Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете

Модул го затисна вчера в хипермаркет в Пловдив
13 авг 2016 13:12, Александър Попов
61
Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете
Снимка: Булфото, архив

Районната прокуратура в Пловдив проверява случая със загиналото 2-годишно дете в строителен хипермаркет вчера.

Има различни версии за случая. Според едната мостра за баня е паднала върху него.

Още по темата

Другата е, че докато родителите пазарували детето се покатерило на една от вградените мивки. Модулът обаче се разклатил и то паднало на земята, като ударило сериозно главата си, съобщава Нова тв.

Откарано е в болница, където  лекарите го реанимирали в продължение на час и половина, но без резултат. Точната причина за смъртта  ще стане ясна след аутопсията.

Обвинението, което може да бъде повдигнато в този случай е за причиняване на смърт по непредпазливост и се наказва със затвор до 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"понякога родителите остават децата си да правят всичко, което искат."Добре бе хора, обвинявайки родителите нищо няма да постигнем!!! Отделно, че нито знаем какви хора са, може да са най-внимателните на света и пак да го изпуснеш за 2 секунди!!! ОК като е железария този магазин - ЗАБРАНА за деца и това е! Така постигаме НЕЩО и да като им паднат оборотите, ще видите как ще се появят детските кътове...
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите са Виновни!Аз работя във подобен обект и искам да ви кажа,че родителите "забравят" за децата,когато са на такива места,струва им се ,че персонала е длъжен да следи децата им!!Жалко за детенцето!!!
11
0
 
35
 
! Отговори
777 преди 7 години
понякога родителите остават децата си да правят всичко, което искат.
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако беше докопало едно хилти да си постреля с пирони по персонала? Кой щеше да е виновен?
9
8
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Ти си онзи големия барабан, дето стой най-ниско!
8
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е въпроса да го разберем предупреждението, а да има, за да може магазина да носи по малка отговорност при подобни инциденти. Човек с дете влиза в обществено място - магазин (микровълновата не ти е обществено място и да има предопреждение в документите на микровълновата), съзнавайки, че след като няма предупреждение за опасност за всякакви възрасти е допустимо да влезне дете и то ако дръпне нещо няма и да се нарани!!! АКО има такава опасност има и предупреждение има и забрана!
7
1
 
31
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Те и да сложат предУпреждение... Вие "грaмотните и компетентните" мн ще го разберете. Хайде сега, малко разум, че не трябва да си слагаме телефона в микровълновата и да оставаме децата без надзор. Simple as that
6
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искате децата ви да не пострадат физически по никакъв начин докато са живи в тази реалност, ги вържете някъде и само ги хранете, и обслужвайте физиологическите им нужди. Не знам дали родителите са били безотговорни към детето си, но инцидента наистина е нелеп, може да са го игнорирали временно, докато са спорели за плочките в банята, все пак никой никога не е застрахован, такъв е живота във физическо тяло, приемете го изцяло и гледайте да му се радвате винаги.
5
1
 
45
 
! Отговори
мимоза преди 7 години
Моето е дете е на 5. Репликата, която чува непрекъснато е - "Тук само гледаш, без да пипаш". Няма шанс да го пусна свободно да обикаля в който и да е магазин! И в хранителните магазини не е безопасно, камо ли в строителен! На такива места ръката ми е като менгеме, няма пуакане.Бог да прости детенцето..
4
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Универсално правило е да има предопреждение или забрана за деца, където има опасност в магазини или обществени места. ТАМ НЯМА ТАКАВА, знам го магазина...съжалявам, но трябва да си понесат последствията.Ок железария е, ами като е сложи забрана за съответните възрасти....ама нали печалбата е по-важна!
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко да малчугана. Не ми става ясно само срещу кого ще бъде повдигнато обвинението. Срещу родителите или собсвениците на хипермаркета.
2
2
 
43
 
! Отговори
Ру преди 7 години
Нелепа смърт е наистина, голяма трагедия.Не считам, че магазинът има вина.Непредпазливостта е на родителите им, съчувствам им, тяхно задължение и отговорност е да пазят децата си.2 годишно дете трябва да е хванато за ръка или носено.
1
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам как ще прозвучи, но за мен вината е в безотговорно отношение на родителите. Като бях малък мама винаги ме държеше за ръка или под око на опасни места, а да ме пусне да тичам из магазин или да си играя с мостри по щанфовете, никакъв шанс. А тук госпожата отишла да си гледа плочките и зарязала детето да се шляе свободно, и да не беше мивка можеше трион да хване.