Уж Градина, а къмпинг - клоака

Тоалетна хартия, бутилки, сутиени – какво посреща туристите
31 авг 2016 17:07,
59

 Снимка: Анастасия Стайкова / Facebook

Стъклени бутилки от бира, туби от минерална вода и много, много боклук. Така изглежда един от най-популярните къмпинги у нас - Градина.

Снимките в галерията са дело на един от многото разочаровани от родното Черноморие - Анастасия Стойкова. Ето и какво е написала тя:

"Бяхте ли на море, а хубаво ли си изкарахте, боклуци? Изпихте и издрусахте ли парите на мама и тате? А боклука боклуци, хвърлихте ли си? Не! Оставихте си го боклуци тук, а дойдохте за толкова кратко! Ако познаете боклуци себе си в този боклук, все пак се похвалете, че сте къмпингари! За съжаление боклуци, вашето дело е не само на един къмпинг и за съжаление боклуци, вие сте само една малка част от цялото си сметище, в което живеете!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: градинакъмпингкоптор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
boby преди 7 години
Те за т'ва - на море само в Гръцко. И по възможност по-далечното гръцко, дето не е пълно с българи. Туйто.
39
0
 
0
 
! Отговори
Стоимен преди 7 години
Бихте ли ни показали публикацията на Анастасия Стойкова?
38
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива са 90% от така наречените природозащитници, а останалите 10% никога не са си подавали носа от вмирасания си апартамент.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В близост до града ми има туристически заслони, на които, по стечение на обстоятелствата, ходят и доста хлапетии, предимно роми от малко по-цивилизованите. Понадраскват ги с въглен и нож, хвърлят по някое друго шише небрежно, но в сравнение с това горе на фотогалерията, са си направо за пример. Що за хора са направили бунището на снимките, мога само да гадая.
36
0
 
22
 
! Отговори
Очарована от офиса преди 7 години
Нали ги гледам на работа? По бюрата ***, лепнат. По монитора може да се пише, защото се с три пласта прах. Тръгват си от работа без да си измият чашата от кафето, която на другия ден ги чака все така *** и засъхнала. Така си излизат и в отпуск, без дори да си измият мръсната посуда останала на бюрото. Питам се какво ли е в дома на тези хора, щом едно бюро не могат да оправят? А като излязат сред природата?
35
3
 
11
 
! Отговори
Тарковски преди 7 години
Снимка 10 - бутилките на дървото - е дело на някой невероятно отвратителен извратеняк, дори за българските дивашки изцепки това е прекалено.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След ДИВИТЕ КЪМПИНГУВАЩИ само *** може да остане.То и след протестите им в София на другия ден измитаха тонове отпадъци.
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ВРЕМЕТО ЧЪРЧИЛ КАЗАЛ "ЕВРОПА ДВЪРШВА ТАМ, КЪДЕТО НУЖНИЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА МИРИШАТ"Къде ли е тази граница?
32
3
 
6
 
! Отговори
Fui преди 7 години
Bg medii sa mafia...
31
11
 
41
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Нали исках те демокрация! Защо ревете сега? Точно тази демокрация направи идващите поколения да са ***,защото всичко е безнаказано,когато парите говорят. И за всички онези които ще ме оплюят,че комунизма е бел лош.....аз няма да го отрека,но ще кажа само едно! Тогава имаше ред и дисциплина,а сега се бият по кръстовищата,за да си избият комплексите.
30
2
 
18
 
! Отговори
анастасия преди 7 години
аз не съм разочарована от черноморието, а от хората, които идват за ден, два и оставят *** след себе си, погрешно сте ме разбрали
29
13
 
6
 
! Отговори
абсурд преди 7 години
Смешна постановка според мен
28
0
 
29
 
! Отговори
eN-Vy преди 7 години
Всичко е въпрос до култура и възпитание....след като са направили това....колко ли е "чисто" в собствените им домове?
27
16
 
11
 
! Отговори
Джо преди 7 години
Да се бетонира, и събралите се тук гнусни *** ще са най- щастливи!
26
4
 
31
 
! Отговори
Роки преди 7 години
И тия безбожници там ти искат 20 лв за нощувка на палатка и 5 да си паркираш колата!?? За тая мизерия ли, за смешните условия, които предлагат?Като искаш да изкарваш пари от това ще чистиш! Др е въпросът за ниската култура на посетителите!
25
0
 
7
 
! Отговори
Пипипи преди 7 години
До 28В името на това да се продадат китайските магнитчета на сергията по левче , контейнерите за *** се крият в двора , да не би случайно да се ползват от туристите! Е , честно казано , доста глупаво мислене. Добре , че в Старият град ситуацията е по-различна.
24
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусотията е огромна. Няма и как да е. Затова държавата се бори срещу наркоманицираните хипита. Ще дам *** пример. В Гърция по най-прекрасните плажове на Халкидики (например Портокали бийч на Ситония) е отврат, заради незаконно настанили се нашенци, сърби и румънци в палатки. Нaсрани хартии, шишета и какво ли не. Същото важи и за дивите места тук. После тичат да протестират на Орлов мост защо не им дават. Еми, защото повечето от тях са едноклетъчни, затова.
23
6
 
33
 
! Отговори
Това е проблема преди 7 години
Българина като цяло е *** и невеж.У тях няма да ти позволи да влезеш с обувки, но спокойно си хвърля сметта където му падне.В гората, където ходя също няма кошове за смет, но си поставям отпадъците в торба и като се прибирам я хвърлям в кош за смет.Е, толкова ли е трудно да го правят всички?Виновни са хората, а не община, фирми за чистене и казаните за смет.Комунизма научи хората, че държавното/общинското не е нужно да се пази и уважава.
22
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запомнете следното, за един народ най-лесно може да се съди от поведението на шофьорите и чистотата по улиците. Колкото по на изток отивате, толкова повече мизерия и простотия ще ви посрещнат. Държавата, това са хората.
21
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам какво очаквате. По цял свят- Гърция, Италия, САЩ в къмпингите е подобна клоака. Разгонени наркомани и хипита, съчетани с мърлячи от всякакви полове ходят на къмпинг. Гледайки аудиторията, която посещава къмпингите, сигурно процентът на добре платени интелигентни хора е не повече от 5. Казвам го, защото бях на каравана за една нощ на Градина и останахме погнусени какво се случва там. После защо искат да забранят дивото къмпингуване. Защото хипитата са прасета, затова.