Стоичков погва битите журналисти по съдебен път

Семейството не иска да измества фокуса от прекрасното събитие
30 авг 2016 10:30,
118
Стоичков погва битите журналисти по съдебен път
Снимка: архив, Bulphoto

"Не желаем повече да изместваме фокуса от прекрасното събитие и да пропагандираме тема за насилие, в която винаги ще има няколко гледни точки и различни мотиви. Въпросът от наша страна ще се решава не по медиен, а по юридически път".

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Това е становището на семейството на Христо Стоичков по повод скандала, в който фоторепортер и шофьор обвиниха футболиста, че ги е нападнал на сватбата на дъщеря си.

Съобщението беше предадено от тяхна близка приятелка, която го прочете в ефира на Нова телевизия.

Близо 100 души, гости на свадбата събират подписка за контра жалба, в която обвиняват екипа на "България днес".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и журналистите.

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: бойжурналистистоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сегашната система е наследство от 45 годишното управление на комунистите през руската окупация. Затова няма съд и правосъдие. Закон за лустрацията трябва, закон за лустрацията! България трябва да се изчисти от комунистите и агентите на Москва, само тогава можеме да се оправиме!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 1 ати ако четеш до край какво пиша, ще видиш, че казвам, че нито журналистите, нито Стоичков го правят по правилния начин.
25
7
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Стоичков представлява характра на средностатистическия българин.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 16Така е. Но в случая става въпрос не за сваТове, а за сваДа.Така че, и сваДба не е грешно!
23
4
 
21
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Той се мисли , че е нещо повече от другите!За него закона не важи! А какъв е ? Един *** футболист , винаги съм се чудил кой луд им дава толкова пари!И кво? Вкарал два гола и цял живот българите ще са му длъжни и трябва да се навеждаме да ни бие и ругае?!! Айде моля извинявай!Това му е задължение и професия , която му се заплаща с космически суми , докато ние бачкаме като луди за петстотин лева!Айде марш от България , и без това вече простотията е в повече!В Бг само Борисовци и Стоичковци!
22
1
 
9
 
! Отговори
АнонимностТа преди 7 години
Може би тези, които са се научили да пишат правилно на български (да оставим анализите настрана като нещо много сложно и недостижимо), сега се чудят къде да си намерят работа по професията, а тези, които никога не са считали за важно да учат, сега работят като журналисти в този сайт и дават пример как се пише сваТба. Всъщност, редактори имате ли?
21
1
 
15
 
! Отговори
пророк преди 7 години
Ай на бас, че Ицито ще получи една глобичка от 300-500 лева по указа за борба с дребното хулиганство? Някой хваща ли се?
20
2
 
7
 
! Отговори
Исти преди 7 години
В продължаващата 72 години вече у нас соцсистема бития го осъждат- направете справка за събитията след 1944 г. и сами ще се убедите в това.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
The Stoichkov's. Голема работа.
18
2
 
11
 
! Отговори
до аз преди 7 години
ти къде ги преброи двата шамара???? Точно за бой и псуване на обществено място се задържа за 24 часа и се води бързо производство за хулиганство! Като не разбираш, не се обаждай!
17
4
 
21
 
! Отговори
Sty преди 7 години
Манастирът е публично място - т.е папараци могат да си снимат колкото им душа иска ОТВЪН. Вижда се, че случката се разиграва на паркинг, а не в самата обител. Папараците може и да не са ни приятни, но редно ли е с такава селяния да се подхожда в БОЖИ ХРАМ и то при сватбата на дъщеря ти?Христо може и да е голям футболист, но...Аз лично бях излъган, че ще гледам Меси, Марадона, Етоо на ст."В.Левски", но ни извинение получи някой, ни нищо.
16
8
 
7
 
! Отговори
Az преди 7 години
До МишоВ правова държава точно това, което пишеш няма да се случи. По закон двата шамара не водят до лежане в арест. В това производство Стоичков може спокойно да се представя от адвокат и даже да не отиде на разпит ако иска. Могат да му пратят призовка ако започнат дело срещу него и той или негов представител да се явят на делото. Дело срещу него засега няма има разследване.
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ицо-бегай бе ц.ъ.р.в.у.л !даже не се връщай,аман от такива като тебе в тая държава,махай се и аддиос.нит ни интересуваш ти,нит щерките ти,оф аман от звездомания,бегай
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише се "сваТба", драги журналисти.
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков е публична личност, наднича от всяка пета реклама кой пИчели и кой играЙ. Като такъв няма как да има претенции, че папараци проявяват интерес към това да го снимат. Жалко, че такъв голям футболист е такъв калтак и ***. Още помня как нагло и безцеремонно си караше джипа със синя лампа. Не е виновен той, че е селякн, а онези, които смятат, че след като умее да рита, заслужава уважение каквото и да прави. Много хора по света ни мислят за такива като него.... от това най ме боли.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1И си прав и не съвсем ...Стоичков е продукт на медиите, парите които е изкарал през живота си, не са заради левачката, а заради спонсорства, права и тн, пари дадени точно заради големият медиен интерес към него. Без тях щеше да е поредния селски бек (пардон, нападател). Така че много им лесно, га яддоха кифтета, не мрънкаха! Пък и да не се прави, ако не се беше сбил, никой нямаше да отрази сватбата, тия хора са болни на тема "известност"
11
2
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Това дето си написал е така, но като има "неканеници" се отива и се уведомява полицая или охраната да бъдат отстранени тези неканеници, а не майката, бащата, пляс, трес, бум!?! Това неговото си е напълно осъществен състав на престъпление по чл. 325 от Наказателния кодекс! Да не говорим, че по този начин дава пример на 90 % от мало-умното население обитаващо тази територия и да не се чудиш като на някой светофар ти на-бият кан-чето!
10
2
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
***, *** *** !
9
1
 
13
 
! Отговори
Ха преди 7 години
Да видим сега кой си е зел изпита по български при тоя преподавателя от софийския където беше при господарите със скритата камера. Кои го е близнал и не е научил как се пише - "сватба"
8
5
 
22
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Ако наистина сме правова държава а съдът е безпристрастен сега Стоичков трябваше да е в следствения арест а не в Маями!Явно има двоен аршин! Ако беше обикновен данъкоплатец закона щеше да се стовари върху него с пълна сила , но овластената простотия и неграмотност е с протекция!