Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!

Д-р Таня Попова твърди, че не може без детето си
Обновена: 8 авг 2016 10:54 | 8 авг 2016 09:00,
111
Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!
Снимка: Reuters, архив

Д-р Таня Попова, жената, чието дете й беше отнето, тъй като го беше оставила затворено в автомобил на висока температура, твърди, че е жертва на сценарий, зад който се крие личен конфликт.

"Всичко е нагласено, забъркват ме в сериали", категорична е тя.

Още по темата

Попова твърди, че не може без детето си. Обяснява, че го оставила в колата, защото имала работа за минути.

"Умишлено спрях на платен паркинг, който е до църква. Помолих жената, която работи там, да го наблюдава, съвестно ми беше да го събудя. Оставих всички врати да влиза въздух", разказва тя пред bTV.

Д-р Попова се чуди защо институциите й причиняват това нещо, като цял живот е помагала на хора и е спасявала човешки животи.

Разказва, че работи от първия ден след раждането. "Сама съм в живота. Работата за мен е много важна", заявява Попова. Всеки ден тя ходи да вижда 8-месечното си бебе Сюлейман.

До месец ще стане ясно дали детето ще й бъде отнето за постоянно. В лекарския съюз ще обсъждат поведението на д-р Попова. Има опасност да я изключат от съюза заради уронвяне на престижа й.

Колега на Попова я подкрепи и каза, че в случая жената е сгрешила, но иначе тя се грижи за децата и не бива да й ги отнемат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: автомобилРусебебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Слънце преди 7 години
Бебето Сюлейман? Тя май доста свободно си я кара. Дай Боже този Сюлейман да не тръгне по ислямистки пътеки.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодаря за цензурата в първия ми пост по темата, но нещата трябва да се назовават с истинските им имена според мене.
49
2
 
7
 
! Отговори
Господинов преди 7 години
Малко ли РОМчета обикалят по улиците като бездомни кучета?! Гладни, голи, боси. Просят, крадат, притесняват хората. Защо тях никой не ги отнема от родителите им? Или наистина има тенденция бели деца да бъдат насила отнемани от родителите им за щяло и нещяло? И да служат за осиновяване ли, за търговия ли, кой знае...
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не може да си избира родителите!Кой е прав кой е крив.....жалко за детето.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много злоба, много нещо! Но Бог вкарва в релси. Често по трудния път.
46
4
 
11
 
! Отговори
Phill преди 7 години
Кофти е да имаш такава майка, а и да те кръстят така.....направо си е обречено лапето....язък!
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставила го е и е отишла да врътне една туту рудка. Като я гледам, и като познавам тоя тип раз гонени самки, едва ли е имала друга важна работа.Имала работа за минути, а се забавила половин час - на "пациента" му е станало хубаво и решил да я прас не.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днес в 7-милионна България има 28 000 лекари. Само преди седем години броят им е бил 35 000. Нищо чудно тогава, че много български болници страдат от остра липса на квалифициран персонал"Из доклад на Световна банка , цитиран от Дойче веле.Ама днес.бг- то е далеч от тия проблеми
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената от паркинга какво казва?Каква *** статия.И какво общо имат родителските права с лекарските.И всичко това с едно нещастно стечение на обстоятелствата.И какво е станало?
42
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силно казано лекар, лекар в Две Могили, където никой не иска да работи, понеже има само мексиканци. Там и куче да сложиш за лекар, никой няма да го изгони.
41
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази българска майка, която ще разреши детето й да се казва Сюлейман? Безотговорното избиране на име явно е в пълен синхрон с безотговорното отношение към детето изобщо.
40
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма кампания срещу тази жена - тя просто е лоша майка и е извършила подсъдно деяние.Точка. добре че в колата не е влязла пчела или оса, добре, че някой е забелязал изоставеното дете навреме, добре че социалните са й взели детето. А това, че е лекар прави постъпката й още по-ужасна!
39
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сюлейман изглежда тая го е правила на някой тир паркинг, и има най-малко трима бащи.
38
9
 
44
 
! Отговори
Да, но преди 7 години
До само фактитеНяма значение как се казва детето в смисъл, че все си е дете: Асан, Иван, Хасан, Христо, все си е бебе, мило и сладко като всички деца.Обаче в този мътен случай може да се окаже от голямо значение, защото явно мюсюлманин е бащата. А при мюсюлманите при раздяла на родителите децата остават при бащата. Нашите турци са по-светски настроени, но има мюсюлмани, които земята ще преобърнат, но ще си вземат детето. Много случаи на преследвани майки има, бащата държи да отнеме детето.
37
8
 
35
 
! Отговори
Върнете й детето преди 7 години
Спомнете си, че на една българска родилка искаха да отнемат и двете деца, включително и новороденото, понеже ги гледаше сама и едва смогваше. Спаси я един посетител в родилния дом, който случайно се натъкнал на случая, и възбуненото обществено мнение. Всъщност не знам какво стана, след като доста условно обявиха, че ще й върнат децата, ако си плати тока. Отнемането на деца сега става много лесно, особено ако има заинтересовани. А при здраво дете винаги има, ако не роднини, то осиновители.
36
18
 
19
 
! Отговори
Планирано преди 7 години
До ХмОсъдителните коментари са част от позорната кампания срещу тази жена. Наистина е дебната да направи някаква грешка от преумора да ходи на работа и да гледа сама бебе. Но Бог закриля слабите.
35
13
 
39
 
! Отговори
nina преди 7 години
Не знам каква лекарка е майката,но да оставиш дете заключено в жегата в кола на паркинг е престъпление.Защото детето ще умре от топлинен удар.Докато живeeх в ОАЕ имаше редовно смъртни случаи на деца,забравени в колите от разсеяни родители.А тази го е оставила нарочно?Няма ли бебешка количка за нея?
34
9
 
33
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
И аз сама отгледах детето си, но никога не съм го оставяла само. Че и тежичко беше. Като заспи и се отпусне, едва го вдигах. Освен това имаше и опит да го откраднат, когато беше на 3 годинки. Не успяха, защото го пазех. Ако една жена не осъзнава, че детето е най-важното нещо за нея и всичко друго е на заден план, не заслужава да има деца.
33
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да вземе детето си с себе си
32
13
 
57
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Че жената има вина Има! Какво е здравословното и психическо състояние има компетентни органи да коментират. Учудвам се на повечето коментари! Колко бързо съдите,обиждате, и слагате епитети на база: Някакви думи! Я всеки от вас да се погледне и замисли! Вие най идеалните ли сте?! Безгрешни или к'во?! Или вашите грешки не са важни! Паницата на другия е по вкусна! Нали?!