"Обективи на пътя" ловят нагли джигити

Шофьорите ще могат да качват видеа в платформата "Обектив на пътя
21 юли 2016 09:07,
29
"Обективи на пътя" ловят нагли джигити
Снимка: архив Булфото

Започва поредният опит за битка с нарушителите на пътя. От днес всички водачи с видеорегистратори в колите си могат да качват кадри в платформата "Обектив на пътя". Целта е да се публикуват клипове на шофьори, които дават добър, но и лош пример.

В последния месец в битката с нарушителите се включиха автомобили, които активно участват в движението.

Такива са линейки, коли на Пътна помощ, куриерски фирми, както и таксита. За това време видеорегистраторите им са заснели над 100 фрапиращи нарушения.

Опасните ситуации, запечатани на видео, се качват в платформата, след което сигналите се изпращат и в КАТ.

Водачите с най-много нарушения ще се вкарват в черен списък, публикуван на интернет сайта. А по регистрационен номер всеки ще може да открие в какви рискови ситуации са заснети джигитите.

Ето и един от десетките примери за нарушение, което не е останало незабелязано:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
IS преди 7 години
Да бе...и какво - аз да ви ги снимам, после аз да ходя по съдилища да ги съдя и вие (полицията) само да приберете глобата....не е ли малко нахално ? Да пуснат събраните глоби към снимащите подобни нарушения и ще има смисъл някой да се занимава....а мисля, че щом има кинти в тая работа 90% от шЕфьорите ще си накичат не по една, а по няколко камери.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра идея и изключително скапана реализация - сайтът "Обектив на пътя" е бъкан с реклами и промоции. На всички отгоре при опит да го затвориш пак ти хвърля реклама....
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17Каква ти е идеята за повишение на цената на застраховката?
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е че се напулни с дрisльовци с 20 годишни беимвета, купени като скрап от Германия, които си ги карат в БГ все едно са нови. Комплексарщината у нас е издигната в култ.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОК...ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ РАБОТАТА НА УШАНКИТЕ.ДУПЕТАТИТЕ ТРЯБВА ДА СВЪРШАТ СВОЯТА... ГЛОБЯВАНЕ ПО ВИДЕО +ЗАВИШАВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКАТА
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За галфончето дето не иска да кара като лелка. Защо нашите тарикати като са в Германия карат нормално /като лелки/ а тук се правят на велики. Дано се избият, но в повечето случаи загиват невинните, а *** оцеляват.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интересна акция, но тази страница е повече като магазин за камери и тн, отколкото нещо официално, което МВР да вземат предвид. Дали цялата работа не е една скрита реклама?! При затварянето на страницата ми написаха "Не ни напускайте, вземете 5% отстъпка!" от кое?!? глоби, нарушения или покупка на нова камера.
12
0
 
2
 
! Отговори
да ама не преди 7 години
Похвално за приложението.Понеже ми стана смешно предлагам да "откраднете"антената на мобилния оператор върху технекумя Джон Атанасов който работи на принципа бейбифон за детската градина поне първата за Веселото зайче не съм сигурна техникума някои жилищни сгради и 2-та блока с нар представители и дипломати.Сигурна съм че КАТ няма да се занимава с педофилия или междунароодни тайни.Този път май тинейджърите нямат вина и ВВС.Има уловка но оставяме на Щази да се разбере с техните турци.Не съм преп
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата глоба е като се размажат някъде по кръстовищата, но за жалост страдат и невинни
10
0
 
9
 
! Отговори
LOL преди 7 години
Аз пък не знам за ЕДИН случай по видеоклип или снимка да има глобен джигит, какви 100% бълнува тоя олигопат??? Прилагам копие от какво ми изпращат всеки път тия плазмодий от КАТ. 1000 пъти им казах че в работно време няма как да си взема отпуск от двете фирми, където работя за да отида да пиша 2 часа и да издадат акт за 5 лева на някакъв ***, дето си кара и паркира както иска, точно защото в КАТ си барат Х*Я!!!В връзка с постъпил от Вас сигнал в деловодството на Отдел Пътна Полиция СДВР под горния номер за извършено нарушение на ЗДвП на територията на гр. София Ви уведомяваме, че е н
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво ще ги качваме в интернет. То хората са измислили Youtube за тая работа,Санкции ще има ли?
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тарикатчето ясно защо се нацепи, ама и оня отсреща къде е тръгнал да прави обратен завой?
7
0
 
7
 
! Отговори
Tonygl преди 7 години
Не разбрах наказание от КАТ ще има ли или само порицание в черен счисък ?
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този сайт трябва да се качва изключително избирателно, не всеки нарушител, попаднал ни под ръка.
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава аз ще сложа един "виеорегистратор' в колата и ще се инсталирам пред народното събрание.Излезе ли депутутска кола...............след нея.Ще останат "доволни" народните представители а и катаджиите защото като не съставят акт на "нарушителя" пращам клипчето в ТВ-то та да видим какво ще обяснява шефа на КАТ тогава.
4
0
 
20
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Какво да им снимаме....Като видя хлапак с тунинг, БМВ или мутра ми е ясно какво да очаквам.Хубавото е, че тия с пистовите мотори ще спрат да се правят винаги на най-невинните.
3
18
 
9
 
! Отговори
Кико М6 преди 7 години
А само да фана некой че *** снима и *** запуквам на момента
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно куриерските фирми редовно са в нарушения. За таксита да не говорим.
1
5
 
22
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Така всеки може да почуства тръпката да си агент на ДС , да изклецаш комшията с едно доносче -виртуално но доносче.