Алкохол, барове, танци... раят за чужденците в Слънчев бряг

Туристи разказват защо летуват тук. Други - защо не го харесват
4 юли 2016 14:14,
98
Алкохол, барове, танци... раят за чужденците в Слънчев бряг
Снимка: bgonair.bg

Слънчев бряг и тази година е предпочитано място за ваканция на стотици младежи от Европа. Най-популярни сред младите туристи са т. нар. бар кроловете или обиколка из нощните заведения на големи групи.

Още по темата

Алкохолът е включен в цената на програмата, а тази година освен през нощта, такива обиколки се правят и през деня из баровете на курорта.

Младежите, голяма част от които пристигат от страните в Западна Европа, признават, че са избрали дестинацията заради забавленията, които предлага Слъчнев бряг.

"Невероятно е, тук е най-якото парти, което съм виждал. Много е яко тук...Препоръчвам го на всеки", споделя младеж.

За чужденците най-популярното забавление са организираните обикоколки по баровете.

"Мисля, че ходихме в 5 различни бара. Не си плащаме алкохола и просто обикаляме баровете", разказва друг.

Местните казват, че често пъти алкохолните турове приключват в спешното. Доказва го и момиче от Латвия, която след няколко чаши попада в лекарския кабинет.

"Изпих много алкохол и паднах. Спомням си, че танцувах и не знам как съм паднала", споделя тя.

Семейните туристи пък казват, че са избрали черноморския курорт, защото е евтино, плажовете са красиви и разполагат с всички необходими удобства.

За разлика от тях българските туристи рядко избират Слънчев бряг за почивката си. Оплакват се от високите цени и репутацията, която от години е надвиснала над мястото, а именно, че е опасно и предлага нискокачествени туристически услуги.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
3
 
! Отговори
do. 71 преди 7 години
Не знаех че само твоя мотьо движи икономиката :)) Не.знаех и че само слънчев бряг е курорт. Не знаех че само в България се пиел алкохол :))) Вие сте некви крайно негативни хора вижсащи само най лошото...няма помощ за ваас. Целия ви живот ще се върти около негативното грозното и завистта.
65
1
 
14
 
! Отговори
нн преди 7 години
България е уникум отвсякъде. Всичко е изгъзено в негативен план, всичко нормално в развитите държави е ненормално тук и го имаме за гордост. Пропаднала държава, разграден двор. Нулеви човешки ценности. Пълен провал на прехода. Преход на глупостта. Едни *** направиха прехода, а народа мълчи и трае, вместо да ги измете и вземе нещата в ръцете си.
64
2
 
17
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Типични за България и нейното състояние през последните 25 години са: Слънчев бряг и сагата ЦСКА. Венецът на всичко е Бойко Борисов с неговия побратим Цветан Цветанов. Простоия, бандити, кражби и затриване на българската нация.
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туризмът ни е хаотичен и не отговаря на световните стандарти. В Китен от всички кръчми и дискотеки гърми чалга, а основната маса туристи се състои от чехи, словаци и руснаци, които не възприемат този "жанр". В Приморско чалгата не спира денонощно. В Кранево, където от десетилетия уж се гради детски лагерен туризъм, има стрийптиз бар точно срещу един от хотелите, който ежегодно се ползва от детския хокей клуб на Минск със средна възраст на децата 12 години..
62
1
 
9
 
! Отговори
ебач преди 7 години
Само *** по баровете
61
3
 
9
 
! Отговори
край преди 7 години
Изтръсквайте им евраците и паундите и обратно. Хич да не вие от високочувствителните нищоправещи мразачи. Морския туризъм е НАЙ-ГОЛЯМАТА машинка за валута на България и природните дадености на на страната ни са точно за такъв вид туризъм. Който иска почивка - да върви в Гърция - на Слънчака е купон и оргия.
60
4
 
9
 
! Отговори
живота е кратък преди 7 години
всеки почиващ било той женен или не това иска купон до дупка и вие също няма какво да се самозаблуждаваме
59
1
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Така и не ми стана ясно кои са "можещите" и "рискуващите"? Митьо Очите или онзи дето го опандизиха че го е гръмна? През прехода се нагледахме на доста такива "знакови" фигури. Доста от тях останаха в историята само с израза: "Едно сърце, и две ръце спряха да бият за винаги"
58
3
 
41
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Слънчака е един долен и миризлив БАРДАК...Там ходят на алкохолен туризъм най-бедните и прпаднали "туристи",т.нар." white trash" на Европа и Русия.Евтин алкохол,евтини *** и много лесно-достъпни наркотици-това е Слънчев бряг....
57
1
 
15
 
! Отговори
я пак преди 7 години
До Анонимен...всичко е празно а останалите ни курроти се пукат по шевовете .-------къде е празно викаш? И аз не съм фен на сегашния слънчев бряг но да кажеш, че е празен е меко казано нелепо. Преди 10 дни бях там. Беше препълнено, не можеш да се разминеш по алеята. Точно за това не го харесват и голяма част от хората.
56
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харесвам си българското черноморие изключение ан слънчев бряг .Срамувам се от славата му пед чужденците и няколкото пъти в които ходих там на разходка в опит да го опозная останах отвратена, курорта ако може така да се нарече е по скоро бардак , само тийнове ненаживели се може да го харесат. То е видното от десетките отчаяни оферти в опит да привлекат клиенти колко е харесвано това място ...всичко е празно а останалите ни курроти се пукат по шевовете .
55
15
 
8
 
! Отговори
бар преди 7 години
Най-*** е когато един народ сам Се плюе ...така сам затъва. Но ще мине още. Мн време докато измрете ниско мозъчни селяци . Хубавата новина е че нямате глас никъде освен тук. Другото се развива от можещите и рискуващоте.
54
3
 
19
 
! Отговори
bulshit преди 7 години
Къде се излива утайката на Европа при мутрите от слънчев бряг и после да не каже някой , че нямало бели грозни жени , има има и пияни , белгийския хип хоп обаче кърти душове , освен да му тегля една майна на английски ...........нема такава *** .....
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пияндета
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Многуй яку на слънчака. Обаче трябва да се стои поне петнадесет дена. Аз отидох за пет. Още първата вечер издъних над кило ментърляк и докато погледна отново, тя почивката свършила.
51
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 47Като хлапе съм ходил на пионерски лагери. Не ми беше зле, щото друго не знаех. Сегашния ол инклузив е кавър версия на пионерски лагер - на едно място под час и под стой нискокачествена храна. Хайде няма нужда. Ако имам пари си плащам само спането и после ходя където си искам ям и пия каквото си пожелая. Ако съм свършил кинтите ол инклузив в къщи. На пионерски лагер повече не искам да ходя.
50
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най якият клуб е на Златните PR. CLUB. Държи го Славчо Христов известен като ковчежника на милионите на Иван Костов. 2002-ра година едно лято брат ми беше охрана в този клуб и вика: Излиза посред нощ Славчо да пикае от втория етаж на клуба си..където му е офиса и виждам на 200 мкетра катери които да партулират- негови хора да не би някой да го убие от морето. Такива времена бяха.... сега е същото.
49
3
 
16
 
! Отговори
цирк преди 7 години
М да българите в бг не могат да си го позволят финансово , а българите в чужбина с финансите не искат да се прибират ,да пожелаем на черноморските мутри работодатели да дадат фира форевър най тъпата каста ........................
48
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
57,Пич..явно не си ходил на Слънчев бряг изобщо. такива барове и клубове има, които са на световно ниво като дизайн и оформление на музиката.
47
4
 
11
 
! Отговори
55 преди 7 години
Пич, това, че цените са високи не значи, че заведеието е за заможни хора. Това не стига :) Ще пораснеш и ще ме разбереш. Пожелавам ти го.