5-годишно в болница, нападнато от каракачанка

Инцидентът станал в Сливен, 2 часа обработвали раните му
12 юли 2016 10:07,
17
5-годишно в болница, нападнато от каракачанка
Снимка: архив, Bulphoto

Петгодишно дете от Сливен е било прието в болница след като е нахапано от куче, съобщиха от МБАЛ "Д-р Иван Селимински".

То е било настанено в реанимация с рани по ръцете и главата. Около два часа вчера лекарите са обработвали раните.

Състоянието на момченцето е подобрено и то е преместено в Отделението по неврохирургия.

Детето е било нападнато от куче "Каракачанска порода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхът от кучетата води до шизофрения? Какво каза НАБЛЮДАВАЩия те лекар?
14
6
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Чета някои коментари и не мога да повярвам. Колко невръстно дете трябва да бъде наръфано от необуздан пес, за да не се окаже инцидентът умишлено предизвикан, обмислен и планиран от жертвата?!Тези псефили-детемразци са тотални шизoфpеници...
13
1
 
0
 
! Отговори
елена преди 7 години
Как така да не питбул !?
12
6
 
9
 
! Отговори
V преди 7 години
Поредният случай на пострадал човек от куче. Ще доживеем ли да видим улиците на градовете си спокойни и "чисти" от бездомни кучета. И в нашият град е същата работа, сядаш на заведение вечер и покрай тебе 2-3 кучета ти правят компания...
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези каракачански кучета са от възможно най-опасните животни в България въобще. Масово са напускани на свобода по кошари и овцевъдни ферми край пътищата без контрол, а и като размери не са никак малки. В пъти по-опасни са от уличните кучета в градовете. Как досега не са оглозгали някой турист или колоездач, не знам. Солени глоби трябват за такива собственици, но в повечето случаи те са под покровителството на местната власт с цел субсидии.
10
2
 
10
 
! Отговори
До 9 и 10 преди 7 години
Добре бе разбирачи ......как се грижа за 3 кучета в момента не мои ...как до сега със стотици кучета съм имал контакт да не говорим че на село имаме 7 кучета 4 от тях такава порода ....защо никога не ме е нападало куче ....а баш това римслянско куче ме нападна ? Защо си мисля че *** са го озлобявали ? Сиганенцата не ги напада мене дойде да нападне ?
9
6
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Видял си старата истина - кучетата нападат лошите хора,
8
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито едно куче не напада без причина. Имам куче Източно европейски вълк. Вариант на немската овчарка. Когато има деца наоколо се размазва, игра и е много внимателен. Но един ден се разлая по едно дете. Притесних се доста, през следващите дни това се повтори. Един ден видях малкия пикльо с още двама като него да бият и тормозят един ***, жалка картинка. После установих, че кучето ми се държи така с доста хора.Проучих и се оказва, че си има причина. Не знам как ги усеща но е факт, лае по гадини
7
4
 
9
 
! Отговори
Един преди 7 години
Това ако не е край *** квартал пък на ! Преди години ме нападна същата порода мъжко огромно куче нямаше къде да се скрия камоли да избягам и единствено остана да се направя на по силен и реших аз да го нападна преди да е стигнало до мене с крясъци и без страх най важното и успях . Обадих се на 112 и ги предупредих че има такива опасни кучета пуснати ей така край къщите на едно гето в Сливен и на близо е стадиона и деца играят ...следващия може да няма моя късмет...никаква полиция не дойде !
6
7
 
16
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 7 години
Ако някой беше претрепал това куче, сега тук щеше да има 200 кучкарски закани за смърт на човека.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма достатъчно информация. Примерно, може кучето да е охранявало някакво оградено място, а детето да е било в група, която е крадяла нещо там. Просто това е един вариант, не казвам, че така е било.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЛИ В СЛИВЕН БЕШЕ ИНЦИДЕНТА С ДЕТЕ УДАРЕНО ОТ ДРУГО ДЕТЕ, А УЧИТЕЛКАТА БЕШЕ ДЕМОНИЗИРАНА, ОХУЛЕНА И ОРЕЗИЛЕНА- ЕДНА НА 28 ДЕЦА- КЪДЕ СА БИЛЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ, КАКВО ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНИЕТО ЗА ТЯХ. НАЛАГА СЕ РЕЦИПРОЧНО НА ПЕДАГОЗИТЕ ОБЩЕСТВЕНО ДЕМОНИЗИРАНЕ И НА РОДИТЕЛИ.ГРУПИТЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА СЕ СВИХА, ДЕЦАТА ОСТАНАХА ИЗВЪН НЕЯ И ВСЕКИ ДЕН ЧЕТЕМ ЗА ВСЕВЪЗМОЖНИ ИНЦИДЕНТИ С МАЛКИ ДЕЦА- ЗАЩО- ТОВА ЛИ Е РОДИТЕЛСКИЯТ КАПАЦИТЕТ.
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кучето 100 % е домашно, затова трябва яки глоби за такива собственици! Не знам кога ще се забрани отглеждането и разхождането на питбули в градинките! А също и разхождането и на други огромни и потенциално опасни кучета без намордник! Но това нашето не е държава, така че въпроса ми е реторичен!
2
3
 
14
 
! Отговори
L. преди 7 години
Каракачаните са кротки хора, какво й е станало на тая?
1
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Cepaт, нападат, хапят, лаят, кocми пускат, мляко не пускат, вълна не дават, за месо не стават, яйца не снасят. Kyчкарска му работа, да ги питаш за какво ги отглеждат, и те не знаят.