, толкова по-близо до хората...
275
7
 
4
 
! Отговори
ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ преди 7 години
ЕСТ РОССИЯ , ЕСТ ПРОБЛЕМА , НЕТ РОССИЯ , НЕТ ПРОБЛЕМА !
274
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната анти руска мр ъс на статийка. Извратена политика извратени драскачи. Какво повече да очакваш. Дори американските им господари не пишат такава помия.
273
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната анти руска *** статийка. Извратена политика извратени драскачи. Какво повече да очакваш. Дори американските им господари не пишат такава помия.
272
2
 
6
 
! Отговори
Ф.ДОСТОЕВСКИ преди 7 години
"Ако руснак ви каже,че не обича Русия,не му вярвайте,той не е руснак"
271
7
 
3
 
! Отговори
до TIR преди 7 години
Русофилистията е особена клинична форма на неграмотност, невежество и псевдоправославие е и крайна форма на омраза. Смятащите се за *** по устав първо мразят собствената си страна и народ и изпитват неудържимо презрение към рода си ,след това мразят от дъното на душата си измислените врагове на Русия. А обичат и венцеславят единствено и само вожда и учителя на световния фашизъм , товариш пyтлeP !
270
0
 
4
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Анонимния се обърка-заради шизофренията.Сега научавам,че майка ми била рускиня.И че съм от мъжки пол.Но хора, пийте си хапчетата!Вече взехте да издвате нечленоразделни звуци и да бълвате пяна.
269
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БулгаковЧе прочети Алеко Констатинов ....да видиш какво пише за българския народ !!!!
268
4
 
4
 
! Отговори
Цаньо преди 7 години
Сички русофоби ша ги зауша у балалайката
267
3
 
2
 
! Отговори
до 382 Куртизанка преди 7 години
Нищо не доказа за някакъв , евентуален , ужславянски произход на дивите азиатски разбойници варяги , *** . Не виждам никакви аргументи , факти и познания в подкрепа на твоята теория и приемам , че нямаш такива !
266
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сме врагове на украинци! Но, украинци трябва да разбират национален интерес на България и историческата връка между българите и руснаците! Да не провокират нещата в България!
265
5
 
2
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Русофоби,***-бившите червени ***. Със Русия вчера дружки, днес в Уза *** чушки, и по форумите драскат, наште драги хамелеони, от промяна на промяна си докараха милиони! Всички те от всичко знаят,и хептен са патриоти, историци май се пишат, ала прости, неграмотни, на продажни миришат,но затуй пък са имотни!
264
2
 
6
 
! Отговори
майорски преди 7 години
абе от кога украинци дойдоха в българия да организират митинги ??????Я да си управят *** Украйна .....укропски ф.а...шисти не ни трябват тука ...
263
6
 
1
 
! Отговори
до 384 Куртизанка преди 7 години
рушнячките не сте жени , още по малко пък дами , нима не виждаш , че ти сама си се нарекла паптизанка-куртизанка , гоирска разбойничка , шумкарка защитаваща ненавистната русняшко-фашистка окупация на България ! Пък и куртизанка не е обида за рушкиня , това е похвала , издигнала си се от обикновена *** до куртизанка !