Ефектни коктейли ли? Барман подпали две девойки

Правел им "огнени" питиета в Приморско, но поднасянето не завършило добре
Обновена: 11 юли 2016 11:30 | 11 юли 2016 11:30,
33
Ефектни коктейли ли? Барман подпали две девойки
Снимка: Flickr

Две 18-годишни момичета от Видин и Враца са пострадали сериозно при нелеп инцидент в дискотека в Приморско, съобщават от полицията.

Барман, който им бъркал алкохолни коктейли, запалил косите им по невнимание, когато трябвало ефектно да възпламени питиетата.

Тъй като девойките били с дълги коси, пламналите им кичури обгорили ръцете им, огънят се разпрострял по телата на момичетата.

18-годишните туристки Ана Мария от Враца и Нелина от Видин са откарани спешно в "Шокова зала" при МБАЛ – Бургас, където е констатирано, че едната е с 20% изгаряния, а другата с 30% изгаряния.

Момичетата са транспортирани във Варненската болница, където са настанени в отделението по термични травми, пластика и естетична хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако "бизнесмените" си разбираха от работата и си подбираха коректно персонал, това нямаше де се случи. Ама пишманкръчмар за пестин лева и гледал мнооо телевизия - ей тва е резултата... Жалко за момичетата...
23
2
 
1
 
! Отговори
Марсела преди 7 години
До АнонименСъдиш човек по името? Наистина интересно, просто съм възхитена от невероятно точното ти размишление! Че то е съвсем ненормално 18 годишни момичета да излязат малко да се позабавляват, шок и ужас. То излизането по барове е грях... Но това, което им се е случило е заслужено, тези "чалга-диви" просто нямаше как да се научат иначе! Браво, човече, браво за твоята милост и изключително състрадание!
22
1
 
3
 
! Отговори
Марсела преди 7 години
Гледайки повечето коментари, осъзнавам какъв манталитет имат повечето българи...Били кифлички, заслужили са го, трябвало да си седят у дома да си учат и прочие. Обаче и вие някой ден ще имате деца, които ще излязат ей така и ще им се случи нещо такова, но тогава няма да обвинявате тях, а човека, сторил това. Познавам едната лично и ви уверявам, че има повече ум от 30-те процента, които изказаха много "интелигентни" мнения.
21
1
 
9
 
! Отговори
Пожарникар преди 7 години
Така е, защото всеки некадърник като няма друга работа, и решава да се прави на барман и плейбой по морето...
20
1
 
9
 
! Отговори
Наташа Тонева преди 7 години
Много *** коментари,много нещо.Какво значение има дали имената на децата са български или не???????Какво общо има възпитанието на родителите с този инцидент?????Аз съм лелята на едното от децата и мога да заявя смело и отговорно,че проблема е бил в разлятия по бара алкохол,когато племенницата е отишла да си вземе сок,бармана е запалил 4 шота и оттам е тръгнал огъня.В какви филми влизате,бе хорааа???? Какви са тези гнусни коментари???Това за 2 деца,могат да бъдат и вашите,така че...
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасно нелеп инцидент. А на подигравателните коментари по-долу, що за хора сте не мога да разбера.
18
5
 
4
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Когато бях на 18 год. по това време изяждах учебниците, за да вляза в университет и не съм си и помисляла за море, още по-малко за барове ...
17
5
 
7
 
! Отговори
Възмутена преди 7 години
Рабирам,че всички имате мнение по въпроса. Но нито познавате момичетата за да говорите така,нито знаете какво точно е станало. Информацията която се разнася в пододбни клюкарски сайтове не е 100% истина. Подбирайте си думите, всички знаем колко е лесно да пишеш "умни" коментарчета от типа на "тоя им е подпалил..", "рошли" и т.н.
16
3
 
2
 
! Отговори
Баща ти преди 7 години
До АнонименДано ако имаш дъщеря да изгори е така, като тях.И ние да се смеем че е чалга звезда..Цяла ни държава е такава с такъв *** народ, може ли да плюете деца който може да не са същите никога повече, заради некадърен барман в който след това са намерени наркотици ......
15
9
 
4
 
! Отговори
Майка ти преди 7 години
Доста е жалко 2 момичета да са изгорели, а вие да ги плюете.Дано след време всички дето ги плюят сега, да им се подпалят техните деца , а ние ще ги плюем :)))
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не го пожелавам на никой, не сте виждали с каква скорост гори човешка коса.
13
2
 
8
 
! Отговори
Факел черноморски преди 7 години
Както се казва, огънчето на запалката мирише на изгорели косъмчета от носа!
12
4
 
8
 
! Отговори
азе преди 7 години
както се казва - светнали им абажурите
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
После защо ходим на почивка в Гърция, а не на Чалгоморието, известно още и като Мутроморие, Бетономорие и Л*номорие.
10
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пострадалите "девойки" са с "типично български" имена - Нелина ?!? и Ана-Мария ?!? Замислям се какви са родителите дали тези имена на дъщерите си и как са ги възпитали ?А иначе, инциденти с фламбета, горящи коктейли и пр. стават понякога. В случая предполагам, не е виновен бармана, а куфеещите чалга-диви.
9
1
 
19
 
! Отговори
Не играй с огъня преди 7 години
Става за секунди. Навремето 5 годишната ми сестра имаше дълга до дупето коса и един ден решила да разгледа как бащата пърли една прясно заклана кокошка на горящ спирт, който бе запален на дъното на една захлупена метална кофа. Косата и падна в пламъка, загоря се, тя се панира, събори кофата без да иска, спирта се изплиска по краката и и тя лумна като факла. Белези за цял живот по краката и ръцете. За късмет лицето не пострада
8
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ако беше истински алкохол нямаше да се взриви така. На цар хиро бъркочите са чист спирт предлагани като черен етикет.
7
1
 
12
 
! Отговори
Докторо преди 7 години
> Една да запали - разбирам, ама две ...Много е просто - потопорчват им да речем горящите чаши отпреде, те се навеждат да разгледат - косата им пада в чашата, напоява се хубаво със спирт, а пък ако е и напръскана и с лак за коса - лумва моментално. По нататък е ясно - паника, размахване на ръце-крака, разплискване на питието и т.н. - става още по-лошо. И накрая имаме 20-30% изгаряния.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една да запали - разбирам, ама две ...
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И моята рошла е такава, преди излизане се пръска с някакъв нитроцелулозен лак с надпис "HIGHLY FLAMMABLE". А и този барман е за пребиване, как ли ще да му дам да ми запали ракията.