Новият тотомилионер – на 36 г. от Силистра

Със спечелените пари Красен Монев ще разшири бизнеса си
Обновена: 6 авг 2016 20:54 | 6 авг 2016 20:54, Елка Василева
43
Новият тотомилионер – на 36 г. от Силистра
Кадър: БНТ

Красен Монев – на 36 години, фризьор от Силистра, е късметлията, който спечели големия джакпот от над 3 млн. лв. от последния тираж на играта "6 от 49".

Красен случайно научил за победата си снощи по публикация в социалните мрежи и като си проверил числата, разбрал, че той е големият победител.

Красен разказва, че отскоро подновил навика си да пуска фишове на спортния тотализатор. Играел с числа, които имали някакво значение за личния му живот, както и със случайни, пише на сайта си БНТ.

Смята със спечелената сума основно да разшири бизнеса си най-вероятно в друг град. Но няма да забрави и най-близките си хора. Казва, че ще помогне на роднините си. Красен е любител на карането на мотор, сега ще си смени мотора с по-пътнически и ще попътува с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То така както си го описал ще излезе , че Силистра е градът с най - висок стандарт за Бг щом всички аудита и мерцедеси , които карат хората са по 20 бона! Да не се е аутсорснал половината Румънски бизнес в Силистра ?
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната българска глупост ,ако имате късмет да спечелите ние ще ви усложнихме живота на максимум.Естествено сметката трябва да я плаща обикновения потребител и всички негативи да обира той не организаторите.Защо няма информация какво става с истинските печалби а не джакпота ,с които трябва да се финансира спорта да се правят стадиони и спорни зали, нали това е смисъла на това мероприятие.Или поне би трябвало да е .Но е по лесно да раздават малки малки джакпотове и да си прибират мегапечалбит
28
2
 
4
 
! Отговори
много разбирате преди 7 години
Хайде стига с вашите глупости за подставени лица, които се снимат в рекламите и даване на милионите на "наши хора". Човекът ми е съсед, измама няма. А за онезе. които си мислят, че в Силистра няма милионери, нека да заповядат в града да видят автопарка пред заведенията.
27
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
До medunka2208Държавният тотализатор задължи с промяна в правилата си, всички тотомилионери да разкриват самоличността си. Така че или се обявяваш че си спечелил, или не си взимаш печалбата. Според мен е добре, да се обявяват публично, макар че не може със 100% да кажем, че ще бъдет защитени от изнудване, но мисля че ще са по-защитени, ако бяха анонимни.
26
0
 
23
 
! Отговори
medunka2208 преди 7 години
Наистина, безкрайно се радвам за човека, спечелил тази невероятна печалба, но не мога да скрия, че у мен напира огромен гняв към хората, които дават на медиите данните на спечелилите хора, правят рекламни клипове с тях и т.н. Имате ли капчица здрав разум в празните си тиквени глави, питам АЗ?! С какъв ъкъл казвате имената на печелившите, града им, професията им, снимката им и всякаква лична информация?! Бързо забравихте случая "Наглите", отвличанията за откуп, ало-измамниците и други подобни...
25
9
 
6
 
! Отговори
Хахахахах преди 7 години
Лотарията е един вид данък върху глупостта! (такса глупост) Хората които нямат елементарни математически познания са най склонни да си пилеят парите по разни лотарии и други хазартни игри.Специално за тото 6/49 вероятността за печалба при една комбинация е 1: 13 983 816 Изчислява се по следната формула: C(k,n)= n(n-1)(n-2)(n-3)....(n-k+1)/k k е броя на числата n е броя на всички възможниC(6,49) = 49.48.47.46.45.44/1.2.3.4.5.6 = 13 983 816 Ще спелите,.... ама друг път!
24
0
 
10
 
! Отговори
medunka2208 преди 7 години
Да ти е Честита Печалбата, Красене! Много и от сърце се радвам за теб и твоето семейство! Жив и здрав да си! С тези пари за начален старт имаш реалната възможност да си оправиш живота до сетни старини, стига, разбира се, да ги инвестираш правилно! Пожелавам ти много бъдещи успехи и късмет! Остани си със здраве! 😄🙋💰💶💷👅😊
23
0
 
16
 
! Отговори
Живи и здрав преди 7 години
Радвай се,харчи ги.Направи и нещо добро.А то зависници винаги ще има.
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютни МОШЕНИЦИ са тия от тотото.... Едни от най-големите включително и тези с талоните...Крадци...
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си ги харчи със здраве момчето.Но извън тази страна.Желая му още по-голям късмет.
20
1
 
17
 
! Отговори
Да ва запитам преди 7 години
Какво е пътнически мотор?Има ли пешеходен и въздушен или воден?
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откакто повториха едни и същи числа в два поредни тиража, спрях да им купувам фишовете.
18
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милион и половина ?вро!На негово място бих се изнесъл от Бг.Дом, бизнес и нов живот на ново място - без мутри и мафия!Каквото и да реши - успех и късмет!
17
10
 
14
 
! Отговори
Brexsit преди 7 години
Какво са един милион паунда? Две къщи? Нищо пари са това! Искам това момче да знае как да избяга и да си инвестира парите по същество!
16
15
 
14
 
! Отговори
Гошка преди 7 години
3 милион???? Аматьор
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 13 до 18Опита ти да замажеш атаката е доста нескопосан. Просто можеше да се извиниш. Щеше да е достатъчно.
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13 Уточнявам,че става въпрос за използване на несъществуваща дума пич,а не за неспазване на граматически правила!
13
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бягай извън Европеиския съюз защото ще се разпадне и парите няма да струват нищо.Най после и в Силистра да има милионер,аде след 100г пак може да има.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11ДеЮре
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 9 до 11Брей, че се нахвърли .. Не съм сложил място м/у де и факто. Не беше нужно да ме нападаш и обиждаш. Пий си бирата или хапчетата и по-спокойно.