Три пъти взимали книжката на агресивния мъж от "Тракия"

Ангел Радичев е с обвинение за едро хулиганство
Обновена: 3 авг 2016 14:27 | 3 авг 2016 13:37,
95
Три пъти взимали книжката на агресивния мъж от "Тракия"
Снимка: кадър, Youtube

Обвинение за едро хулиганство е повдигнато срещу 31-годишния Ангел Радичев, който вчера заплаши със саморазправа водач на автобус.

Повод за нападението станало изпреварване от страна на автобуса, който препречил пътя на луксозната кола, шофирана от Ангел с висока скорост.

Още по темата

Досъдебното производство е предадено на Районната прокуратура в Карнобат, на чиято територия е извършено престъплението.

Пред разследващите полицаи мъжът, ритал автобуса, обяснил, че изпаднал в състояние на афект, съжалявал за действията си.

Мъжът е с над 50 нарушения на пътя, десет от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор. Нарушенията му са основно за превишена с 30-40 км/ч скорост в градски условия. Има и едно нарушение за превишена скорст на магистралата – шофирал е със 152 км/ч, при ограничение от 140 км/ч., съобщи Нова тв.

Всички издадени актове са платени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: ТракияАнгел Радичев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Селски падар преди 7 години
До До 68БАТКА е голям селски *** с малка ***! Ако тоя номер го направи на някой запотен тираджия, това ще е послидната му грешка за следващите 6 месеца докато чака да му махнат гепса!
65
0
 
5
 
! Отговори
Иван Иванов преди 7 години
Шофьора нямаше да му "засече" пътя ,ако мерцедеса се движеше с нормална скорост. Автобусът предприема нормално изпреварване като мерцедеса вероятно едва се е виждал , но при скорост от 250 км/ч настига автобуса за два пъти по-кратко време и джигита си мисли ,че лентата,в която се движи трябва да му бъде свободна и всички да му правят шпалир. Всеки е попадал в подобна ситуация,когато изпреварва нормално и някой с бясна скорост го настига и започва да свети - едва ли не трябва да се изпаря от пътя
64
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи едро хулиганство?Един Ембак преби човек с камък и сега е на свобода.И ако на тоя му беше чисто досието това правеше ли го по добър.Шофьора на автобуса който е засякъл мерцедеса,като е застрашил живота и здравето на пътниците едър хулиган ли е?Не се пенявете толкоз.В България ако имаш пари и връзки закон ние те лови.Тоя ако има пари да си плати няма да го пипнат.Но ако няма може и в затвора да иде.Какво значение има в края на краищата този бургаски младеж?
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега за четвърти и завинаги :)
62
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този случай интересното е дали ще бъде глобен шофьора на автобуса, за извършеното нарушение на Закона за движение по пътищата?
61
4
 
13
 
! Отговори
До 74 преди 7 години
Смешен си, Не забравяй, че все още сме живи живелите по онова време и знаем кое как беше. След години, когато вече ни няма ще можеш да лъжеш по-успешно. Аз си купих кола (не е Лада и не е Трабант) след по-малко от 6 месеца чакане, а можеше и по-бързо, но в началото не знаех как стоят нещата. Сега един мой приятел си поръча най-обикновена кола, каквато обаче нямаха готова на склад и я чака година и 8 месеца. Та така с чакането.
60
5
 
7
 
! Отговори
До 78 преди 7 години
Щом казваш, че 460 години се е чакало за Лада, може би е така - ти всичко знаеш, ти си най-умният, ти си най-интелигентният .... като за 5 лева надница.
59
7
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 7 години
Не се чакаше 35 години, а 46 години за Лада ....
58
3
 
7
 
! Отговори
До 65 преди 7 години
И как автобуса хем е спазил закона, хем е засякъл мерцедеса? Я, вземете прочетете закона - може и нещо да ви влезе в главите!
57
17
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
По принцип така се говори - "карам с 100", "карам с 200", "карам с 250", ... което означава, че кара значително бързо или по-бързо от теб, а не че наистина кара с толкова. Някой като мине на улицата бързо покрай теб и казваш, че кара с 100, а той може и да е с 50-60 км/час. Този казва, че кара с 250, а може да е бил с 140-150 км/час, но при всички случаи е карал значително по-бързо от автобуса, който е трябвало да го изчака, но нали е по-голям ...
56
1
 
9
 
! Отговори
До 68 преди 7 години
Какво е "батки"?
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Превишил 10 пъти скоростта и КАТ го санкционирал. Познавате ли някой шофиращ в България, който да не превишава разрешената скорост всеки път, когато може? Повечето нарушения били, когато шофирал мотор. Това е върха - знаем ги мотористите как карат. Учудващото е, че КАТ са го наказали.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям прас, нали пак кара с 250. Какво, като са му взимали книжката и са го глобявали?Да му вземат автомобила или да му забранят за по-голям период да кара каквото и да е и ако го наруши - затвор. Той тоя *** няма да се спре преди да убие някой на пътя. Аман от надрусани батки/мутри по пътищата ни. Какво излиза сега, че трябва да се оборудваме с по един макаров, че иначе трябва да им търпим изпълненията селски?
53
2
 
8
 
! Отговори
до 54 БГ преди 7 години
Синовете и внуците на членове на Политбюро и на активни борци не бяха много и не така нагли, както сега десетки хиляди мутрички, дрогирани, с висок адреналин, с мощни коли.Навремето само Янчо Таков и батето Иван Славков си позволяваха подобни резили. А сега *** и пульо. Само констатация, не плача за старото време по различни други причини.
52
3
 
2
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
Изпреварваш, но трябва да спазваш закона, а в случая шофьора на автобуса не го е спазил, както не би го спазил и ти, ако изпреварваш, както пишеш. Не случайно в закона пише, че на магистралата нямат място МПС, които конструктивно не могат да се движат с повече от 50 км/час.
51
4
 
6
 
! Отговори
Другата гледна точка преди 7 години
До АнонименНяма нужда караш с 250 за да ти изправи косата автобус в лявата който кара с 80!!! на магистрала разрешената скорост е 130-140 и когато 20 метра пред автобуса реши да влезе пред теб с 80км??? Само не ми казвай че не ти се е случвало... Та според теб автобус с пътници какво прави в лявата лента на магистрала? Малко да ти помогна имат табелка отзад с разрешената скорост за тях!
50
4
 
7
 
! Отговори
BG преди 7 години
Що се отнася до колите, другарите - всички знаем навремето кои въртяха гумите и се перчеха с новите си колички - точно синовете на селските тарикати - партизани обирджии на мандри ! Докато простия народ си чакаше по 20 години да си купи Москвич !Я, кажете като комунизма беше толкоз хубаво, що всичко отива на западни коли, пък никой не пипва руските *** ! Нали ревете срещу западните ценности !
49
3
 
2
 
! Отговори
До 54 BG преди 7 години
Смешен си. Ако знаеш колко различни неща си представил като едни и същи, ще си покриеш вдън земя от срам.
48
0
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
А ти как му измери скоростта или наивно му вярваш на хвалбите?Може и с 140 км/час да се е движил и пак да е станало същото.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Другата гледна точкаНямаме актове, защото внимаваме какво правим зад волана. А в лявата лента за изпреварване има право да бъде всеки, който изпреварва. Ограничението на скоростта не е случайно - то е съобразено с много фактори и най-вече дава време на шофьорите да реагират в екстремни ситуации. Който иска да кара с 250-да отиде да върти гуми на подходящо място, а не да застрашава живота на другите.