Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е нужно манастирът или сватбената зала да е твоя собственост, за да имаш някакви елементарни претенции за спокойствие, след като си заплатил за услугата!Семейните тържества са неприкосновени!И апропо - трябвало и да пребият журналистите, които днес са снимали погребението на Митко Цонев!Що за животно трябва да си, за да притесняваш хората в скръбта им?!
73
4
 
8
 
! Отговори
AZ преди 8 години
Leke !!
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е да се показваш че си истински чорбар достойно примерно поведение на легенда но това е нищо ново все пак ***
71
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоичков си е уредил живота, благодарение на талант и упорит труд!================Стоичков счупи крака на едно момче в Чикаго и избяга от САЩ за да не го съдят.Дойде в *** и започна да раздава правоссъдие.Още се пазят в нета статии със скандалите които направи навсякъде,дори имаше скандали и с Йохан Кройф, който го направи футболист.
70
1
 
11
 
! Отговори
България преди 8 години
Петка братe.. сам таим уин... сам таим лоус
69
2
 
12
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Prost narod Prosta darjava
68
3
 
23
 
! Отговори
#можещДаМисли преди 8 години
До до булгарскотоветеТова, че си е "уредил живота" е последното, което би му дало право да млати наред. В една законова д-ва без значение колко е известен, уреден или подплатен ще бъде зрелищно арестуван, още по-зрелищно осъден на обществено полезен труд. Ще мие улици, ще санитарства в някоя болница, докато му заработи сърцето ( не че това е целта), но когато си публична личност си още по-задължен да спазваш законите и да бъдеш пример за обществото! Интересно ми е тази извънземна територия Бг .
67
2
 
21
 
! Отговори
Член пети преди 8 години
Стоичков публично плю на Кемализма и светските събития.Сега разбрахте ли защо в любимата му БАРЦИЛОНА не го наемат и за домакин да пере клаците *** футболистите поне?
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей няма ли кой да му каже на този *** , че алкохола не му понася .И явно от годините и от една напитка се превръща в ***.
65
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откога православните манастири станаха собственост на Стоичкови кой му даде право да бие хора по светите места?Затвор или принудително психиатрично лечение!Аверчетата на Жоро Илиев и ВИС нямат място по българските манастири.
64
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой няма право да досажда и да снима без разрешение. Човек жени дъщеря си и иска да има спокойствие поне на този ден.
63
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми празник му е било на човека. Що да не го празнува по своему- щерка да задоми и и да пребие някой *** - какъв кеф по-голям за човек като него
62
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналисти са Кеворк Кеворкян и Тома Томов!Тия са обикновени папараци, които са намерили това, което са търсили!Някакви отишли неканени на сватба, снимали без позволение, блъснали чужд автомобил, пробвайки да избягат, а накрая ги набили!Това е толкоз просто и логично, както би казал Никола Вапцаров!
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се мисли за сватбата на голямата му щерка. Бойците от Кобане, ПКК и турци ще трябва да седят в една зала! Ще трябва лично Баце да охранява събитието.
60
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някъде го разбирам особено ако на колата е пишело "България днес". Това е един много гнусен и жълт вестник където се пишат само лъжи. Предполагам другата му дъщеря са я направили на нищо във вестника. За бой са наистина, но Стоичков трябва да подхожда по друг, по-умен начин.
59
3
 
30
 
! Отговори
Спомени за жестокост преди 8 години
Сега сещате ли се преди години в Чикаго по време на приятелски мач едно момче дриблира и преминава през Стоичков. Стоичков е бесензатова, че едно 18 годишно момче го е дриблирал. Приближава се в гръб и с всичка сила забива бутоните си в крака на момчето.Чупи крака на момчето и слага край на кариерата му.Започва разследване и Стоичков бяга от САЩ за да не го осъдят.
58
8
 
31
 
! Отговори
Мите преди 8 години
От цървула маратонка не става , стоичков си плаче някой да му строши делиорманската тиква . Що не вземе да се прави на мъж някъде в Мексико или Испания .
57
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоичков не е прав , но защо снимаш сватбата без разрешение . Навсякъде по света папараците ядат бой .
56
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този само като го видя и не знам защо,но отвътре ми идва една асоциация с лукова глава ....а от перманентните му изцепки си личи ,че асоциацията ми е правилна !!!!!!!!! *** футболист бил ,*** имал милиони ,*** бил известен в Тамбукту ...*** ли си брате цялото ти лустро и имидж имат стойността на тиквен медал!!!!!
55
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На обществено място можело да се снима свободно...Ходи да снимаш именията на Сокола, Биби или Шиши!После кажи на охранителите им, че снимаш природата!