Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете

Модул го затисна вчера в хипермаркет в Пловдив
13 авг 2016 13:12, Александър Попов
61
Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете
Снимка: Булфото, архив

Районната прокуратура в Пловдив проверява случая със загиналото 2-годишно дете в строителен хипермаркет вчера.

Има различни версии за случая. Според едната мостра за баня е паднала върху него.

Още по темата

Другата е, че докато родителите пазарували детето се покатерило на една от вградените мивки. Модулът обаче се разклатил и то паднало на земята, като ударило сериозно главата си, съобщава Нова тв.

Откарано е в болница, където  лекарите го реанимирали в продължение на час и половина, но без резултат. Точната причина за смъртта  ще стане ясна след аутопсията.

Обвинението, което може да бъде повдигнато в този случай е за причиняване на смърт по непредпазливост и се наказва със затвор до 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Все едно да ида с детето за малко теракол или лепило до някой спец. хипермаркет и да ми кажат г-не неможете да влезете,защото сте с дете с вас! Хъм... Няма как да стане!" - А що да не...как така ще ми ограничат, че да си взема малко тераколче, че кой ще го носи после...да не съм аз, за к'во го гледам т'ва диване....да играе само на компютъра ли? Я да взима теракола, че и едно хилти ако може да му падне на главата белким поумнее...те, че ми кажат ...
32
4
 
8
 
! Отговори
до кико преди 7 години
Теб май баща ти те е ритал повечко като лапе!? ;)
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче е яко колко простовато привържениците на теорията "днешните деца са разглезени, а родителите за нищо не стават - абе въоще ***, а едно време, ехеееее" представят нещата и точка, ама че може да се подобрят нещата, а е как ли не - те сами са си виновни! Еми да, така са възпитавани "едно време, ехеееее", те не е трябвало да мислят....имало е кои да мисли тогава...ехееее
30
8
 
3
 
! Отговори
баща преди 7 години
Аз някак си не си я представям тая работа със забраната! Все едно да ида с детето за малко теракол или лепило до някой спец. хипермаркет и да ми кажат г-не неможете да влезете,защото сте с дете с вас! Хъм... Няма как да стане! Да не говорим че в повечето от тези магазини има щандове с детски спортни стоки- колела,топки и градински люлки как да пазрим за детето без него!? Има какво да се желае по отношение сиурнпст за всички не само за децата!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мунчоооо, мунчооо.... когато направиш всичко възможно за безопасността на хората и предупредиш и ги ограничиш и ясно забраниш опасните места и все пак се случи инцидент, то .....абе дори тогава ще се анализира дали не може да се направи по-добре...ама когато нищо не си направил, а за печалбичката пускаш всеки колкото и да е опасно...то ще си носиш отговорността Мунчоооооо
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
при наличие на мъртво дете не е място да се изнасят лекции как се възпитават деца.Жалко за детето.Много голяма загуба за родителите и много неприятен инцидент.Наистина жалко, надяваме се народа да се постарае да не случват такива неща за напред.
27
1
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
о по тази логика дай да осъдим шефа на БДЖ, щото пет лигльовци загинаха от високо напрежение, за да си правят селфита на локомотивите! Я да питаме "юриста" на 20 години ли ще го осъдят, или направо доживотна ще получи?
26
1
 
13
 
! Отговори
ааа преди 7 години
До юрист 20Ти ли спечели делото срещу Макдоналдс преди години, когато една лелка се заляла с горещо кафе от Макдрайв и ги осъди за млн., защото не я били предупредили за температурата на напитката?
25
7
 
19
 
! Отговори
Кико М6 преди 7 години
Най *** е яд кат отида в мол или маркет някви лапета да бягат и да ***, един път заритах две лапета, пълна забрана за лапета, ас не съм длъжен да им тарпя гирултиити
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В конституцията ясно е писано че това е диакриминация по признак възраст! " - да така е, за това съм пуснал малкия до магазина да ми вземе малко бирички, за по бързо взе колата, малко ме притеснява, че е на 9 и половина, ама все пак да не го дискриминирам а? Нищо, че в магазина не трябва да му продават алкохол, ама АЗ ще ги съдя за дискриминация....хехехе
23
3
 
35
 
! Отговори
ааа преди 7 години
Мястото на детето е не върху стоките по стелажите.Много от родителите са незрели, елементарни и без възпитание и задръжки.Каквито родителите, такива и децата.В службата, където работя, също идват родители с децата си. Хлапетата търчат из салона, дърпат каквото видят, крещят като гламави. Родителите стоят като *** без реакции. Ако служител направи забележка, вдигат скандал, че някой им казвал как да възпитават децата си.*** нация расте.Жалко за детенцето.
22
22
 
3
 
! Отговори
о боже!? преди 7 години
Хора вие чувате ли се!? Забрана за деца!?? Това да не са ви кучета,котенца или рибки!? Как ще забранявате деца на пулични мест- магазини!? Та това са хора! В конституцията ясно е писано че това е диакриминация по признак възраст! Двойна както спрямо децата така и с/у родителите!
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да то и гледането на порно сигурно е дискриминация заради ограничението от 18, ми че те 90% от филмите са над 16 по кината - дива дискриминация!!!....Или пък карането на кола нали? А що 10 годишно да не може да кара кола, това си е чиста дисриминация....пълни глупости, че не може да се забрани...даже е належащо! Аз лично, със сигурност няма да влизам с дете си в такъв магазин...
20
3
 
13
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
До юристТи си толко юрист, колкото и аз, тоест НЕ СИ!
19
8
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Не могат да забранят деца защото ще ги съдят за дискриминация нали осъдиха кадене че не пуска деца
18
18
 
3
 
! Отговори
юрист преди 7 години
От правна гледна точка случая е ясен! Така както го е преценила прокуратурата смърт по непредпазливост! 5години дали за управителя,дали за налника на отдела или някой работник следственните органи ще изяснят!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А ако беше докопало едно хилти да си постреля с пирони по персонала? Кой щеше да е виновен? " - ако е толкова лесно и няма забрана за деца - МАГАЗИНА, то просто е логично.....
16
23
 
7
 
! Отговори
юрист преди 7 години
Да ще има провлечен от персонала на магазина под отговорност и съден! Родителите имат пълното про да заведът гражданско дело с/у магазина за обезщетение и ще го счечелят на всички инстанции! Търговските обекти отговарят за безопастността в тях и подлежат на контрол в Бг и цял ЕС проверява се от редица институции пожарна. полиция и прочие в по-големите има изискване и за постоянна охрана и наблюдение! Детето е пострадало и загинало от нещо незакрепенно или не обезопасено в магазина!
15
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз само да мина и да кажа, че това, ако се беше случило на 500 км на запад от София магазина нямаше да може да се наплати на родителите.....не, че те пак няма да се самообвиняват...в такива случаи разбираш защо 2-3 милиона са решили да избягат от България...
14
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"че персонала е длъжен да следи децата им!!Жалко за детенцето!!!" - ДА ДЛЪЖНИСТЕ, като допускате деца СТЕ ДЛЪЖНИ!!! Или ще ги следите или ще е безопасно - или просто ще има такива инциденти, а никои не е застрахован за тях....тук всички се оказаха е ба*** и перфектните родители!!!