Това е празник! Никулден неучебен в Бургас, транспортът – гратис

Хората ще паркират и безплатно в "синя зона" из града
9
Това е празник! Никулден неучебен в Бургас, транспортът – гратис
Снимка: БТА

Празничният за Бургас 6 декември (Никулден) ще е неучебен, а в градския транспорт ще се пътува безплатно, съобщиха от общината.

Еднодневната ваканция за празника на града вече е традиция от няколко години. Това се прави, за да може децата да се включат в мероприятията, подготвени за Никулден, обясниха от общината.

Транспортът в Бургас ще е безплатен, а от общината имат и още един подарък към бургазлии - утре ще може да се паркира безплатно навсякъде в "синята зона" в центъра на морския ни град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, така хората са щастливи. Чудя се защо не се кандидатира за предидент?
8
2
 
6
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Още 239 човека като кмета и държавата може и да тръгне.За сега се търсят.За това е това квичене против мажоритарния вот,да не дойдат стойностни хора и да секнат кражбите им и държавата да се подреди.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, бургазлии, хубав народ сте. Много пъти преди ходех там - на почивка, в командировка, и когато нямаше "пазарна икономика", и после - хората си останаха учтиви и добронамерени, с традиции. Никой не ме наруга, което за жалост е характерно за Западна България, откъдето съм и аз. Затова - Бургас трябва да служи за пример. Начело с кмета.
6
2
 
11
 
! Отговори
Светлин Петров преди 7 години
И ние , нашето семейство , си харесваме кмета. Щяхме да гласуваме за него да ни стане президент , но си остана само с номинацията.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше кмета им да ни стане президент. Много голям пич.
4
0
 
25
 
! Отговори
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ ! преди 7 години
живея в София,но мисля,че харесвам повече Бургас ! имам там приятелка.на нея и цял Бургас - честит празник, на кмета им - също !
3
1
 
32
 
! Отговори
Lud преди 7 години
Браво Николов
2
1
 
34
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
от няколко години го наблюдавам човека мисли за хората поне да им помогне и направи града по чист и подреден :) голямо браво за мотивацията и дано повече кметове последват примера му!
1
1
 
39
 
! Отговори
Да преди 7 години
Браво на кмета!