Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Abe,xorica toi ot valnenie go e napravil shtoto ojeni mika-dzurlata
93
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tozi i sram i POZOR za BG
92
4
 
18
 
! Отговори
Baze преди 7 години
Prost tup alkoholik !! Tova e Xristo Stoichkov Kakvo ni zanimavate s toZ
91
2
 
36
 
! Отговори
По бързата процедура преди 7 години
Има неоспорими доказателства за побоя.Защо полицията досега не е арестувала Стоичков и по бързата процедура да бъде осъден на 3 години затвор за хулиганство.Ако има претенции за снимките да заведе частно дело ако има публикувана снимка във вестника.Така става по белите страни. Ако не стане най-скоро и у нас, то значи, че нищо не сме научили за 25 години.
90
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като футболист блестящ талант като треньор посредствен та чак слаб като човек и публична личност див селски ***
89
2
 
20
 
! Отговори
Smurf преди 7 години
Популярните хора се хранят от вниманието на медиите. Като не иска да го снимат , отлично да го забравят, навсякъде и във всичко. Сега нали стана горд собственик на ЦСКА ако иска да каже нещо на феновете да си плати време като за реклама ад се яви с листчето и да си го прочете и да се маха. При Ицо това поведение ще става все по лошо и по лошо колкото по вече одъртява. Важно е да остарееш като катедрала а не като ***
88
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христо Стоичков обаче в щатите е хрисима овчица, защото ако това се беше случило там, като нищо щеше да получи 9мм. между очите, защото това е assault, т.е нападение, предполагащо правото на отсрещната страна да се брани. За снимането може да заведе иск ако желае, но нападението си е престъпление и трябва да бъде наказано
87
1
 
24
 
! Отговори
Кюрда в джамия преди 7 години
Защо кюрдите се допускат до светите места на българската православна църква.Сватбата е трябвало да бъде в джамия, а не в православен храм.Вън неверниците от нашите манастири!
86
31
 
5
 
! Отговори
son преди 7 години
как ще се почувстваш ТИ ако аз дойда и снимам на твоята сватба ? нека всеки се замисли
85
15
 
4
 
! Отговори
до 107 преди 7 години
Счупил му е крака при шпагат!Знаеш ли колко такива случаи има във футбола?!Те и на футболист на Лудогорец счупиха две ребра дърводелците от Левски, но последва само жълт картон!
84
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то магарето ако пред хора не си покаже магарията, кога? Ристо прослави България...като мястото с най-големите простаци.
83
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков може да има много прегрешения, но в случая го разбирам!И аз бих постъпил по същия начин с натрапници, дошли да развалят празника на детето ми!
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бивш футболист от американското университетско първенство съди националния ни футболен селекционер Христо Стоичков по обвинение, че българинът му е счупил крака му по време на среща между неговия *** и ДС Юнайтед през 2003 г. По това време Стоичков играеше в американския ***. За заведеното дело съобщи в. Вашингтон пост във вторник.Според ищецът Фреди Лерена, контузията на крака, която му е причинил Стоичков след грубо влизане, е прекратила обещаващата му кариера, затова той иска обезщетение от 5 милиона долара от двата футболни клуба и още 5 милиона от Стоичков.
81
1
 
33
 
! Отговори
предложение преди 7 години
Ако медиите са солидарни от тук нататък за Стоичков трябва да има пълно информационно затъмнение в медиите. Нито дума за него - за добро или лошо. Никакъв коментар или каквото и да е било от него в медиите. Просто да го забравят... за винаги. Може много да е направил като футбилист и за България, но с едно движение унищожи всичко, умножи го по нула... Предлагам на медиите и спортните журналисти като не иска да го снимат и реагира по този начин, наистина да перстанат да се занимават с него.
80
0
 
19
 
! Отговори
Спомени от Чикаго преди 7 години
"Стоичков пробяга 15 ярда и буквално обърна крака на Лерена - заяви наставникът на "Америкън Юнивърсити" Тод Уест. - Това действие не беше предизвикано с нищо от нашия играч. Не съм очаквал подобно нещо от него. Той сигурно съжалява, но това не ни помага особено, понеже не знаем дали Фреди ще може да ходи отново."
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христо Стоичков се прочу отново, след като счупи крака на 18-годишния Фреди Ейнджъл Лерена-Аспиазу по време на контролата "Ди Си Юнайтед" - "Америкън Юнивърсити" (Фрешмън). Безумната си постъпка българинът извърши в 10-ата мин. на мача, който незабавно бе прекратен. Младокът бе откаран в болница със счупени тибия и фибула (пищялните кости) на десния крак и веднага бе опериран. Според US журналисти Стоичков бил нервиран от решение на съдията да отмени гол на *** му заради засада и затова влязъл зверски в краката на Лерена.
78
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков избягал от САЩ...затова ли през половината част от годината живее там?!
77
2
 
19
 
! Отговори
Член пети преди 7 години
Как да допусне журналисти да им снимат кючеците ,това е срам ,голям срам,та предпочел е да го съдят за рецедив щот не му е за пръв път да удря журналисти пред огромният срам на маанетата и наредените тави със баклава .Ако това е мотиват ми и аз бих постъпил по същият начин.Кофти е ,утре да го бъзикат всички
76
1
 
16
 
! Отговори
Ema преди 7 години
Tq puk edna shterka ... Hahahah boje boje priberi si versiite i vsichkata VIP bg.smrad
75
11
 
2
 
! Отговори
до 88 преди 7 години
Такива неща стават във футбола - много футболисти са причинявали контузии на други състезатели и са им прекратявали кариерата!Както обичаше да казва моят треньор по футбол - футболът не е балет!