Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка

Джим Доусън кани всички да дойдат в България и да помагат на границата
27 окт 2016 10:00,
105
Шотландски Динко у нас! Дари паравоенни с дронове и екипировка
Снимка: кадър, Youtube

Шотландски антимюсюлмански активист е участвал в преследване на нелегални имигранти по българо-турската граница и е дарил на организацията Българско народно опълчение "Шипка" екипировка – бронежилетки, дронове, както и очила за нощно виждане, съобщава в ."Дейли Рекърд".

"По времето на дядо ми, тази земя е била под владението на османците, на мюсюлманите. Сега те се връщат. Помнете, че силите на исляма някога са стигнали до Виена", припомня в едно от видеата Джим Доусън, който е категоричен: "Това не е политика, това е битка между доброто и злото, черното и бялото. Битка за кръста. Битка за Христос".

Във видеоклип Джим Доусън се показва облечен в камуфлаж и заявява, че подкрепя "тежко въоръжената българска организация Българско народно опълчение "Шипка". Шотландецът дори призовава всеки, който може, да дойде и да помага на българската организация. Ако пък е стар - да им прати пари.

Британецът е известен като фанатичен привърженик на забраната на абортите. Той е основател на крайнодясната партия "Първо Британия" (Britain first) и на нейното паравоенно крило "Отбранителна група Британия над всичко", което организира протести пред домовете на мюсюлмани във Великобритания.

Групата е заподозряна за нахлуването в редица джамии. Доусън е бивш високопоставен член на друга крайнодясна партия на Острова - "Британската национална партия", но се отцепва от нея през 2010 г., за да създаде "Британия над всичко". После напуска и тази формация, съобщи bTV.

Доусън е автор на множество клипове, с които призовава дарители от Европа и Америка да подкрепят въоръжаването на антиислямистките милиции в Източна Европа.

В материала, заснет в България, шотландецът напомня, че българо-турската граница е външна граница за ЕС. Той призовава за нейната защита, тъй като "нашествениците бежанци" се стремят да завладеят света.

Доусън казва, че е предал на българите дарение от бронежилетки, визьори за нощно виждане, дронове и друго оборудване.

"Дейли рекърд" нарича членовете на българската паравоенна групировка "гангстери" и посочва, че има доказателства, че Доусън е участвал в лова на бежанци с маскираните и тежковъоръжени български скинхедс.

В един от клиповете си, заснет от България, Доусън казва: "Ние сме на патрул по българо-турската граница и търсим нелегални. Отдадеността на тези момчета (българите от БНО "Шипка") е впечатляваща. Границите на Европа се защитават повече от тези мъже, отколкото от нашите правителства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: ШипкашотландецДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppПроблемът е, че от британското посолство вече им дават автомати за да правят сакатлъци. Този *** на снимката трябва да бъде в затвора
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя дали и дядовците ви са реагирали така. когато Англия и цяла западна Европа е надигнала глас в защита на опълченците в България ?
35
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, какво чудно има в това, шотландец да основе движение Britain first? Това е човек който милее за интересите на Британия, част от която е и Шотландия..Такива в Шотландия са хиляди. И в Ирландия. Няма нищо общо с отношенията м/у БГ и Македония. И освен това, на Запад хората знаят как се работи в колектив и да бъдеш част от общност, а у нас постоянно се делят на бели и пембени. Затова никога няма да имаме успех в нищо. Въобще няма да се учудя, ако ислямът ни превземе отново, но тоя път и Русия няма да се намеси.
34
0
 
8
 
! Отговори
големияцирк заминава преди 7 години
Може и един ромски оркестър да ги посрещне с чалга хитовете , ще дойдат ще видят що за е и сами си бият камшика в посока запад от рая псувайки на майчин език бойко пъдаря.....
33
10
 
1
 
! Отговори
големия цирк минава преди 7 години
A джипове кога ве еврейска скръндза ....
32
12
 
0
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Като от роман Ървин Уелш е. Чухте ли го как говори? Готов е за новия Трейнспотинг
31
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо тези "паравоенни" още не са забранени? Чии чужди интереси обслужват?
30
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До онбашиятаангличанин е човека, не му се сърди - обикновен милиционер пратен тук за да създава конфликти
29
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка пръдня на червените ***. СЛЕД РЕШЕНИЕТО НА ГЕРБ ЕС ДА ОХРАНЯВА ОБЩАТА ГРАНИЦА ТЕЗИ ПАРТИЗАНСКИ БАНДИЧКИ ПРЕДИЗВИКВАТ САМО СМЯХ БАРАБАР С ЕВРОФОБСКИЯ СИ СПОНСОР
28
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалка история съчинена от БСП - някакви *** се правят за защитници на България. АНАТЕМА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ***, АНАТЕМА
27
2
 
14
 
! Отговори
Е що? преди 7 години
Не ви трябва да дебнете в гората и да се въоръжавате! Просто парите ги дайте за чартърни полети до Германия! Директно й ги пращайте бежанците на баба Меркел в задния двор да си ги посреща! А и мигрантите ще са доволни, няма да блъскат път през горите!Елементарно!
26
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АНГЛИЧАНИНА В ЗАТВОРА, ТЕРОРИСТИТЕ НА МЯСТО
25
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Английски обратен милиционер дошъл да създава терористични дружинки
24
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАК ЩЕ ИМА ИЗТРЕБВАНЕ НА ПАРТИЗАНИ
23
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :)той си е каращ в лявата лента
22
6
 
14
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
То като изказване за маса след няколко ракии, става! Много хора са на мнение, че границата трябва да се пази по добре, но това не е решение! Всякакви незаконни въоръжени формирования са потенционална опасност и за нас! Ами те утре и мен може да ме хванат и вържат ако искат докато бера гъби примерно!А и като ги хванат бежанците, какво? Ще ги разстрелват ли, в затвор ли ще ги вкарват...? Решението е просто мигрантите да нямат стимул да идват насам и да се спират още близо до родните им места!
21
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Армията трябва да се разшета, че има разбойници за трепане по горите заедно с чужди шпиони
20
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПАРТИЗАНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯТ НА МЕСО КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ, ТУК ЧЕРВЕНИТЕ *** НЕ СЕ ДОБРЕ ДОШЛИ
19
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на тоя човек.Браво. Мигрантите трябва да се стрелят на месо.Да се връщат от където са дошли и най-вече трябва да знаят, че тук не са добре дошли
18
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
английски социалистически *** на среща със остатъците от комунистическата мафия